Hoş buldum :)MERHABA CANM HOŞGELDN =)
Ben de 2 kilo aldım ve endiselendim gereğinden fazla gibi geldi. Ama burada yazan diğer arkadaşlara 3 kg falan normal demiş DrBen 2 kilo almışım dr m çok başındasın dikkat et dedi
Maşallah ben baya istekliyimBende çok isteksizlik oldu allah affetsin bi bahaneler buluyom sormayın dizideki misal bugün çarşamba çarşafa dolanır gibi
İlk zamanlar ben de öyle hissetmiştim. Bir yandan da çalışıyorum ve sabahlari hazirlanmak tam bor iskenceydi. Cok zor biliyorum ama dışarı çıkıp hava almaya falan kendini zorlarsan biraz daha rahat edeceksin ve zamanla bu hissin dağılacak :) benim baya azaldı sayılır ...Merhaba kızlar bu hamilelik beni çok yoruyor ve kendimi çok kötü hissediyorum.çirkin şişko yaşlanmış aynaya bakasım bile yokhergün bir yerim ağrıyor insanların en ufak hareketi bana batıyor. Of bir an önce haziran gelse
Belki benim dr m kilo takıntılıdır.Ben de 2 kilo aldım ve endiselendim gereğinden fazla gibi geldi. Ama burada yazan diğer arkadaşlara 3 kg falan normal demiş Dr
SANKİ KIZ GİBİ HİSSETTİMMM
Az çok nub ve kemik olaylarına daldım bu ara onlara bakılırsa minnoş bir kız gibi
Evet kizlar drda kiz dediKızmı acaba
İşin kötü tarafı şu anda da bişeyler yemediğim zaman bulantim oluyor çok kötü . Dikkat etsem bi türlü etmesem başka türlü dertBelki benim dr m kilo takıntılıdır.
Ben ilkinde böyle değildim şimdi doymuyorumİşin kötü tarafı şu anda da bişeyler yemediğim zaman bulantim oluyor çok kötü . Dikkat etsem bi türlü etmesem başka türlü dertcücük bütün irademiele geçirdi resmen
Erkek gibimi sankiiBizim drn yakalayabildiği foto da bu ☺ Cinsiyet 11 ocakta belli olacak
Gecmıs olsun canım hıcbır fıkrım yok ama dikkat et derim ya yarın fılan Dr git devam etmezse yada ederse durma git gozuk derim.Kızlar çok acil cvp verirmisiniz az önce wcde silince koyu renkli kanlı akıntı geldi ama şimdi yok gibi neden olmuş olabilir tekrarlar sa doktora gidicem
Kötü düşünmemeye çalışıyorum daha dün ikili teste gittik herşey çok şükür iyiydi geçen hafta vajinal muayene de iyiydi rahimde vs bi sıkıntı yoktu ama neden oldu ni anda anlamdım acaba ev işi yordu da ondan mı ?Gecmıs olsun canım hıcbır fıkrım yok ama dikkat et derim ya yarın fılan Dr git devam etmezse yada ederse durma git gozuk derim.Ama korkma hemen yanlış şeyler getirme aklına arada bir cogu kişide duyduk bunu. İnşallah gececek tir telas yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?