2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar merhaba benim de kontrolüm haftaya. ikili test yaptırmadım doktorum aldırmayacaksan yaptırmayabilirsin dedi. belki 4 lüyü yaptırırım diye düşünüyorum. Acaba haftaya cinsiyetini söyler mi sizce?
Bende haftaya gidicem büyük ihtimalle belli olmuştur gösterirse öğrenirsin bende merak ediyorum

Kızlar çok acil cvp verirmisiniz az önce wcde silince koyu renkli kanlı akıntı geldi ama şimdi yok gibi neden olmuş olabilir tekrarlar sa doktora gidicem
Bence tekrarlamasini bekleme doktora görün enfeksiyondan olabilir yada kendini zorladin is güç yaparken ondan oldu yinede doktora görünmekte fayda var görüp bakmadan neden olduğunu bilemeyiz hem içinde rahat eder

Herseyden olabılır yorma kendını dinlen biraz istersen bırseye zorlandıysan ondanda olabılır evet. İnşaallah gecer. Dr gidersin yada kontrole gıttıgınde soyle.

kızlar merhaba benim de kontrolüm haftaya. ikili test yaptırmadım doktorum aldırmayacaksan yaptırmayabilirsin dedi. belki 4 lüyü yaptırırım diye düşünüyorum. Acaba haftaya cinsiyetini söyler mi sizce?

Benim doktorumun söylediği, aldırman için değil eğer özel bebek dünyaya getirecek sen bilinçli olman lazım. İkiliyi yaptirsaydin belki 3 ve 4 luye gerek kalmazdı. Hepimiz korkuyoruz ama sakın olmaya çalışmamız lazım canım. Anneannem kötüyü düşünüp çağırma der hep sen de çağırma insallah sorun olmaz. Cinsiyet 16'dan sonra diyorlar.

Burun ve enseye kendi odasındaki cihazla mi baktı canım yoksa ayrı daha detaylı bi şeyle mi
Odasındaki ultrason cihazı ile baktı, daha onceki 2 gebeligimde 2li test yaptırmıştım, o zamanda yine aynı cihaz ile bakilmisti. 20.haftalardaki detaylı ultrason için daha ileri bir makina ile bakılıyor o yüzden doktorlar kendileri bakmıyor. Başkalarına yönlendiriyorlar.

Kız bebişe benziyor bence :) sorma geçmek bilmiyor o 1 ay bende de aynı durum ama sona yaklaştım ben :) son 5 gün
Dr.da kiz dedi cnm.Hep erkek hissetmistim ama icimden gecen kizdi hayirli saglikli olsunda bi onemi yok ogrenelimde bi an once hazirliklara baslayalim insallah

Maşallah baya uzun cikmis uzun boylumusun? Bu hamileliğim değilde kizimdayken olcmuştu doktor 2.9 cm demişti herhalde aynidir yine
Yok uzun değilim aslında 1.63 boyum evt iyi cıkmış çok şükür, seninkide sınıra yakın ama yinede iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…