Bende haftaya gidicem büyük ihtimalle belli olmuştur gösterirse öğrenirsin bende merak ediyorumkızlar merhaba benim de kontrolüm haftaya. ikili test yaptırmadım doktorum aldırmayacaksan yaptırmayabilirsin dedi. belki 4 lüyü yaptırırım diye düşünüyorum. Acaba haftaya cinsiyetini söyler mi sizce?
Sadece iki kişinin belli sanırım bizim haftaya inşallahAhh bende yanlışlıkla Bastım kalkmıyor da
Kafa düz iniyosa kız demişlerdiBizim drn yakalayabildiği foto da buCinsiyet 11 ocakta belli olacak
O durum bende de var kizimda hic asermedim şimdiyse her gün başka bi şey aseriyorum yiyorum istahim biraz daha acilirsa mide fesati geçirecek gibi hissediyorum cok yiyince migdem agriyor her hamilelik farkliymisBen ilkinde böyle değildim şimdi doymuyorum
Birşey olmaz geçmiş artık düşünme iyi düşün.. ama detaylı falan yaptır yani ihmal etme ocak 15de de asi var çağırdı.inş bir sıkıntı çıkmaz. çok pinpirikli biriyim normalde. ikili testi de yaptırmadım
Kız bebişe benziyor bence :) sorma geçmek bilmiyor o 1 ay bende de aynı durum ama sona yaklaştım ben :) son 5 günEki Görüntüle 2566523 Eki Görüntüle 2566525 benimde dun kontrolum ve ikili testim vardi kizlar sonuc haftaya cikacak ama ultrosonda iyi cikti hersey cok guzel dedi dr.cinsiyet icinde kesin olmamakla beraber bi tahminde bulundu bakaljm siz ne diyeceksiniz12+5 buarada.
Aile hekimim 31 aralık çağırdı beni aşı vs demişti gebeliği öğrenince. Neredeyse doğumumuz aynı olmasına rağmen 15 gün sonra sizinkisi.Birşey olmaz geçmiş artık düşünme iyi düşün.. ama detaylı falan yaptır yani ihmal etme ocak 15de de asi var çağırdı.
Bence tekrarlamasini bekleme doktora görün enfeksiyondan olabilir yada kendini zorladin is güç yaparken ondan oldu yinede doktora görünmekte fayda var görüp bakmadan neden olduğunu bilemeyiz hem içinde rahat ederKızlar çok acil cvp verirmisiniz az önce wcde silince koyu renkli kanlı akıntı geldi ama şimdi yok gibi neden olmuş olabilir tekrarlar sa doktora gidicem
Herseyden olabılır yorma kendını dinlen biraz istersen bırseye zorlandıysan ondanda olabılır evet. İnşaallah gecer. Dr gidersin yada kontrole gıttıgınde soyle.Kötü düşünmemeye çalışıyorum daha dün ikili teste gittik herşey çok şükür iyiydi geçen hafta vajinal muayene de iyiydi rahimde vs bi sıkıntı yoktu ama neden oldu ni anda anlamdım acaba ev işi yordu da ondan mı ?
Aynen baktım zaten nisanda doğum yapacak biri burda oy kullanmışSadece iki kişinin belli sanırım bizim haftaya inşallah
kızlar merhaba benim de kontrolüm haftaya. ikili test yaptırmadım doktorum aldırmayacaksan yaptırmayabilirsin dedi. belki 4 lüyü yaptırırım diye düşünüyorum. Acaba haftaya cinsiyetini söyler mi sizce?
Aynen baktım zaten nisanda doğum yapacak biri burda oy kullanmış
Gidiyorum simdiBence tekrarlamasini bekleme doktora görün enfeksiyondan olabilir yada kendini zorladin is güç yaparken ondan oldu yinede doktora görünmekte fayda var görüp bakmadan neden olduğunu bilemeyiz hem içinde rahat eder
Gidiyorum simdi
Hayırlı evlat olsunlar inşallahKafa düz iniyosa kız demişlerdi
Odasındaki ultrason cihazı ile baktı, daha onceki 2 gebeligimde 2li test yaptırmıştım, o zamanda yine aynı cihaz ile bakilmisti. 20.haftalardaki detaylı ultrason için daha ileri bir makina ile bakılıyor o yüzden doktorlar kendileri bakmıyor. Başkalarına yönlendiriyorlar.Burun ve enseye kendi odasındaki cihazla mi baktı canım yoksa ayrı daha detaylı bi şeyle mi
Benimde bir kayibim olduğu için baktı, iyi dedi, inşallah böyle devam eder ama 3 cm de iyiÇok iyi maşallah benim de iki operasyondan sonra 3 cm olmuştu normali seninki gibi olmalı zaten
Dr.da kiz dedi cnm.Hep erkek hissetmistim ama icimden gecen kizdi hayirli saglikli olsunda bi onemi yokKız bebişe benziyor bence :) sorma geçmek bilmiyor o 1 ay bende de aynı durum ama sona yaklaştım ben :) son 5 gün
Yok uzun değilim aslında 1.63 boyumMaşallah baya uzun cikmis uzun boylumusun? Bu hamileliğim değilde kizimdayken olcmuştu doktor 2.9 cm demişti herhalde aynidir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?