2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok sagol canım amin inşaallah cumlemızınkıni sızın cinsiyet temi erkekti sanki. Allah gonlunuze gore versın inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda ☺
erkekti değişmezse o kadar çok değişen duyuyorumki emin olamıyorum kendimden halbuki iki ayrı doktora da sordum yanı ☺

bende ilk iki ay tatlı yiyemiyodum biber turşusu bide tuzlu şeyler yiyodum sonra tam tersi oldu şimdide eksi şeyler yiyemiyorum turşu falan ama tatlı olan herşeyi yiyorum

Gözünüz aydın gönlünüze göre olsun hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah

Aynen insan merak ediyor. Şu aralar cinsiyeti değişen çok bebek duyuyorum bende acaba diye düşünmeye başladım
Herkes erkek mi diye sorunca ben de kendimde şüphe etmeye başladım acaba doktor yanlış mı baktı diye adam net kız dedi ama bakalım 3 hafta sonra gidicem bakalım sorarım tekrar

Bizim de akrabanın 5,5 ayında değişti erkek bekliyorlardı kız oldu son durum da galiba erkeklerin değişme ihtimali oluyor
Kordonla karışıyor sanırım. Dün akşam gittiğimde kordonu bacak arasından geçirmiş dedi doktor. Şu durumda riske girip yorum yapmam doğru olmaz dedi.

Kordonla karışıyor sanırım. Dün akşam gittiğimde kordonu bacak arasından geçirmiş dedi doktor. Şu durumda riske girip yorum yapmam doğru olmaz dedi.
Aynen benim Dr da kesin yorum yapmadı sadece benziyor kendini yinede alıştırma demişti bebeğin duruşu bizi çok yanıltıyor dedi. Hayırlısı olsun şükür bugünleri görmek de güzel allah ne verirse kabulum canım kuzum benim

Net bacak arasını görmeden bence de inanmamak gerek. Benim kız son gittiğimde uyuyordu doktor direk bacak arasını gösterdi bize bakın boş dedi. Çok net gördük. sonradan pipi oluşmaz diye tahmin ediyorum

Aaaay canları sağolsun yeter ki

Net bacak arasını görmeden bence de inanmamak gerek. Benim kız son gittiğimde uyuyordu doktor direk bacak arasını gösterdi bize bakın boş dedi. Çok net gördük. sonradan pipi oluşmaz diye tahmin ediyorum
Evet evet sonradan oluşmaz bence de, bu haftalarda gelişimi tamamlanmış olurdu diye düşünüyorum Benimki biraz gıcık mı desem keyifçi mi desem öyle bi şey çıktı Bacaklarını çelip takılıyor içerde. Kız diyen doktorun da ultrason kalitesi çok kötüydü. 3 hafta daha bekleyeceğiz artık o zaman da gösterirse inşallah kendisi

Benimde 13+5 te bacak arasi duz diyip yuzde 90 kiz dedmisti onun uzerine daha gotmedim bizdede pipi olusmaz artik demi

Kesin erkek mi demişler canım? Bazen kesinlik vermiyor doktorlar. Kesin dediklerinde değişeni ben duymadim
Ay iş yaparak yazıyorum yanlış oldu önceden kesin erkek demişler hatta hazırlık Vs yapmaya başlamışlardı mavili eşyalar alınmıştı 5,5 aylıkta ayrıntılı ultrason da Dr demiş hayır kesinlikle kız hatta bacak arasını göstermiş boş muş

AYY KIZLARRR GİREMİYORUM YA İŞYERİ ÇOK YOĞUN AKŞAMLARIDA YEMEK FALAN DERKEN ERKEN UYUYORUM =))
BİDE BURDA BÖYLE YAZILANLARI OKUYUNCA FALAN PSİKOLOJK OLARAK ETKİLENİYORUM
Doğrudur ccnm baypark hastanesi kime gidiyorsun cinsiyet kesinleşti mi

Kızlar gittim doktora. Ama bakmadı 15 gun gecmeden bakmayalım iyi olmaz dedi. Göremedim kuzuşumu. 4 lü tarama yaptırmanı öneririrm dedi bu 4 lü neydi arkadaşlar bu da mı down sendromu.

Kızlar dün devlete gittim kız dedi bugün bizim burda bi özele gittim erkek dedi kafayı yiyeceğim ya ultrasyonda 16 haftalık görünüyor kızım olacak diye çok mutlu olmuştum bir oğlum var çünkü
Neyse sağlıklı sıhatli olsun artık emin değilim cinsiyet ne bi doktora daha geldim sıra bekliyorum buzamana kadar kız denen bebek bugün nasıl değişti aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…