Bir hafta once fılan geldıgın için mi bakmadı ki canım. Neyse az sabret ıyı olmaz dediyse bır ıkı hafta sonra git canım sıkma canını.Kızlar gittim doktora. Ama bakmadı 15 gun gecmeden bakmayalım iyi olmaz dedi. Göremedim kuzuşumu.4 lü tarama yaptırmanı öneririrm dedi bu 4 lü neydi arkadaşlar bu da mı down sendromu.
Ya aslında bana kız denen daha cok degısıyor gıbı gelıyor ama bilemeyiz. Sanırım organlarımı gec oluştuki. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.Kızlar dün devlete gittim kız dedi bugün bizim burda bi özele gittim erkek dedi kafayı yiyeceğim ya ultrasyonda 16 haftalık görünüyor kızım olacak diye çok mutlu olmuştum bir oğlum var çünkü
Neyse sağlıklı sıhatli olsun artık emin değilim cinsiyet ne bi doktora daha geldim sıra bekliyorum buzamana kadar kız denen bebek bugün nasıl değişti aklım almıyor
Evet gecen hafta gittiğim için 15 gun gecmeden keyfi bi şekilde bakmayalım dedi. 2 li yaptırmadım canım oyle ultrasonda ölçüm yaptılar sıkıntı yoktu kan vermedim. 4 lü de 2 li gibi sanırım down sendromuymuş araştırdımda. Bunu da yaptırmayacagım.Bir hafta once fılan geldıgın için mi bakmadı ki canım. Neyse az sabret ıyı olmaz dediyse bır ıkı hafta sonra git canım sıkma canını.
Peki sen ikili test yaptırmıştın degılmı. Sonuc neydi?
Anladım canım hayırlısı ile gorursun annesi azcık sabretEvet gecen hafta gittiğim için 15 gun gecmeden keyfi bi şekilde bakmayalım dedi. 2 li yaptırmadım canım oyle ultrasonda ölçüm yaptılar sıkıntı yoktu kan vermedim. 4 lü de 2 li gibi sanırım down sendromuymuş araştırdımda. Bunu da yaptırmayacagım.
Amin cnmYa aslında bana kız denen daha cok degısıyor gıbı gelıyor ama bilemeyiz. Sanırım organlarımı gec oluştuki. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
Valla doktorun kıdemi önemli benim doktorum bana cinsiyeti gösterdi mesela. Sor nerden anladınız diye. Ben de akıntım var diye bizim burada saçma bi hastaneye gitmiştim kız olduğunu biliyorum bir de bana diyor erkek buKızlar dün devlete gittim kız dedi bugün bizim burda bi özele gittim erkek dedi kafayı yiyeceğim ya ultrasyonda 16 haftalık görünüyor kızım olacak diye çok mutlu olmuştum bir oğlum var çünkü
Neyse sağlıklı sıhatli olsun artık emin değilim cinsiyet ne bi doktora daha geldim sıra bekliyorum buzamana kadar kız denen bebek bugün nasıl değişti aklım almıyor
Benim doktoruma ben de sormadım ama bana da hiç 3lü yapacağız vs demedi son gittiğimde 17+3 de Organ ölçtü. 20. Haftada tekrar çağırdıAnladım canım hayırlısı ile gorursun annesi azcık sabret ☺ bız istiyoruz ki her ozledıgımızde gorelım.
Evet 4lüde down sendrom testi. Ben ikiliyi yaptırdığım için dr o yuzden sanırım 3 yada 4 ü istemedi. Tercih meselesi tabi.
Benim doktorum da üçlü, dörtlü istemedi mesela. İkiliye göre riski daha fazla gösterebiliyormuş. Bence de yaptırma derim.Evet gecen hafta gittiğim için 15 gun gecmeden keyfi bi şekilde bakmayalım dedi. 2 li yaptırmadım canım oyle ultrasonda ölçüm yaptılar sıkıntı yoktu kan vermedim. 4 lü de 2 li gibi sanırım down sendromuymuş araştırdımda. Bunu da yaptırmayacagım.
Ikılıyı yaptırmışmıydın canım. O yuzden sormamış olabılır. Yada neden istemedi bılmıyorum lakın 2li 12 16 arası 3 ve 4 lü 21.haftaya kadar yapılıyormuş. O zaman mı isterkı. Bilemiyorum sımdı her Dr farklı inceliyor farklı onerıde bulunuyor galiba biz soylemezsekte hıc onermeyen söylemeyenlerde var. Hayırlısı inş. Her bır test daha detaylı risk arastırması demek.Benim doktoruma ben de sormadım ama bana da hiç 3lü yapacağız vs demedi son gittiğimde 17+3 de Organ ölçtü. 20. Haftada tekrar çağırdı
İkiliyi yaptırmıştım kanamanın olduğu dönem risk 0 demişti doktor. Sonra başka tahlil istemedi.Ikılıyı yaptırmışmıydın canım. O yuzden sormamış olabılır. Yada neden istemedi bılmıyorum lakın 2li 12 16 arası 3 ve 4 lü 21.haftaya kadar yapılıyormuş. O zaman mı isterkı. Bilemiyorum sımdı her Dr farklı inceliyor farklı onerıde bulunuyor galiba biz soylemezsekte hıc onermeyen söylemeyenlerde var. Hayırlısı inş. Her bır test daha detaylı risk arastırması demek.
bende oyleyim herseye limon sıkıp yiyorum tatlinin adini duymak istemiyorumŞu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuzben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Kız mı seninde canımbende oyleyim herseye limon sıkıp yiyorum tatlinin adini duymak istemiyorum
kiz dediler ama emin olamiyorum benim ilk gebelikte de 20 haftaya kadar erkek dediler detaylida kiz oldugu anlasildi oyuzden detayliyi bekliyorum.emin olmak.icinKız mı seninde canım
Ay benimde kız dedi birşeyler de aldım ben dayanamadım ama önünü döndü cinsiyet belli mi dedim evet kız dedi direk benziyor falan da demedi hiç eminki öyle dedi diyorum ama umarım değişmez 2 haftamız var kontrole bakalım ekşi çok yiyorum ya 3 kilo aldım ben bu zamana kadarkiz dediler ama emin olamiyorum benim ilk gebelikte de 20 haftaya kadar erkek dediler detaylida kiz oldugu anlasildi oyuzden detayliyi bekliyorum.emin olmak.icin
Benim gıbı yanı. O yuzden belkide Dr lar 3 4 istemiyor bendende mesela istemedi hıc bahsetmedi hersey guzel dedı zaten ölçümlerde ıyı cıkmıştı şükür. Hayırlısı inşaallah.İkiliyi yaptırmıştım kanamanın olduğu dönem risk 0 demişti doktor. Sonra başka tahlil istemedi.
Dosya boyutundandır fotoyu kes öyle deneKızlar ben resim atamıyorum dosya eklenmiyor neden acaba bileniniz varmı?
Attım.simdi uygulamayı sildim yükledim oldu canımDosya boyutundandır fotoyu kes öyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?