- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Allahım nasıl minnak tatlıYa dayanamadım bugün aldım çok komik ya çok güzel şeyler ya biran önce kokusunu almak istiyorum allahın izniyle♥
Sağol canım neler var yaAllahım nasıl minnak tatlı
Hiçç sorma instagramda hep karşıma çıkıyor almamak için zor tutuyorum kendimi Allahtan cinsiyet belli değil yoksa dayanamazdım bendeSağol canım neler var ya
Henuz hıcbırsey almadım alamıyorum cunku benım sağım solum bellı olmaz baska gorur onu begenırım. Bıraz daha baya büyümesini istiyorum inşaallah. Ve kafamda herseyı oturtup ona gore bır ortam hazırlamak istiyorumKızlar merhaba baya konuşmuşsunuz anca okuyabildim bende bugün a101 den yastık yorgan takımı aldım 20 tlye indirime girmişti bebişime ilk aldığım eşya
Olsunda alırsın artık bende alıyorum ama inşallah değişmezHiçç sorma instagramda hep karşıma çıkıyor almamak için zor tutuyorum kendimi Allahtan cinsiyet belli değil yoksa dayanamazdım bende
Bundan sonra değişmez inşallah yaOlsunda alırsın artık bende alıyorum ama inşallah değişmez
Bende ilk kez bişey aldım indirime girmişti her zaman kullanılan bişey zaten yastık yorganHenuz hıcbırsey almadım alamıyorum cunku benım sağım solum bellı olmaz baska gorur onu begenırım. Bıraz daha baya büyümesini istiyorum inşaallah. Ve kafamda herseyı oturtup ona gore bır ortam hazırlamak istiyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat.Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.bebeğimin suyu bitmiş kendi doğdu ama eşi gelmedi kürtaj oldum.ben suyunun az az geldiğini düşünüp dr gitmiştim 1 hafta önce ama normal dendi bebeğimi kaybettiğim akşam mide bulantım karın ağrım vardı gece sancıyla uyandım acile gittik bebeğin suyu kalmamıştı kalbi atıyordu.eve döndüm evde doğdu tekrar acile gittik gereken yapıldı herşey bitti.bir kızım daha var şükür rabbim tüm çocuklara sağlık versin.patolojide sebebine bakılacak ne çıkacak bilmiyorum.varlığına kolay alıştım ama yokluğu zor.birde hastanede yaşadıklarım tarifsiz aklımdan çıkmıyor.ama biliyorum zaman azaltacak bu acıyı.belki bir gün yine anne adayı olurum nasip :)
Bende de aynı 13+6 da boş dedi sonradan oluşmaz demi diye düşünüyorumBenimde 13+5 te bacak arasi duz diyip yuzde 90 kiz dedmisti onun uzerine daha gotmedim bizdede pipi olusmaz artik demi
Ben kullanmıyorum canım hindistan cevizi almıştım karnıma yüzüme de sürüyorum onu..Kızlar güneş kremi hamilelik te zararlımı
canım bildiğim kadarıyla hindistan cevizi güneşten korumaz, aksine yağ olduğu icin daha da yakabilir. ayrıca kaş ve saç çıkarması için kullanılan bir ürün, zaten hormonlarımız tavan o yüzden ekstra tüylenme yapabilir cildinde. nacizane tavsiyem yüzüne sürmemen :)Ben kullanmıyorum canım hindistan cevizi almıştım karnıma yüzüme de sürüyorum onu..
Bende boyle biliyorum. Bu ara çatlak kremi arıyorum dogal boyle. Aynı sefa kremi falan diyorlar bakıcam.canım bildiğim kadarıyla hindistan cevizi güneşten korumaz, aksine yağ olduğu icin daha da yakabilir. ayrıca kaş ve saç çıkarması için kullanılan bir ürün, zaten hormonlarımız tavan o yüzden ekstra tüylenme yapabilir cildinde. nacizane tavsiyem yüzüne sürmemen :)
Liste yap tatlım ben öyle yaptım fazla fazla almayayım diye 6 aylık ihtiyaçları için liste hazırlıyorum . Böylece eksiğini göreyim dedim.Henuz hıcbırsey almadım alamıyorum cunku benım sağım solum bellı olmaz baska gorur onu begenırım. Bıraz daha baya büyümesini istiyorum inşaallah. Ve kafamda herseyı oturtup ona gore bır ortam hazırlamak istiyorum
Ben solante pigment kullanıyorum ama zararlı mı acabaBen kullanmıyorum canım hindistan cevizi almıştım karnıma yüzüme de sürüyorum onu..
Banada hamıle olan bı arkadasım bıgun catlak kremı getırmiş onu kullanıyorum. Babe marka cok hoş kokusuda ustelık emıyorda vucut. Onun yarim kalmış sen kullan dedi begenırsen devamını al dedi sagolsun ıyı fıkır oldu.Bende boyle biliyorum. Bu ara çatlak kremi arıyorum dogal boyle. Aynı sefa kremi falan diyorlar bakıcam.
ben sinoz markasının aldım ama daha kullanmadım 15-20 güne başlıycam. memnun kalırsam yazarım mutlaka :)Bende boyle biliyorum. Bu ara çatlak kremi arıyorum dogal boyle. Aynı sefa kremi falan diyorlar bakıcam.
Canım o arkadaş bebeğini kaybetti malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?