- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Allah kızına sağlık versin canım umarım bir dha yaşamazsın böyle birsey. İnşallah yeniden anne adayınolursun dualarımız seninleArkadaşlar herkese teşekkür ederim.bebeğimin suyu bitmiş kendi doğdu ama eşi gelmedi kürtaj oldum.ben suyunun az az geldiğini düşünüp dr gitmiştim 1 hafta önce ama normal dendi bebeğimi kaybettiğim akşam mide bulantım karın ağrım vardı gece sancıyla uyandım acile gittik bebeğin suyu kalmamıştı kalbi atıyordu.eve döndüm evde doğdu tekrar acile gittik gereken yapıldı herşey bitti.bir kızım daha var şükür rabbim tüm çocuklara sağlık versin.patolojide sebebine bakılacak ne çıkacak bilmiyorum.varlığına kolay alıştım ama yokluğu zor.birde hastanede yaşadıklarım tarifsiz aklımdan çıkmıyor.ama biliyorum zaman azaltacak bu acıyı.belki bir gün yine anne adayı olurum nasip :)
Bizimle de paylaşır mısın kuzucumListe yap tatlım ben öyle yaptım fazla fazla almayayım diye 6 aylık ihtiyaçları için liste hazırlıyorum . Böylece eksiğini göreyim dedim.
Haklısın aslında ıyı yapmışsın inşaallah guzel olur hayallerimizListe yap tatlım ben öyle yaptım fazla fazla almayayım diye 6 aylık ihtiyaçları için liste hazırlıyorum . Böylece eksiğini göreyim dedim.
Ay tamam ne bilim bende kuruyor diye sürüyordum banyodan sonra güneş koruyucu olarak değil ya nemlendirici olarak surmiyim mademcanım bildiğim kadarıyla hindistan cevizi güneşten korumaz, aksine yağ olduğu icin daha da yakabilir. ayrıca kaş ve saç çıkarması için kullanılan bir ürün, zaten hormonlarımız tavan o yüzden ekstra tüylenme yapabilir cildinde. nacizane tavsiyem yüzüne sürmemen :)
Çatlak için ben liarac aldım çok güzel memnunum 2 aydır kullanıyorum 400ml 150tl falandı indirimdeyken trenyoldan almıştım kuzenler hiç çatlamadı bak istersen almadıysan çatlak için..Bende boyle biliyorum. Bu ara çatlak kremi arıyorum dogal boyle. Aynı sefa kremi falan diyorlar bakıcam.
Tabi kuzum yarın yazarım buraya uzun uzun bu arada SUWEN iç giyimde baya indirim var hamile pijama takımları 50 TL 70 TL falan dantelli çok hoş.Bizimle de paylaşır mısın kuzucum
Baktım da evet güzeller ama s beden kalmış hep bitirmişlerTabi kuzum yarın yazarım buraya uzun uzun bu arada SUWEN iç giyimde baya indirim var hamile pijama takımları 50 TL 70 TL falan dantelli çok hoş.
Trendyolda da vardı. Beden kaldı mı bilmiyorum amaBen bugün ilk defa canım istedi tavuk ciğeri yefi
Baktım da evet güzeller ama s beden kalmış hep bitirmişler
Amin amin inşallahSağlıklı ve hayırlı evlat olsun da hiç fark etmiyor
Arada benim de öyle oluyor sanki yanlarım yırtılacak gibi doktora sordum hep öyle durursa gel geçerse normal dedi. Bebeğin pozisyonu geriyormuş sanırım. Benim ağrım olmuyor ama ben gazdan şüphe ediyorum yemek sonrası çok oluyor çünkü. Ayaklarını sıcak tut ve uzat sonra rahatlıyorKarnım çok gerildi ya nasıl sert taş gibi çok rahatsizim normal mi acaba bilemedim geçmedi de korkuyorum ağrı olursa acile giderim diyorum
Duydum lierac canım sen dediginde baktım ona.Çatlak için ben liarac aldım çok güzel memnunum 2 aydır kullanıyorum 400ml 150tl falandı indirimdeyken trenyoldan almıştım kuzenler hiç çatlamadı bak istersen almadıysan çatlak için..
Çok zor geçti canım ya korktum uzandım sevdim konuştum baktım yavaş yavaş rahatladım çok şükür çok fena birşey ya gerçektenArada benim de öyle oluyor sanki yanlarım yırtılacak gibi doktora sordum hep öyle durursa gel geçerse normal dedi. Bebeğin pozisyonu geriyormuş sanırım. Benim ağrım olmuyor ama ben gazdan şüphe ediyorum yemek sonrası çok oluyor çünkü. Ayaklarını sıcak tut ve uzat sonra rahatlıyor
banada cok emin birkac kez erkek demislerdi ama bazen yanilma olabiliyormus ogrenmis olduk bide erkek derlerse degismez derler amaAy benimde kız dedi birşeyler de aldım ben dayanamadım ama önünü döndü cinsiyet belli mi dedim evet kız dedi direk benziyor falan da demedi hiç eminki öyle dedi diyorum ama umarım değişmez 2 haftamız var kontrole bakalım ekşi çok yiyorum ya 3 kilo aldım ben bu zamana kadar
canim cok gecmis olsun basin saolsun cennette sefaatcin olsun insallah benimde bir kizim vae temmuz ayinda bir bebegimi kaybettim kurtaj oldum bende 2 ay korun dedi doktorum 2 ay korunduk sonra hemen gebe kaldim kurtajdan sonra vucut gebe kalmak icin cok hazir oluyor diyorlar insallah en kisa zamanda saglikLa hayirla tekrar nasip etsin RabbimArkadaşlar herkese teşekkür ederim.bebeğimin suyu bitmiş kendi doğdu ama eşi gelmedi kürtaj oldum.ben suyunun az az geldiğini düşünüp dr gitmiştim 1 hafta önce ama normal dendi bebeğimi kaybettiğim akşam mide bulantım karın ağrım vardı gece sancıyla uyandım acile gittik bebeğin suyu kalmamıştı kalbi atıyordu.eve döndüm evde doğdu tekrar acile gittik gereken yapıldı herşey bitti.bir kızım daha var şükür rabbim tüm çocuklara sağlık versin.patolojide sebebine bakılacak ne çıkacak bilmiyorum.varlığına kolay alıştım ama yokluğu zor.birde hastanede yaşadıklarım tarifsiz aklımdan çıkmıyor.ama biliyorum zaman azaltacak bu acıyı.belki bir gün yine anne adayı olurum nasip :)
icerigi temiz gunes kremlerinden kullanmayi oneriyor doktorlar hatta cilt gebelikte leke egiliminde oldugu icin bazi doktorlar mutlaka kullan diyor . hindistan cevizi yagi yuzde karinda tuylenme yapmiyor ben ilk gebeligimde catlamamak icin bol bol kullandim halada yuzume cok kurudugu zamanlar biraz surerim hic bir sorun olmadicanım bildiğim kadarıyla hindistan cevizi güneşten korumaz, aksine yağ olduğu icin daha da yakabilir. ayrıca kaş ve saç çıkarması için kullanılan bir ürün, zaten hormonlarımız tavan o yüzden ekstra tüylenme yapabilir cildinde. nacizane tavsiyem yüzüne sürmemen :)
ben ilk gebeligimde de kullandim hala da hem cildimde hem yuzumde kullanirim surup gunese cikmadiginiz surece birsey olmaz cilt icinde cok faydali ben bebegimin poposunda pisik olmasin diye bile kullaniyordum ilk zamanlar korkamayinAy tamam ne bilim bende kuruyor diye sürüyordum banyodan sonra güneş koruyucu olarak değil ya nemlendirici olarak surmiyim madem
Benim sanki göbek deliğimin üstü yırtılacak gibi oluyordu. Seninle haftamız aynı. Bebeğin en çok büyüdüğü zamanlarmış bu zamanlar bir de benim karnım yok hala hamile gibi gözükmüyorum bebek büyüdüğü için geriliyordur diye de düşündümÇok zor geçti canım ya korktum uzandım sevdim konuştum baktım yavaş yavaş rahatladım çok şükür çok fena birşey ya gerçekten
Hadi ya doğru diyorsun valla umarım değişmez diyorum bende ama artık değişirse de napim sağlıklı iyi olsunda birde çocuğu kızım diye seviyoruz kızıyor belkide amabanada cok emin birkac kez erkek demislerdi ama bazen yanilma olabiliyormus ogrenmis olduk bide erkek derlerse degismez derler amabende bir suru sey almistim neyseki kiz Kardesimde hamileydi onunki erkek olarak devam etti ona verdim bosa gitmedi umarim sizinki degismez insan bi tuhaf oluyor degisince biraz kabullenmesi zaman aliyor ben kiz istedigim halde sanki oglum varmista biri degistirmis gibi hissetmistim bu seferde doktor cok emin konustu hatta bu bebegede bircok doktor erkek diyebilir bakin cikintisi var ama yönü onemli bu yatay bir cikinti bence kesin kiz dedi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?