2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah kızına sağlık versin canım umarım bir dha yaşamazsın böyle birsey. İnşallah yeniden anne adayınolursun dualarımız seninle Sabırlar versin Allah

Reactions: mnt
Liste yap tatlım ben öyle yaptım fazla fazla almayayım diye 6 aylık ihtiyaçları için liste hazırlıyorum . Böylece eksiğini göreyim dedim.
Haklısın aslında ıyı yapmışsın inşaallah guzel olur hayallerimiz

Ay tamam ne bilim bende kuruyor diye sürüyordum banyodan sonra güneş koruyucu olarak değil ya nemlendirici olarak surmiyim madem

Bende boyle biliyorum. Bu ara çatlak kremi arıyorum dogal boyle. Aynı sefa kremi falan diyorlar bakıcam.
Çatlak için ben liarac aldım çok güzel memnunum 2 aydır kullanıyorum 400ml 150tl falandı indirimdeyken trenyoldan almıştım kuzenler hiç çatlamadı bak istersen almadıysan çatlak için..

Karnım çok gerildi ya nasıl sert taş gibi çok rahatsizim normal mi acaba bilemedim geçmedi de korkuyorum ağrı olursa acile giderim diyorum

Karnım çok gerildi ya nasıl sert taş gibi çok rahatsizim normal mi acaba bilemedim geçmedi de korkuyorum ağrı olursa acile giderim diyorum
Arada benim de öyle oluyor sanki yanlarım yırtılacak gibi doktora sordum hep öyle durursa gel geçerse normal dedi. Bebeğin pozisyonu geriyormuş sanırım. Benim ağrım olmuyor ama ben gazdan şüphe ediyorum yemek sonrası çok oluyor çünkü. Ayaklarını sıcak tut ve uzat sonra rahatlıyor

Çatlak için ben liarac aldım çok güzel memnunum 2 aydır kullanıyorum 400ml 150tl falandı indirimdeyken trenyoldan almıştım kuzenler hiç çatlamadı bak istersen almadıysan çatlak için..
Duydum lierac canım sen dediginde baktım ona.

Çok zor geçti canım ya korktum uzandım sevdim konuştum baktım yavaş yavaş rahatladım çok şükür çok fena birşey ya gerçekten

banada cok emin birkac kez erkek demislerdi ama bazen yanilma olabiliyormus ogrenmis olduk bide erkek derlerse degismez derler ama bende bir suru sey almistim neyseki kiz Kardesimde hamileydi onunki erkek olarak devam etti ona verdim bosa gitmedi umarim sizinki degismez insan bi tuhaf oluyor degisince biraz kabullenmesi zaman aliyor ben kiz istedigim halde sanki oglum varmista biri degistirmis gibi hissetmistim bu seferde doktor cok emin konustu hatta bu bebegede bircok doktor erkek diyebilir bakin cikintisi var ama yönü onemli bu yatay bir cikinti bence kesin kiz dedi bakalim

canim cok gecmis olsun basin saolsun cennette sefaatcin olsun insallah benimde bir kizim vae temmuz ayinda bir bebegimi kaybettim kurtaj oldum bende 2 ay korun dedi doktorum 2 ay korunduk sonra hemen gebe kaldim kurtajdan sonra vucut gebe kalmak icin cok hazir oluyor diyorlar insallah en kisa zamanda saglikLa hayirla tekrar nasip etsin Rabbim

Reactions: mnt
icerigi temiz gunes kremlerinden kullanmayi oneriyor doktorlar hatta cilt gebelikte leke egiliminde oldugu icin bazi doktorlar mutlaka kullan diyor . hindistan cevizi yagi yuzde karinda tuylenme yapmiyor ben ilk gebeligimde catlamamak icin bol bol kullandim halada yuzume cok kurudugu zamanlar biraz surerim hic bir sorun olmadi

Ay tamam ne bilim bende kuruyor diye sürüyordum banyodan sonra güneş koruyucu olarak değil ya nemlendirici olarak surmiyim madem
ben ilk gebeligimde de kullandim hala da hem cildimde hem yuzumde kullanirim surup gunese cikmadiginiz surece birsey olmaz cilt icinde cok faydali ben bebegimin poposunda pisik olmasin diye bile kullaniyordum ilk zamanlar korkamayin

Çok zor geçti canım ya korktum uzandım sevdim konuştum baktım yavaş yavaş rahatladım çok şükür çok fena birşey ya gerçekten
Benim sanki göbek deliğimin üstü yırtılacak gibi oluyordu. Seninle haftamız aynı. Bebeğin en çok büyüdüğü zamanlarmış bu zamanlar bir de benim karnım yok hala hamile gibi gözükmüyorum bebek büyüdüğü için geriliyordur diye de düşündüm

Hadi ya doğru diyorsun valla umarım değişmez diyorum bende ama artık değişirse de napim sağlıklı iyi olsunda birde çocuğu kızım diye seviyoruz kızıyor belkide ama yani ben kız hissediyorum artık detaylı da net öğrenicez napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…