2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sağol canım yemek yemeğe başladıktan sonra daha da cıktı aman çıksın olsun güzel ben sevdim baya allah kucakta gormeyi nasip etsin
Aynen akşamları duba gibi , sabah kalkiyom sönmüş neyse icerde durumlar iyiyse dışının pekte bi onemi yok sagsalim kucagimiza alalim insallah

evet kızlar yine ben ve yine muayene çıkışı aktarım yapıyorum size 17+1'iz bugün. ilk kez ayrı ayrı ölçüm yaptı artık öyleymis. bas ve vucut haftaya uyumlu. ağırlığımız 186 grammış
kan ilacı 20. haftadan sonra vericekmis, tetanoz aşısını sağlık ocağı 18 demişti ama doktor 20. haftada git dedi. sezeryan istedğimi söyledim bunu zamanı gelince konusuruz, tabiki normal olsun isterim ama bunun icin kimseyi zorlamam dedi. bir dahaki kontrole ayrıntılı ultrasonu yaptırıp gel dedi, anlasmalı oldukları yer varmıs oraya yönlendirdi, 20+1de gidicem 390 tl. şimdilik bizden bu kadar :)

Arkadaşlar benim listem; ilk bebeğim olduğu için aklıma geleni yazdım. Eklemeleri siz yaparsınız artık Eki Görüntüle 2575173 Eki Görüntüle 2575174
Bende yavaş yavaş liste yapmaya başladım yakın şeyler yazmışız biberonun gaz yapmayanı varmış. Birde hastane çıkışı konusunda acele etme derim benim yeğenim uzun doğdu Dr sakın hastane çıkışı alma olmaz bu boydaki cocuga diye uyarmıştı bizde düz beyaz alıp süslemiştik haberin olsun

Ya ben baya ufak tefekim 1.60ım eşim de 1.70 çok büyük bir bebek beklentim yok. 48 cm falan olsa 2500 kg üstü olsa yeter

Benim hiç yok normal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.
Canım tam tersi benimde çok fazla çıkmadı ikiz olmasına rağmen ben seviniyorum. İçerde alan geniş demekki diyorum daha geç gerilecek karnın birde bu taraflarından bak :) doktor gelişimleri güzel diyorsa tamamdır. Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı hiç kilo almadı kendi. İki hafta önce görmüştüm biz 3 aylıkken benim göbek daha büyüktü düşün ama bebeği 3.5 kilo doğdu :))

Benim hiç yok normal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.
benimde henuz hic yok ilk gebeligimde de 7 aya kadar pek cikmadi bebegimde 3660 dogdu gelisimle alakasi yok karnin buyumesinin tamamen annenin ic karniyla ilgili

Çok geçmiş olsun uzun süredir giriş yapamadım msjını yeni gördüm. Bir yerde okumuştum taze sıkılmış havuç suyu içmen çok yararlı olurmuş suyu arttırır diye okumuştum
Bu iki hafta önceki mesajimdi hamileliğim sonlandirildi cnm bebeği kaybettik keşke öyle kolay bi çözümü olsaydi... Bebegin organları olmadigi için suyu bitmişti sakat olmasından kaynaklı yani maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…