Ne güzel ben de çok güzel bir duygu hemde karin çıkması benim hoşuma gidiyor baya
Aynen akşamları duba gibi , sabah kalkiyom sönmüşSağol canımyemek yemeğe başladıktan sonra daha da cıktı aman çıksın olsun güzel ben sevdim baya allah kucakta gormeyi nasip etsin
Ooo maşallahOndan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzularbak karnıma bu normali yiyince dahada çıkıyor
Bende yavaş yavaş liste yapmaya başladım yakın şeyler yazmışız biberonun gaz yapmayanı varmış. Birde hastane çıkışı konusunda acele etme derim benim yeğenim uzun doğdu Dr sakın hastane çıkışı alma olmaz bu boydaki cocuga diye uyarmıştı bizde düz beyaz alıp süslemiştik haberin olsunArkadaşlar benim listem; ilk bebeğim olduğu için aklıma geleni yazdım. Eklemeleri siz yaparsınız artıkEki Görüntüle 2575173 Eki Görüntüle 2575174
Ya ben baya ufak tefekim 1.60ım eşim de 1.70Bende yavaş yavaş liste yapmaya başladım yakın şeyler yazmışız biberonun gaz yapmayanı varmış. Birde hastane çıkışı konusunda acele etme derim benim yeğenim uzun doğdu Dr sakın hastane çıkışı alma olmaz bu boydaki cocuga diye uyarmıştı bizde düz beyaz alıp süslemiştik haberin olsun
Bende seviyorum göbüşümüNe güzel ben de çok güzel bir duygu hemde karin çıkması benim hoşuma gidiyor baya
ayrıntılı icin nereye gidiyodunKızlar merhabahafta içi cuma günü ayrıntılı için gidecem bakalım neler göreceğiz
Perinatoloji mi bakacak acabaKızlar merhabahafta içi cuma günü ayrıntılı için gidecem bakalım neler göreceğiz
Devleteayrıntılı icin nereye gidiyodun
Evet perinatoloji bölümünden randevu aldımPerinatoloji mi bakacak acaba
Dr mu yönlendirdi çünkü ben bugün randevu alayım dedim alamadımEvet perinatoloji bölümünden randevu aldım
İstanbuldamisin bide direk randevu aliniyomuDevlete
Canım tam tersi benimde çok fazla çıkmadı ikiz olmasına rağmen ben seviniyorum. İçerde alan geniş demekki diyorumBenim hiç yoknormal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.
benimde henuz hic yok ilk gebeligimde de 7 aya kadar pek cikmadi bebegimde 3660 dogdu gelisimle alakasi yok karnin buyumesinin tamamen annenin ic karniyla ilgiliBenim hiç yoknormal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.
Kızlar çok heyecanlıyım kızımız geliyo çok şükür gösterdi sonunda ☺ Çok mutluyum ❤❤❤
Evet doktor söyledi git diye ama randevuyu demedi kuzenim doktor benim ona sormasını söyledim sağ olsun sormuş hastaneye randevumu almışDr mu yönlendirdi çünkü ben bugün randevu alayım dedim alamadım
Yok ben vandayım evet randevu alınıyor ama bir hafta önceydi ben randevu aldımİstanbuldamisin bide direk randevu aliniyomu
Bu iki hafta önceki mesajimdi hamileliğim sonlandirildi cnm bebeği kaybettik keşke öyle kolay bi çözümü olsaydi... Bebegin organları olmadigi için suyu bitmişti sakat olmasından kaynaklı yani maalesef...Çok geçmiş olsun uzun süredir giriş yapamadım msjını yeni gördüm. Bir yerde okumuştum taze sıkılmış havuç suyu içmen çok yararlı olurmuş suyu arttırır diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?