2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Erkekte yanılma daha fazla oluyo deniyo da kesin demesi beni sasirtti

Ondan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzular bak karnıma bu normali yiyince dahada çıkıyor

Eklentiler

• IMG-20200105-WA0008.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun başınız sağ olsun Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin canım inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin daha olur

Reactions: mnt
Benim hiç yok normal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.

Benim hiç yok normal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.
Yok ya iç karnım dar demekki karın şekli onla alakali canım herkes zaten doktor ya herşeyi çok bilirler hiç kulak asma bence benim dümdüz hiç göbek görmedim hayatımda kendimde ama dar olduğu için çok cıktı..

Ben normalde de zayıf değildim ama karnım yoktu baya zayıf insan gibi kilom kalçamdaydı belki ondan bu kadar çıktı. Bir de kilo almadığım için de çıkmamış olabilir ama insanların boşboğazlığı çok itici takmamaya çalışıyorum

Oy maşallah cok tatlisiniz, sanirim benimkide birax dar daha 16 haftaligim ama senden 1 boy küçük

kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen. ben saçlarıma bakım için sürüyordum alnıma değen yerlerde bile tüylenmem oldu. o yüzden yüzüme süremem ama göbeğimde zaten tüy var o yüzden çıkarsada sorun değil ama ben başka marka aldım zaten

masallah kocaman olmuss benimde 12-13 haftaylen baya çıkıktı seviyodum hatta ama hepsi gazmış puff olup gitti azıcık var yine ama ben tesettürlüyüm bol giyiniyorum hiç belli olmuyo o yüzden. kocaman olsun istiyorum valla çok hoşuma gidiyo

Sagol canimBisi olmaz 6 7 den sonra daha çok alır ozaman bolda giysen çıkar zaten ay çok güzeller burda bile yerim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…