Erkekte yanılma daha fazla oluyo deniyo da kesin demesi beni sasirttiAy iş yaparak yazıyorum yanlış oldu önceden kesin erkek demişler hatta hazırlık Vs yapmaya başlamışlardı mavili eşyalar alınmıştı 5,5 aylıkta ayrıntılı ultrason da Dr demiş hayır kesinlikle kız hatta bacak arasını göstermiş boş muş
Ondan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzularBenim sanki göbek deliğimin üstü yırtılacak gibi oluyordu. Seninle haftamız aynı. Bebeğin en çok büyüdüğü zamanlarmış bu zamanlar bir de benim karnım yok hala hamile gibi gözükmüyorum bebek büyüdüğü için geriliyordur diye de düşündüm
Geçmiş olsun başınız sağ olsun Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin canım inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin daha olurArkadaşlar herkese teşekkür ederim.bebeğimin suyu bitmiş kendi doğdu ama eşi gelmedi kürtaj oldum.ben suyunun az az geldiğini düşünüp dr gitmiştim 1 hafta önce ama normal dendi bebeğimi kaybettiğim akşam mide bulantım karın ağrım vardı gece sancıyla uyandım acile gittik bebeğin suyu kalmamıştı kalbi atıyordu.eve döndüm evde doğdu tekrar acile gittik gereken yapıldı herşey bitti.bir kızım daha var şükür rabbim tüm çocuklara sağlık versin.patolojide sebebine bakılacak ne çıkacak bilmiyorum.varlığına kolay alıştım ama yokluğu zor.birde hastanede yaşadıklarım tarifsiz aklımdan çıkmıyor.ama biliyorum zaman azaltacak bu acıyı.belki bir gün yine anne adayı olurum nasip :)
Benim hiç yokOndan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzularbak karnıma bu normali yiyince dahada çıkıyor
Bu arada çok tatlıOndan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzularbak karnıma bu normali yiyince dahada çıkıyor
Arkadaşlar benim listem; ilk bebeğim olduğu için aklıma geleni yazdım. Eklemeleri siz yaparsınız artıkBizimle de paylaşır mısın kuzucum
Yok ya iç karnım dar demekki karın şekli onla alakali canım herkes zaten doktor ya herşeyi çok bilirler hiç kulak asma bence benim dümdüz hiç göbek görmedim hayatımda kendimde ama dar olduğu için çok cıktı..Benim hiç yoknormal kilo gibi. millet beni çok üzdü o konuda bebeğin gelişmiyordur karnın yok bebek küçük mü vs vs ama doktorum herkesin karnı büyük olacak değil dedi.
Sağol canım valla benimde çok hoşuma gidiyor artıkBu arada çok tatlı♥
Ay hadi gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini artık isim düşünmeye başla ozamanKızlar çok heyecanlıyım kızımız geliyo çok şükür gösterdi sonunda ☺ Çok mutluyum ❤❤❤
Sağol canım ek olarak banyo seti var yıkamak için birde havlu bornoz takimi almak lazım,göğüs pedi gerekiyormus ben birde sterilize makinesi aldım avent biberon takimiyla birlikte aklıma geldikçe yazarım bendeArkadaşlar benim listem; ilk bebeğim olduğu için aklıma geleni yazdım. Eklemeleri siz yaparsınız artıkEki Görüntüle 2575173 Eki Görüntüle 2575174
Ben normalde de zayıf değildim ama karnım yoktu baya zayıf insan gibi kilom kalçamdaydı belki ondan bu kadar çıktı. Bir de kilo almadığım için de çıkmamış olabilir ama insanların boşboğazlığı çok itici takmamaya çalışıyorumYok ya iç karnım dar demekki karın şekli onla alakali canım herkes zaten doktor ya herşeyi çok bilirler hiç kulak asma bence benim dümdüz hiç göbek görmedim hayatımda kendimde ama dar olduğu için çok cıktı..
Kızlar çikolatada kafeın yokmu zararlı degılmı cok yemek ,hem şeker hem kafeın konusunda?Kalıp kalıp çikolata bulsam yicem bı de
Oy maşallahOndan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzularbak karnıma bu normali yiyince dahada çıkıyor
Çok teşekkür ederim bi kaç isim var aklımdaAy hadi gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini artık isim düşünmeye başla ozaman
kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen. ben saçlarıma bakım için sürüyordum alnıma değen yerlerde bile tüylenmem oldu. o yüzden yüzüme süremem ama göbeğimde zaten tüy var o yüzden çıkarsada sorun değil ama ben başka marka aldım zatenicerigi temiz gunes kremlerinden kullanmayi oneriyor doktorlar hatta cilt gebelikte leke egiliminde oldugu icin bazi doktorlar mutlaka kullan diyor . hindistan cevizi yagi yuzde karinda tuylenme yapmiyor ben ilk gebeligimde catlamamak icin bol bol kullandim halada yuzume cok kurudugu zamanlar biraz surerim hic bir sorun olmadi
masallah kocaman olmussOndan o zaman benim karnım baya çok canım iç karnım dar sanırım gidince sorcam bunuda normal mi diye gece uyuyamadım zaten ay büyüsünler de gelsinler biran önce kuzularbak karnıma bu normali yiyince dahada çıkıyor
Sağol canımOy maşallah ☺cok tatlisiniz, sanirim benimkide birax dar daha 16 haftaligim ama senden 1 boy küçük
Sagol canimmasallah kocaman olmussbenimde 12-13 haftaylen baya çıkıktı seviyodum hatta ama hepsi gazmış puff olup gitti azıcık var yine ama ben tesettürlüyüm bol giyiniyorum hiç belli olmuyo o yüzden. kocaman olsun istiyorum valla çok hoşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?