2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gelişme geriliği sözde pıhtılaşma plesenta yetmezliğine sebep olmus şimdi corasprin ve oksapar 4000 kullanıyorum inş bu kez saglıkla kucagıma alırım ben ve diger tüm anneler
Canım genetık test yaptırmısmıydın pıhtılasmayla ılgılı ? Ben de hem coraspin hem oksapar 4000 kullanıyorum

Kızlar sayfama beklerim instagram da babynest_cimm uygun fiyata kaliteli ürün almak isteyenler buyrun syfama
Bende 2015 haziran annesiyim beklerim

Kızlar nisan anneleri patır patır dökülüyor bende mayıs sonu dogururum gibime geliyor malum 3 cü olunca doktor 40 haftayı bekleme hele 39 u hiç bekleme dedi

Kızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum buralara daha gelemezsem bilki öldüm şekerli şeyi içtim başım dönüyor 1 saat sonra bidaha içicekmişim

Dorothyy canım Fransa'da durum nasıl ? Avrupa baya sıkıntıda sanki Allah yardımcınız olsun
Canım teşekkürler sorduğun için. Burada durumlar kötü, kimseyi panik yapmak istemem ama lütfen önleminizi alın. 2 hafta önce ailemle telefonla konuşurken ‘çok abartıyorlar anne bir şey olduğu yok, millet maskeyle geziyor boşuna’ falan diyordum. Klasik bizim türk milletinin bize birşey olmazcılığı vardı bende de. Sonra 1 haftada olaylar bambaşka bir boyuta geçti. Vaka sayısı günde 1500 artmaya başladı. Buna orantılı olarak ölü sayıları arttı. Çevremizde kimse yaklanmamışken çok uzak geliyordu ancak eşimin şirketinden bir kişinin corona olmasıyla telaşımız başladı. Haberler sürekli corona üzerine. Okullar kapalı, iş yerleri kapalı herkes evden çalışıyor hem özelde hem kamuda. Türkiye ye uçuşlar iptal. Doğuma ailem muhtemelen gelemeyecek. Fransa hükümeti daha başlangıç aşamasındayız diye açıklamalar yapıyor, haziran başına düzelmesi zor görünüyor diyor herkes. Alman hükümeti nüfusun %60-70 inin virüse yakalanması bekleniyor diyor. Avm, sinema, etkinlikler, kafe ve barlar kapalı. Sadece eczane, market ve bankalar açık haliyle sokaklar tenha. Toplu taşıma azaltıldı insanlar çok çıkamasın diye. İnsanlar birbirini görünce kaldırım değiştiriyor. Yarından itibaren herkese ev karantinası uygulanması konuşuluyor. İtalya nın düştüğü hataya düşmek istemiyorlar. Allahtan herkes tedbirli. Biz türk insanları sosyal insanlarız, eve kapatamıyoruz kendimizi ama bu süreçte lütfen evinize misafir falan kabul etmeyin, komşulara inip çıkmayın. Türkiye buranın 1 ay önceki hali gibi. Şu an hayal gibi geliyor ama hızlı yayılıyor maalesef. Umarım türkiye bu günleri görmez ama tek bir vaka bile yeterli yayılması için. Dikkatli olalım hepimiz ingiltere de yeni doğan bebekte bile corona tespit edildi artık. Kaldı ki sonu ölüm olmasa bile hastanede karantina altında kalmak istemez kimse hele hamileyken. Aileden bir kişi şüpheli olsa bütün aile hastanede karantinaya alınıyor.
Özetle hayatımız etkilendi tabi. Dün son kez ormana çıkıp yürüyüş yaptık. Bakalım evden çıkma yasağı gelirse açık havaya bile hasret kalacağız.

Off okurken tuylerim diken diken oldu canim. Allah sonumuzu hayir etsin cok korkunc ya. Insanlarimiz ne zaman sakaya alinmayacak ciddi bir durum oldugunun farkina varacak acaba.Yaz tatili gibi gezmelere gidiyorlar ya yok boyle bir sey. InsaAllah ulkemizde cok yayilmaz amin

Biz de burda insanlara ısrarla anlatmaya çalışıyoruz, bilinçli genç kesim yine bir nebze anlayışlı ve dikkatli ama özellikle 50 yaş üstü ve ergen tayfa anlamıyor yahu ... dün vaka sayısı 6dan bir anda 18e çıkıverdi, bu italyanin ilk haftaki artışından daha hızlı aslında ..

Canım teşekkür ederim. İnşallah oralarda yayılmasın ancak 1 günde çok şey değişiyor. Eşim cuma günü pazartesi işe dönecekmiş gibi çıktı işten. Ben de aynı şekilde. Allahtan bilgisayarını yanına almış. Dün akşam ikinci bir emre kadar özel sektör de durdu. 1 gecede herşey değişebiliyor. Az önce markete gidelim dedik, kalabalığı anlatamam. Ben eve döndüm kalabalığı görünce, eşim hala alışverişte. Herkes maskeli, eldivenli. Zombi salgını gibi film gibi resmen :) medikal randevular dışında tüm randevular iptal, sokakta ambulans sesleri.. türkiye nin önünde almanya italya fransa ispanya gibi çok ciddi örnekler var umarım gerekli önlemler halk tarafından alınır. Devlet ne yapsa yetersiz çünkü.

Evet maalesef Türkiye nin en büyük savaşı cahil kesimle olacak.. avrupa da tanıların bu kadar artmasının bir nedeni de ateşi olan herkesin ambulansı arayıp hastaneye gitmesi. Türkiye de karantinadan kaçanları okuyoruz. Bir o kdar da hastaneye gitmeyen kesim vardır bence. Allah esirgesin herşey olacağına varıyor ama solunum yoluyla bile bulaşan bir virüs olduğundan çok hızlı yayılıyor dikkat etmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…