2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çalışan arkadaşlar ne yaptınız? Ozel sektörde öğretmen olduğum için ücretsiz izne çıkardılar ama doğum parasından faydalanabilmem için patron dogum iznimi öne çekmek için rapor almamı istedi. Boylece dogum parasindan faydalanabiliyormusum. Sizde durumlar nedir?

Meraba kizlar bu gece sabaha kadar karın ağrım vardı sabah randevu aldım öğleden sonraya hala ar a ara ağrıyor umarım sancı kasılması değildir zaten çok tedirginim hastaneye bile gitmek istemiyorum şu salgindan dolayı

Eşim dün gece rahatsızdı mecburen acile gittiler kayinvalidemle bir tane coranali hasta varmış odaya kapatmislar ama bunun için ayrı hastaneler olması gerekiyor gerçekten ne kadar kacarsak o kadar göbeğine düşüyoruz hiç hastanelik olmayan eşim rahatsızlandı derdine de çare olunmamis yine gitii bugün acile. coranali hastaların izole başka hastanede olması lazim

Normal olabilir belki çünkü benimde bu hafta itibarı ile karın ağrım başladı

Meraba kizlar bu gece sabaha kadar karın ağrım vardı sabah randevu aldım öğleden sonraya hala ar a ara ağrıyor umarım sancı kasılması değildir zaten çok tedirginim hastaneye bile gitmek istemiyorum şu salgindan dolayı

Benim de dun karnim davul gibi asiri gergin ve rahatsiz ediciydi. Bi ara regl sancisi gibi agri da oldu. Korktum ama gecti insaAllah olmaz diye dusundum. Senin de bir sey yoktur insaAllah.

Çok geçmiş olsun, evet normalde ayri olması lazim ama sayı henüz az diye sanirim izole ederek tedavi ediyorlar. Inşallah sayı artmaz ama artarsa sadece koronaya bakan hastaneler oLur büyük ihtimal. Insallah çoğalmadan biter

Geçmiş olsun, banada ara ara oluyor, yatarak geçmesini bekliyorum

Hangi şehir aynı odaya vermemeleri lazım kesin teşhis konuldu mu acaba o hastaya

Kızlar cuma kontrolüm var gidip gitmeme konusunda kararsızım sizce napayım ? ÖzeEl gidiyorum gittiğim hastane normal günlerde bile boş yani hiç kalabalık olmuyo kararsız kaldım

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Doğum nasıl olcak hastaneye kontrole nasıl gidicez. Evde doğurtacak ebe mi baksak? Çıkmayalım diye

Hangi şehir aynı odaya vermemeleri lazım kesin teşhis konuldu mu acaba o hastaya
Valla teşhisi bilmiorum karı kocaymis zaten ayrı bir odadaymis dubaiden mi ne gelmişler 1 ay önce. hastanelerin acilleriı bu hastalar için ayrı olmalı bence yoksa ıtalya ve irandan farkımız kalmaz maske bile bulunmuyor

Dr dan geldim kizlar Dr bebek dönmeye çalıştığından buyudugunden agrin olur dedi anlamadım bişey ama neyse bebeğim iyi çok şükür 820 Gr olmuş ağrım hala var ne bı magnezyum ne başka bı ilaç verdi bakalım umarım geçer tez vakitte

Kızlar cuma kontrolüm var gidip gitmeme konusunda kararsızım sizce napayım ? ÖzeEl gidiyorum gittiğim hastane normal günlerde bile boş yani hiç kalabalık olmuyo kararsız kaldım
Bende çok kararsizim ama belki dışarı cikma yasağı filan gelir diye yinede gitmeyi dusunuyorum haftasonu, 4 hafta olcak çünkü

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Doğum nasıl olcak hastaneye kontrole nasıl gidicez. Evde doğurtacak ebe mi baksak? Çıkmayalım diye
Boyle devam ederse bi sorun oluşmaz ama bende aynı şeyleri dusunuyorum hep yinede bi kac ayımız var inşallah çoğalmadan biter

Kesinlikle katılıyorum ayrı olmalı kesin tanı konulmasa bile

Ne zaman hastaneye gitmeliyiz mesela? Ben olabildiğince evde çekip sancıyı öyle gitmek istiyorum mümkün olursa. Ama ya bişey olursa ve benim yüzümden olursa korkusu var. Ne zaman gitmeliyiz yani? Birde burda hava çok soğuk yürüyüş vs yapamıyorum şimdide corona.yürüyüp normal doğuma hazırlanmak istiyouem ama kalan aylarda yaparım umarım. Acaba yürüyüş vs yapmadan da normla doğum yapabilir miyiz acaba?

Ben resmi olarak ulusal karantinada olmamıza rağmen ve sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen her kontrolüme gideceğim. Mesela haftaya var bir tane. Zaten karantina ilan edilse de medikal randevular iptal olmuyor. bir form doldurarak sokağa çıkabiliyorsunuz. Hem de her yer çok tenha oluyor, risk daha az. Doğum için de her hastane corona kabul etmiyor diye biliyorum. KAbul etmeyen hastanelerde yapılmalı doğum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…