- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Bizim doktorun randevu durumları biraz karışık hodadan çıkmadan saati günü söylüyor özel hastanede özel muayenehane gibi bakıyor haftada iki gün akşam yani tuhaf bi durumu var. Diğer günler öğlen başlıyor randevuya ve aşırı kalabalık oluyor saatlerce bekleniyor 2-3 saati bile bulduğu oluyor ona hiç gitmem yani.Ee cuma git canım yarinda tetnozunu halledersin ,haftaya vaka sayisi artrsa bu seni korkutur hic gidemezsin keske gecen hafta gitseydim deme en azi dan yinede iyi düşün canim
Evet bende onu düşünerek gitmek istiyorum ama doktoru arayıp sormayı düşünüyorum gel derse giderimBen herhlde gidicem, şimdi gidersem en az 1 ay daha gitmem gerekmedikce, önümüzdeki zamanda ne olur bilemeyiz çünkü
Naber canim bayadir sesin cikmiyordu. Iyi misin?Hastaneye gitme konusu sanırım hepimizin sorunu artık.Bende bi gideyim diyorum ama cıkmak ta hiç istemiyorum. Karmakarışık şeyler yaşıyoruz Allah sonumuzu hayreylesin.
Bende bugün gidicektim maske yok diye sipariş verdik yarın gidicez inşallah 1 bucuk ay gitmeyiz artıkKizlar ben dün doktora gittim gitmeseydim vaka sayisi artacagavini düşünüp hic gidemeyecktim dedim artamadan gideyim gitmek isteyenler bugunde yarinda gitsin eve gelince heemn dus alip uzerinizi degisirsiniz bisey olmaz allahin izniyle , benim minnoşta 25 + 1 gunluk 794 gr olmuş herseyide iyiydi cok sukur artik nisan sonlarinda giderim virüs de biter insallah o zamana kadar
Dünkü haberden sonra yine düşüncelerdeyim. Bakalım bugün cumhurbaşkanı aciklama yapicak onu bekliyorum, belki dışarı cikma yasağı gelir diyenlerde var bakalimEvet bende onu düşünerek gitmek istiyorum ama doktoru arayıp sormayı düşünüyorum gel derse giderim
Ne güzel gitmişsin içinde rahatlamis, ben hala tereddütteyimKizlar ben dün doktora gittim gitmeseydim vaka sayisi artacagavini düşünüp hic gidemeyecktim dedim artamadan gideyim gitmek isteyenler bugunde yarinda gitsin eve gelince heemn dus alip uzerinizi degisirsiniz bisey olmaz allahin izniyle , benim minnoşta 25 + 1 gunluk 794 gr olmuş herseyide iyiydi cok sukur artik nisan sonlarinda giderim virüs de biter insallah o zamana kadar
Mesela ablamın çalıştığı sağlık ocaginda asi günleri belirleyecekler, o gün baska hasta almiycaklar. Sende sağlık ocağını arayıp böyle bir uygulamaları var mi sorabilirsinEe cuma git canım yarinda tetnozunu halledersin ,haftaya vaka sayisi artrsa bu seni korkutur hic gidemezsin keske gecen hafta gitseydim deme en azi dan yinede iyi düşün canim
Benim 2. Tetnoz aşim var 3 nisanda , o zaman arayıp sorayim ona göre giderim canım tesekkur ederimMesela ablamın çalıştığı sağlık ocaginda asi günleri belirleyecekler, o gün baska hasta almiycaklar. Sende sağlık ocağını arayıp böyle bir uygulamaları var mi sorabilirsin
Acaba nasıl gidiyor hamileliğiniz kilo olarak?? :)Ben 2 buçuk aylık evliyim düğüne kadar güzel kilo verdim düğünden sonra saldım kendimi malesef aldım 85 86 yim en az kiloyla kapatmaliyim bu süreci
Ben 80 ile kaldım şuan 82 oldum bile korkudan gitmiyorum doktora :) benim doktorum kiloyu hiç sevmiyor en azından 4 kilo versem 4.aya kadar iyi olur dengeli beslenmek lazım.
Insan hamileyken dikkat ediyorda bisekilde ben 4 kilo aldım doğumdan sonra o dikkat kalmıyor çoğu kişide farkettim kendimde dahil süt olsun diye yiyoruzBen de 82 ile kaldım hamile şu an 80 kiloyum 2 kilo verebildim.
Aman aman da dikkat etmedim. Şu an ne alemdesiniz ki var mı bir öneriniz? :)
Benim sadece korkum kizimdayken 30. Hafta acil doğum diye yolladılar konya ya nst de sancı var yine böyle karnım ağrıyordu sonra her hafta serum aldım yine aynı şey olur Dr falan bilemez diye tedirgin olmadım değil serumlarla 38 e kadar durdum o zaman ama ilk gebeligimde bilemedim ben ve 34. Haftanın sonunda doğum yaptım ,☺Bana sertleşme kasılmadan dolayı protestan 200 verdi ama icmedim daha normal dedigin gibi dönmeye çalışıyolar bu haftalarda çok olmaya başlarsa içicem doktor yaşlıydı çok bilgiliydi ilaca karşıyım dedim ben bile içtim rahatlarsın kasılmaların olmaz dedi
.Naber canim bayadir sesin cikmiyordu. Iyi misin?
Bende dün gittim ama 28. Hafta mecbur bı daha gitmem lazım kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak umarım o zamana ortalık sakinleşirKizlar ben dün doktora gittim gitmeseydim vaka sayisi artacagavini düşünüp hic gidemeyecktim dedim artamadan gideyim gitmek isteyenler bugunde yarinda gitsin eve gelince heemn dus alip uzerinizi degisirsiniz bisey olmaz allahin izniyle , benim minnoşta 25 + 1 gunluk 794 gr olmuş herseyide iyiydi cok sukur artik nisan sonlarinda giderim virüs de biter insallah o zamana kadar
Ben de virus yuzunden memlekete gitmedim canim evdeyim tatil diye. Iyi olmaya calisiyoruz iste napalimİyiyim canım cok şükür. Teşekkür ederim. Sen nasılsın.
.
Nasil bir agri bu canim. Bende de regl sancisi gibi bi agri oluyor 2 gundur. Sadece 1 defa sanci giriyor 5 dakika sonra kayboluyor. Dun de oldu bugun deBenim sadece korkum kizimdayken 30. Hafta acil doğum diye yolladılar konya ya nst de sancı var yine böyle karnım ağrıyordu sonra her hafta serum aldım yine aynı şey olur Dr falan bilemez diye tedirgin olmadım değil serumlarla 38 e kadar durdum o zaman ama ilk gebeligimde bilemedim ben ve 34. Haftanın sonunda doğum yaptım ,☺
Evde kalman daha guvenli bence. Allah iyilik versin. İnşallah cabuk biter bu durum.Ben de virus yuzunden memlekete gitmedim canim evdeyim tatil diye. Iyi olmaya calisiyoruz iste napalim
Artı 4 kilodayim suan 25+3 günlük hamileyim 86 ile kalmıştım 90 kiloyumAcaba nasıl gidiyor hamileliğiniz kilo olarak?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?