2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Bahsettiğiniz kasılmalar braxton hicks kasılmaları sanırım. Yalancı doğum kasılması diyorlar. Rahim doğuma hazırlanıyormuş böylece. Bana da oluyor. Size günde kaç kez oluyor? Bana 7-8 kez oluyor.

Bahsettiğiniz kasılmalar braxton hicks kasılmaları sanırım. Yalancı doğum kasılması diyorlar. Rahim doğuma hazırlanıyormuş böylece. Bana da oluyor. Size günde kaç kez oluyor? Bana 7-8 kez oluyor.
Değişiyor ya belli olmuyor bazen gün içinde hiç olmuyor bazen bi kaç kere birde benşm bebeğim hep hareketli ya sizlerin ne sıklıkla hareket ediyor.

Ben doktoruma tarif ettim ama o sadece çarpıntı sandı demir eksikliğinden kalpte çarpıntı olur dedi.
Yok oyle bişey değil. Bildigin bebek toplandığı anda oluyor. Üzerine gitmemeye çalışıyorum ancak bazen sıklaşıyor beni korkutuyor. Okudugum makaleler de falan kimisi olagan şeyler kimisi beraberinde nefes darlığı varsa doktora gözükün yazmışlar.

Benim sık oluyor bu sıralar. 10 15 diyebilirim.

Bende takmamaya çalışıyorum magnezyum içiyorum zaten.Değişik bişey bende anlamadım ama bayadır oluyo bu kadar zamandır sıkıntı olmadığına göre bişey olmaz diye kendimi korkutmamaya çalışıyorum.

Değişiyor ya belli olmuyor bazen gün içinde hiç olmuyor bazen bi kaç kere birde benşm bebeğim hep hareketli ya sizlerin ne sıklıkla hareket ediyor.
Ben yatar pozisyonda olduğumda baya hareketli. Bazen gece sağıma dönüp yattığımda da sağlam tekmeler yiyorum.
ama hareketli olması iyidir ya.

Ben yatar pozisyonda olduğumda baya hareketli. Bazen gece sağıma dönüp yattığımda da sağlam tekmeler yiyorum.
ama hareketli olması iyidir ya.
Benim hiç fark etmiyor ayakta olduğunda bile tekmeliyor.Bazen sallanıyorum resmen hiç mi uyumuyor bu çocuk anlamıyorum ki

Cok saol, evet biraz zor geçiyor ablam daha da ilerlemesin diye antibiyotik verdi, biraz azalma var. Amin amin inşallah herşey düzelir çok gecmeden

Benimkinin hareketleri eskiye gore azaldı sanki ama arada kalp atışlarını kontrol ediyorum, biraz düzelince doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim

Benimkinin hareketleri eskiye gore azaldı sanki ama arada kalp atışlarını kontrol ediyorum, biraz düzelince doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim
Az mı olması normal çok mu bilmiyorum benim hareketsiz kaldığı zaman nadir.Az önce öyle bir hareketle sağ taraftan sol tarafa kaydı korktum baya.

Ya peki kaburgalarının altında ağrı batmak gibi şeyler yaşayan var mı
Ben ben beni bu son 2 aydır en çok yoran sıkıntıya sokan bu kaburga altında ağrı. Sadece sol kaburgamın altında ağrı ve yanma. Bazı geceler sabaha kadar 10 kez uyandırıyordu ama bu son zamanlarda bacak arama yumuşak kırlent alıp yatıyorum rahatladım biraz

Benim de sağ tarafımda oluyor bir kaç gündür. Umarım şiddeti artmaz

Az mı olması normal çok mu bilmiyorum benim hareketsiz kaldığı zaman nadir.Az önce öyle bir hareketle sağ taraftan sol tarafa kaydı korktum baya.
Hareketli olması daha iyidir bence, bi yerde okudum zaten bebeğin hareketleri en çok 24-28 hafta aralarında hissedilirmis, daha sonra bebek büyüdüğü için alan küçülüyor ve hareketler kısıtlanıyor. Benimki de yine hareketli ama eskiye oranla azalıyor onu hissediyorum. Bende arada dönüyor gibi hissediyorum ama kalp atışlarını kac aydır hep aynı yerden dinliyorum. Belkide sadece olduğu yerde esneme gerinme tekmeleme yada başka hareketler yapıyor

Ya peki kaburgalarının altında ağrı batmak gibi şeyler yaşayan var mı
Evet benim de sağ kaburgamın altında, hatta nefesimi bile zorluyor o anlarda, rahim bu zamanlarda kaburga hizasına doğru çıkar yazıyor hafta bilgilendirmelerinde o yüzden normal süreçlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…