Ben bazen korono bazen iş stresı yuzunden çok strese gırıyorum kalbim kütküt atıyo stresten ve bunu hıssettıgını dusundugum bebegım tekmeyı basıyor cok sert tekmelıyor boyle durumlarda,gercekten artık hıssrttıgınden ve. Kotu etkılendıgınden emınum ,bu kadar mı yansır dısarı,ben normalken o da normal .strslerımı yenmeye calısıyorum ınsallah basarırırım.6 ay güzel geçmişti hep dıkkat etmıstım bişeyi takmamaya, şimdi sapıtıyom galıbaHareketli olması daha iyidir bence, bi yerde okudum zaten bebeğin hareketleri en çok 24-28 hafta aralarında hissedilirmis, daha sonra bebek büyüdüğü için alan küçülüyor ve hareketler kısıtlanıyor. Benimki de yine hareketli ama eskiye oranla azalıyor onu hissediyorum. Bende arada dönüyor gibi hissediyorum ama kalp atışlarını kac aydır hep aynı yerden dinliyorum. Belkide sadece olduğu yerde esneme gerinme tekmeleme yada başka hareketler yapıyor
GünaydınGünaydın herkese
Artık ne hareketi yapıyor bilmiyorum ama bazen göğüs alt tarafı na vuruyor acıtıyor.en som gittiğimde kafası kasıktaydı hala öyle galiba.Hareketli olması daha iyidir bence, bi yerde okudum zaten bebeğin hareketleri en çok 24-28 hafta aralarında hissedilirmis, daha sonra bebek büyüdüğü için alan küçülüyor ve hareketler kısıtlanıyor. Benimki de yine hareketli ama eskiye oranla azalıyor onu hissediyorum. Bende arada dönüyor gibi hissediyorum ama kalp atışlarını kac aydır hep aynı yerden dinliyorum. Belkide sadece olduğu yerde esneme gerinme tekmeleme yada başka hareketler yapıyor
Bazı şeyleri takmamak cidden zor, bi doktorla görüştüm anne koronavirus pozitif olsa ne olur bebek alinir mi diye, virüsün durumuna gore haftasına gore karar verilir dedi ama bu dönemde siz ve bebeği etkileyecek en kötü şey stress yapmak, munkun olduğunca haberler ve sosyal medyadan uzak kalin dediBen bazen korono bazen iş stresı yuzunden çok strese gırıyorum kalbim kütküt atıyo stresten ve bunu hıssettıgını dusundugum bebegım tekmeyı basıyor cok sert tekmelıyor boyle durumlarda,gercekten artık hıssrttıgınden ve. Kotu etkılendıgınden emınum ,bu kadar mı yansır dısarı,ben normalken o da normal .strslerımı yenmeye calısıyorum ınsallah basarırırım.6 ay güzel geçmişti hep dıkkat etmıstım bişeyi takmamaya, şimdi sapıtıyom galıba
Bende ennson gittiğimde bas asagiydi şuan ne durumda bilemiyorumArtık ne hareketi yapıyor bilmiyorum ama bazen göğüs alt tarafı na vuruyor acıtıyor.en som gittiğimde kafası kasıktaydı hala öyle galiba.
Ben de telefonu gün içinde mümkün mertebe kapalı tutuyorum ama bi açtığımda bi sürü tartışma ve bilgi yigiliyor watsap gruplarından. İster istemez maruz kalıyorum. Eşim büyük bir üniversite hastanesinde KBB uzmanı, o da benim için sürekli bir risk . Eve gelmiyim dedi ama son aylarim ve biseye ihtiyacim olsa yanımda kalabilecek başka hickimse yok, zaten çok agirlastim, yalnızlık da korkutuyor... sağ salim bitse şu süreç diye dua ediyorum ama daha çok uzun sürecek gibi .. hatta belki de bundan sonra böyle yaşamaya alismamiz gerekecek :/Bazı şeyleri takmamak cidden zor, bi doktorla görüştüm anne koronavirus pozitif olsa ne olur bebek alinir mi diye, virüsün durumuna gore haftasına gore karar verilir dedi ama bu dönemde siz ve bebeği etkileyecek en kötü şey stress yapmak, munkun olduğunca haberler ve sosyal medyadan uzak kalin dedimumkun olduğunca düşünmemek lazim işte ama pek munkun olmuyor
Benimde sadece sağ kaburga altı çok fazla ağrıyor hep sağ tarafimda kızım sanırım ondanBen ben beni bu son 2 aydır en çok yoran sıkıntıya sokan bu kaburga altında ağrı. Sadece sol kaburgamın altında ağrı ve yanma. Bazı geceler sabaha kadar 10 kez uyandırıyordu ama bu son zamanlarda bacak arama yumuşak kırlent alıp yatıyorum rahatladım biraz
Evet cidden zor bir durum, bizde ablami evde yalniz bıraktık hem onun ici rahat oldu hem bizim, salı günü test yaptırdı insallah kötü bir sonuc cikmaz bekliyoruz. Onumuzde italya gibi bi örnek olunca banada hemen biticek gibi gelmiyor çünkü insanlarda hala bana bisey olmaz havası var, resmen iq testi yaptı bu virus insanlara ve seviye çok düşük, olayları anlayıp farkına varıp, ona gore hareket edemiyorlarBen de telefonu gün içinde mümkün mertebe kapalı tutuyorum ama bi açtığımda bi sürü tartışma ve bilgi yigiliyor watsap gruplarından. İster istemez maruz kalıyorum. Eşim büyük bir üniversite hastanesinde KBB uzmanı, o da benim için sürekli bir risk . Eve gelmiyim dedi ama son aylarim ve biseye ihtiyacim olsa yanımda kalabilecek başka hickimse yok, zaten çok agirlastim, yalnızlık da korkutuyor... sağ salim bitse şu süreç diye dua ediyorum ama daha çok uzun sürecek gibi .. hatta belki de bundan sonra böyle yaşamaya alismamiz gerekecek :/
Senin kız sağ tarafı sevmiş demkkiBenimde sadece sağ kaburga altı çok fazla ağrıyor hep sağ tarafimda kızım sanırım ondan
Hiç takma benimki 7 24 hareketliArkadaşlar 1 saattir bebeğim çok hareketli bişey mi oluyor acaba hiç durmadan sıçraması doktorada gidemem ki şimdi
Ben de kamudayım benim riskli durumların nedeniyle 10. Haftadan beri raporluyum zaten ama sanırım bu durumda fiilen çalışılamayacağı için doğum iznini 32.haftada başlatmak zorunlu olabilir gibi geliyor banaDaha once yazildi mi bilmiyorum. Evde cocukla okuyamiyorum yazilari. Ama kamu calisani var mi hic?
Genelgeye gore hamileler suresiz idari izinli. Ama bizim kurum uzaktan calismaya gecti ve benim de uzaktan calismami bekliyorlar.
Bir de bu durumda 32. Haftada dogum iznini baslatmak zorunda miyiz?
Bişey sorucam ben de öğretmenim nisanın ortasında doğum iznine ayrılacaktım normalde ama şuan 30 nisana kadar tatil edildi belkide daha da uzayacak bu süreç yine de gidip nisanın ortasında doğum izni almam gerekiyor mu bilgisi olan var mı
Bende öğretmenim nisanın ortasında izine çıkacaktım ama okullar belki yaza kayar diye okullar açılana kadar çalışabilir raporu alacağım 32 haftada sanırım ayrılsanda ayrılmadan da rapor almak lazım mışBişey sorucam ben de öğretmenim nisanın ortasında doğum iznine ayrılacaktım normalde ama şuan 30 nisana kadar tatil edildi belkide daha da uzayacak bu süreç yine de gidip nisanın ortasında doğum izni almam gerekiyor mu bilgisi olan var mı
Bende izin yazın yanar diye 32 de doğum iznine ayrılacaktım. Ama okullar böyle uzayınca ve yazında telafi yapılabilir gibi konuşulunca okuldaki arkadaşlar her ihtimale karşı 37.haftaya kadar çalışabilir raporu al zaten okulun ne zaman açılacağı belli değil dedilerBişey sorucam ben de öğretmenim nisanın ortasında doğum iznine ayrılacaktım normalde ama şuan 30 nisana kadar tatil edildi belkide daha da uzayacak bu süreç yine de gidip nisanın ortasında doğum izni almam gerekiyor mu bilgisi olan var mı
Yok cnm takmıyorum artık başta hareketli değildi şimdiden sonra durmuyor artık normal demekki sabah benden önce uyanması çok komik vurup uyandırıyor resmenHiç takma benimki 7 24 hareketlidoktor bile durmuyor bu bebek diyor.
Ben de aynı şekilde hamileliğin başından beri raporluyum şimdi 32. haftada çalışabilir raporu alsam tuhaf mı olur acaba diye düşünüyorum. Çalıştığım kurumda bu işleri bilen kimse olduğunu düşünmüyorum. Bakalım ne olacak 2 haftam ver 32. haftaya.Ben de kamudayım benim riskli durumların nedeniyle 10. Haftadan beri raporluyum zaten ama sanırım bu durumda fiilen çalışılamayacağı için doğum iznini 32.haftada başlatmak zorunlu olabilir gibi geliyor bana
Aynı soruyu ben de soruyorum kendime kaç gündür? Özlük memuruna danışıcam. bir de ben 4 haftalık heyet raporları şeklinde alıyordum raporlarımı son raporumu 1 nisanda yenilemem gerekiyor normalde ama zaten hamileler ve kronik hastalığı olanlar idari izinli sayılıyorlarsa rapor almasam olur mu diye onu düşünüyorum.p
Ben de aynı şekilde hamileliğin başından beri raporluyum şimdi 32. haftada çalışabilir raporu alsam tuhaf mı olur acaba diye düşünüyorum. Çalıştığım kurumda bu işleri bilen kimse olduğunu düşünmüyorum. Bakalım ne olacak 2 haftam ver 32. haftaya.
Benim salı günü normal raporum bitti 25 inde tekrar rapor almam lazımdı ama dilekçe verdim 2020/4 cumhurbaşkanlığı genelgesi gereği idari izinli sayılmama hususu şeklinde. İdare zaten onay almış hamilelerle ilgili. Ama asıl 32. Hafta sonrası ne yapacağız.Aynı soruyu ben de soruyorum kendime kaç gündür? Özlük memuruna danışıcam. bir de ben 4 haftalık heyet raporları şeklinde alıyordum raporlarımı son raporumu 1 nisanda yenilemem gerekiyor normalde ama zaten hamileler ve kronik hastalığı olanlar idari izinli sayılıyorlarsa rapor almasam olur mu diye onu düşünüyorum.
Ozaman ben de öyle dilekçe vereyim rapor almaktansa. 32.hafta olayını da sorayım. Doğum sonrasına ne kadar gün aktarabilirsek kar.Benim salı günü normal raporum bitti 25 inde tekrar rapor almam lazımdı ama dilekçe verdim 2020/4 cumhurbaşkanlığı genelgesi gereği idari izinli sayılmama hususu şeklinde. İdare zaten onay almış hamilelerle ilgili. Ama asıl 32. Hafta sonrası ne yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?