2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar hastaneye giden var mı? Ben de tiroit ilacı kullanıyorum endokrin doktorum her ay düzenliyor duruma göre ilacımı. Endokrin doktorumun hastanesi malum karantina hastanesi. Kafam karıştı korkuyorum. Ne yapsam
Bende gebelik basından beri tiroit ilacı kullanıyorum, 1 kere değiştirdik miktarını, şuan hep aynı kullanıyorum. Sizinde eger değerleriniz çok oynamıyorsa aynı miktar kullanmaya devam edebilirsiniz yada baska bir doktora devam edin

Canım benim doğuştan bir sıkıntım var iki tane ilaç kullanıyorum. Doktorum bana son üç ay önemli dedi. İlaç miktarlarını yeni degistirdi. 3hafta önce. Aradım hastaneyi hasta alıyorlar. Zaten randevu aldım. Anladığım kadarıyla kimse gitmiyor randevular hep boş. Gitmeyi erteleyecegim biraz ama eninde sonunda gitmem gerekiyor. Özelde bir doktor buldum 300 muayne biraz fazla geldi kararsız kaldım

Hastaneye telefon açıp doktorunuzun sekreteri ile durumunuzu paylaşırsanız yardımcı olurlar

Allah sifa versin, zor bir durum, bende riskli gebeyim normalde her hafta yada 2 haftada bir giderim ama 1 ay oldu gidemedim. Doktorların çoğu evde kalin çağrısı yaptığı icin çoğu kişi çıkmamaya çalışıyor, ondan dolayı bos olabilir. Tv de ki doktorlarda gebeler icin son 3 ay önemli, kontrollerine gitsinler dediler. Herhlde bende giderim bu hafta diye dusunuyorum.

Kayınvaliden babynest i nereden almış acaba. internetten aldıysa hangi sayfa. Gelen ürün kalitesi nasıl
Instagramdan almis ama neresi bilmiyorum canim. Henuz gormedim zaten ama begenmislerdi kalitesini. Hediye oldugu icin soramiyorum nerden aldin diye Sen de park yatak almissin galiba hangisini aldin. Ben cok dusunerek birine karar verdim ama keske indirimde alsaydim diyorum.

Bu tatil yaz tatili gibi oldugu icin calisabilir raporu alinsa da izin dogum sonrasina eklenmez gibi geliyor. Cunku yaz tatilinde de biz idari izinli oluyoruz. Ben 32de calisamaz raporu alacagim.
Bugün ben müdürümle konuştum olur şuan çalışma takvimi işlediği için sıkıntı olmaz dedi. Olmasada artık rapor alırım çok da önemli degil zaten. Karışık bir durum olduğu için neyle karşılaşacağımızı bilmiyorum

Simdi calisabilir raporu alirsak ek ders odenecek. Odenmese rapor almaya bile gerek yok aslinda. Durum karisik gercekten

Tabi sende haklısın hediye olunca soramıyor insan
Evet e bebekte indirimdeyken aldık
800 küsur bir şeye aldık

Ben de 37'ye kadar çalışabilir raporu almayı düşünüyorum tam da Nisan sonu başlıyordu benim zaten. Peki bu raporu alsak da mayısta okul açılsa o zaman nasıl yapacağız gidip tekrar çalışamaz raporu alınabilir mi?

Kaygilar ve ruyalarher gece korona ruyalari goruyorum bugun de JaponyadaydimAllah sonumuzu hayir etsin
Bende öyleyim inan dünyanın sonu geliyor ruyalarimda kaçıyorum filan ne kadar etkilenmicem desem de öyle olmuyor bebegimi düşünüyorum eşim çalışıyor onu düşünüyorum babam yaşlı risk grubu kronik böbrek yetmezliği kalp yetmezliği var ve malesef 2 gunde bir diyalize giriyor her gün seanslarinda ayrı sitres allahım su süreci atlatsak diyorum gerçekten sıkıcı bulduğumuz rutin hayat bulunmaz nimetmis

Hayır olsun inşallah :)) bebişlerı cok uzuyoruz bu kaygılarımız yuzunden ama engel de olamıyoruz yoga fln mı yapsak evde vıdeolarla
Ben de rahatlamak icin ve evdeyim surekli tek basima hem de diye hamile sporu videosu izledim yapayim dedim ama 1 gun tek yaptim3 kilo almistim ama 20 gunde 2 kilo daha aldim. Yemek de fazla yemiyorum ama hareketsizlik bende hem siskinlik yapti hem kilo. Midem surekli siskin dik duramiyorum yemeklerden sonra. Sen de tek misin benim gibi?

Allah sifa versin babana da canim dusunme desem de dusunuyoruz. Oyalanmaya calisiyorum dusunmemek icin ama bilincaltimda kaliyor demek ki ruyalarima girdigine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…