Canım şuan uzaktan calısıyorum.eşim de donusumlu gıdıyo yani haftadabir yada ıkı gun. Süreklıbi yemek yapma makıne doldurma bosaltma mutfak toplama eklenınce bıraz hareket yapıom şükür de yeterli mi bılmem . Bunlar benım psıkolojımı duzeltmıyo amaBen de rahatlamak icin ve evdeyim surekli tek basima hem de diye hamile sporu videosu izledim yapayim dedim ama 1 gun tek yaptim3 kilo almistim ama 20 gunde 2 kilo daha aldim. Yemek de fazla yemiyorum ama hareketsizlik bende hem siskinlik yapti hem kilo. Midem surekli siskin dik duramiyorum yemeklerden sonra. Sen de tek misin benim gibi?
Esim calisiyor malesef.Bence de herkes katilsa da her gun ayni saatte yapsak ne guzel olurdu ilham olurduk birbirimize☺Canım şuan uzaktan calısıyorum.eşim de donusumlu gıdıyo yani haftadabir yada ıkı gun. Süreklıbi yemek yapma makıne doldurma bosaltma mutfak toplama eklenınce bıraz hareket yapıom şükür de yeterli mi bılmem . Bunlar benım psıkolojımı duzeltmıyo amayogafln yapmak için gaza gelmek istıyom , hade hepbareber gusel vı vıdeo bulup yapalım gaz şart
Ben de sabah uyandıktan bir saat sonra bıle uykum gelıyor.cok halsız hıssedıyorum kendimi , korona stresınden mi , hasta mı oluyorum,hamılelıgın son ayları diye mi boyle ben de bılemedımKızlar eskisi gibi değilim bundan bir ay önce tüm işimi yapar yemeğimi yapardım yine enerjik hissederdim lakin bugün sadece ütü yaptim (oturarak) onda bile sancılanıyorum ağrı basıyor ve deliler gibi uykum var kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum.
Ilk gebeligimde kesinlikle böyle değildim.
Aranızda benim gibi olan var mı??
Ilk cocugumda hiç böyle bisey yaşamadım su an yemek yapmak bile benim için eziyet gibi hoş zaten 1 bisküvi dahi yiyemiyorum midem aşırı derece de ekşiyor rennie almıştım en fazla 2 saat idare ediyor.Ben de sabah uyandıktan bir saat sonra bıle uykum gelıyor.cok halsız hıssedıyorum kendimi , korona stresınden mi , hasta mı oluyorum,hamılelıgın son ayları diye mi boyle ben de bılemedım
Evt istediğimiz zaman çalışamaz raporu alabiliyormusuzBen de 37'ye kadar çalışabilir raporu almayı düşünüyorum tam da Nisan sonu başlıyordu benim zaten. Peki bu raporu alsak da mayısta okul açılsa o zaman nasıl yapacağız gidip tekrar çalışamaz raporu alınabilir mi?
Bende baya yorgun hissediyorum. Hatta bugün eve süpürge açtım üstün körü çok eğilmeden dik çekip durdum. Ama şimdi belim fena ağrıyor. Hafif kasık ağrısı da var. Kendimi çok yormadım anı bir harekette yapmadım ama niye böyle oldu bilmiyorumBen de sabah uyandıktan bir saat sonra bıle uykum gelıyor.cok halsız hıssedıyorum kendimi , korona stresınden mi , hasta mı oluyorum,hamılelıgın son ayları diye mi boyle ben de bılemedım
Bazı günler hareketleri hafif oluyor hatta çok az tedirgin ediyor beni. Sonra ki günler çok sık ve çok hissettiriyor. Kendimi takip ediyorum artık. Yediğim yiyeceklerin enerjine göre herhalde diyorumKızlar bebegınızın hareket sıklıgı ve derecesi ne, cok hareketli olması bir sıkıntımı ?
Yemekten sonra ve yatarken çok hissediyorum yoksa ayaktayken pek hissetmiyorum.Bazı günler hareketleri hafif oluyor hatta çok az tedirgin ediyor beni. Sonra ki günler çok sık ve çok hissettiriyor. Kendimi takip ediyorum artık. Yediğim yiyeceklerin enerjine göre herhalde diyorum
Evet hareket halindeyken çok hissedilmiyor. Benimki gece uysal gün içinde uzanınca çok hareketli. Ben konuştukça sanki daha çok tepki veriyor daha sert vuruyor çok hoşuma gidiyorYemekten sonra ve yatarken çok hissediyorum yoksa ayaktayken pek hissetmiyorum.
Gece coşuyoruz zaten
Kızlar dmekki bu aylarda normal bende sabah kalkıyorum hayatta huyum değildir gündüz uykusu uyandakitan iki saat sonra tekrar uyuyorum öğlen 1 e kadarBen de sabah uyandıktan bir saat sonra bıle uykum gelıyor.cok halsız hıssedıyorum kendimi , korona stresınden mi , hasta mı oluyorum,hamılelıgın son ayları diye mi boyle ben de bılemedım
Meb ücretsiz izinden çıkmak isteyen öğretmen başvurularını reddetmiş (iyi yapmış orası ayrı) bizim de bu 37. haftaya kadar çalışabilir raporumuz reddedilmez bunların uyanıklığı yüzünden inşallah çünkü benim derdim hiç ek ders alayım falan değil yazın okula çağrılırım korkusuEvt istediğimiz zaman çalışamaz raporu alabiliyormusuz
İyi yapmış resmen fırsatçılık buMeb ücretsiz izinden çıkmak isteyen öğretmen başvurularını reddetmiş (iyi yapmış orası ayrı) bizim de bu 37. haftaya kadar çalışabilir raporumuz reddedilmez bunların uyanıklığı yüzünden inşallah çünkü benim derdim hiç ek ders alayım falan değil yazın okula çağrılırım korkusu
Tekmeden çok resmen elini ayağını bi yerde bi yere sürtüyor gibi :)))Evet hareket halindeyken çok hissedilmiyor. Benimki gece uysal gün içinde uzanınca çok hareketli. Ben konuştukça sanki daha çok tepki veriyor daha sert vuruyor çok hoşuma gidiyor
Ya bekliyorum bu Dr çıktı konustumu tam 8 de açtım ama hala yokBu akşam programa katılacak, ilgilenenler icin
Hangi kanal kaçta ?Ya bekliyorum bu Dr çıktı konustumu tam 8 de açtım ama hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?