- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
bak o dediğimi yap ama ilk gün ağrın olsa da ikinci gün geçiyo. Hamile yogası tüm trimserlar için yazıyor baslıkta. Gerrkirse link atayım. Elimden geldğini yapıyorum kemikleri çok rahatlatıyo.sırt ağrılarıma mükemmel geldi mesela. Squatı da elden geldikçe yap biyere tutun. Açılmaya çok iyi geliyormuş:))) ben her dr gıttıgımde yuzunu gostermedıgı için çıkınca poposuna vurcam dıyorum:)) kıyamayız sanırımsen bayadır yapıomussun,ben bi kadınla konustum intden online yoga dersı verıyo,bilgi almak için gecen ay, bana dedi sen geç kalmıssın senin başlama ayın ıyı en azından,ıkı hafta once yoga yaptım ıkı gun sonra kendime gelemedım zaten ,karnım agrıdı ayaklarıma basamadım fln cocuk dönmesi için bazı pozısyonlar var galiba ,secde pozısyonunda fln donuyo die okumuştum
Benimki hep öyle :) bazen 'sıkıldın mı annecim çıkmaya mi çalışıyorsun acaba' diye sohbet ediyorum o yüzden . Hatta bugün bikac kez oyle bi salladi ki deprem mi oluyor diye düşündümBebiş yaklaşık 1 saattır korkunç hareketli.o kadar hareket etti ki midem bulandı tansiyonhm düştü sandım ölçtük birşey yok. Çıldırmış gibi bi sağ şişiyor bi sol:) tecrübeli anneler normal mi bu ya? Acaba bu kdar bahsetmeye dönmeye mi çalışıyor(herşeyi buna yprar oldum idare edin )
İnşallah her şey hepimizin kalbimizden geçirdiğimiz gibi olur canımİlkinde çok ayıldım bayıldım. Aslına bakarsan bu sefer her anı yaşamak istiyorum. İnşallah bayılmam
Aynı şeyleri yaşamışız yaBebiş yaklaşık 1 saattır korkunç hareketli.o kadar hareket etti ki midem bulandı tansiyonhm düştü sandım ölçtük birşey yok. Çıldırmış gibi bi sağ şişiyor bi sol:) tecrübeli anneler normal mi bu ya? Acaba bu kdar bahsetmeye dönmeye mi çalışıyor(herşeyi buna yprar oldum idare edin )
Sola döndürdü hemşire beni ben hep gördüm makineyi normalde sol tarafamı yatılıyor hepBen makinayı kendime ceviriyorum, izliyorum sürekli:) üstteki zaten bebeğin kalp atisi oluyor 120-160 arası normal, inişli çıkışlı olması da iyi bir gösterge bebek için, alttaki de sanciyı gösteriyor, sanci çoğaldıkça yukarı tepe çizgisi oluyor, onunda değerleri yanda yazıyor, herhlde 50 60 civarı hissedilmeye basliyordu
Kalktım evin içinde tur attım valla dönesi varsa kolay olsun diye.her zaman hareketli ama bugün artık eşim bu çıkmak mı istiyo yaaa dedi o kadar fazlaydı ki midem bulandı. Hayırlısı yaAynı şeyleri yaşamışız yabenimde bu akşam öyleydi çok aşırı hareketliydi bir sağa bir sola tepinip durdu. Aynı hissiyata girmişiz birde. Bende acaba dönmeye mi çalışıyor diye düşündüm
Aynen öyle beklentimiz dönmelerinden yana olduğu için her hareketi acaba dönmeye mi çalışıyora gidiyorKalktım evin içinde tur attım valla dönesi varsa kolay olsun diye.her zaman hareketli ama bugün artık eşim bu çıkmak mı istiyo yaaa dedi o kadar fazlaydı ki midem bulandı. Hayırlısı yabeklentimiz o yönde ya ondan bu bebişler hazırlanıyordur inş
Benim sancılar 75 80 mi gösterdiğinde ben çok aşırı sancı çekmiyordum. Evet sancılarım vardı hissediyordum ama adet döneminde olduğu gibi. Daha fazla değil. Ama kimi 40 ları bile gösterince çok hissediyor. Kişinin acı eşiğine bağlı demek kiBen makinayı kendime ceviriyorum, izliyorum sürekli:) üstteki zaten bebeğin kalp atisi oluyor 120-160 arası normal, inişli çıkışlı olması da iyi bir gösterge bebek için, alttaki de sanciyı gösteriyor, sanci çoğaldıkça yukarı tepe çizgisi oluyor, onunda değerleri yanda yazıyor, herhlde 50 60 civarı hissedilmeye basliyordu
Evet o kasılmalar korkunç nefes kesiyor ya. Buraya da hep yazdım. Normalmiş hepAynen öyle beklentimiz dönmelerinden yana olduğu için her hareketi acaba dönmeye mi çalışıyora gidiyor
Birde böyle toparlanıp bir anda kendini bırakması çok kötü yapıyor beni nefesim kesiliyor kalp çarpıntım oluyor. Hayırlısıyla şu son zamanları çabucak atlatalım İnşallah
İnşallahhhh. Hepimizin istediği gibi olsunİnşallah her şey hepimizin kalbimizden geçirdiğimiz gibi olur canım
Link atarsan sevınırım canımbak o dediğimi yap ama ilk gün ağrın olsa da ikinci gün geçiyo. Hamile yogası tüm trimserlar için yazıyor baslıkta. Gerrkirse link atayım. Elimden geldğini yapıyorum kemikleri çok rahatlatıyo.sırt ağrılarıma mükemmel geldi mesela. Squatı da elden geldikçe yap biyere tutun. Açılmaya çok iyi geliyormuş
Vallahi senin altta kalan gün sayımı gördükçe ben heyecanlanıyorum ya . Merdiven inip çıkmak işkence artık nefes alamıyorum bende . Bulaşık yıkamak koca gobekden uzana uzana zorla.Son zamanlar ne kadar sıkıcı. Her dakika kendimi dinlemedeyim. Hehh kasıldım bu sancıdır heralde, ne zaman gelicek ki?, yok arkadaş daha vakit var, neyse kalsın biraz daha uykumu alayımşu işimi de halledeyim, halledemiyorum göbeğim izin vermiyor gün içerisinde ki ruh halim kendi kendime konuşmalarım aynennn böyle
Link atarsan sevınırım canımsırtım acaıp agrıuı.. squat erken dıgurtmasın
Bende hemşire geldi 10 dk filan kalp atışlarını bulamadı, ebeyi çağırdı soluma döndürdü sağ tarafimda buldu. Normalde sırt üstü yayılıyor ama bulamayınca her türlü deniyorlarSola döndürdü hemşire beni ben hep gördüm makineyi normalde sol tarafamı yatılıyor hep
Evt kesinlikle kişiye gore değişiyor, acı esiginin yüksek olması avantajBenim sancılar 75 80 mi gösterdiğinde ben çok aşırı sancı çekmiyordum. Evet sancılarım vardı hissediyordum ama adet döneminde olduğu gibi. Daha fazla değil. Ama kimi 40 ları bile gösterince çok hissediyor. Kişinin acı eşiğine bağlı demek ki
Sırt ustu fazla yatmamak gerek dıyorlar hem,hem nstde bile sırtustu yatırıyolar ben bu işi anlamadımBende hemşire geldi 10 dk filan kalp atışlarını bulamadı, ebeyi çağırdı soluma döndürdü sağ tarafimda buldu. Normalde sırt üstü yayılıyor ama bulamayınca her türlü deniyorlar
Tesekkurler canım deneyelımdoğurtmaz herhalde yaaa
O kadar yatmaktan bişey olmaz sanırım, muayenelerde de hep sırt üstü yatiliyor, o da zorluyor biraz, nst 15 20 dk surdugu için çok onemsemiyorlar sanırım:)Sırt ustu fazla yatmamak gerek dıyorlar hem,hem nstde bile sırtustu yatırıyolar ben bu işi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?