2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
bak o dediğimi yap ama ilk gün ağrın olsa da ikinci gün geçiyo. Hamile yogası tüm trimserlar için yazıyor baslıkta. Gerrkirse link atayım. Elimden geldğini yapıyorum kemikleri çok rahatlatıyo.sırt ağrılarıma mükemmel geldi mesela. Squatı da elden geldikçe yap biyere tutun. Açılmaya çok iyi geliyormuş

Benimki hep öyle :) bazen 'sıkıldın mı annecim çıkmaya mi çalışıyorsun acaba' diye sohbet ediyorum o yüzden . Hatta bugün bikac kez oyle bi salladi ki deprem mi oluyor diye düşündüm bi ara da sanırım ayağıyla karacigerimi, kafasıyla da mesanemi ittirip geriniyordu

Aynı şeyleri yaşamışız ya benimde bu akşam öyleydi çok aşırı hareketliydi bir sağa bir sola tepinip durdu. Aynı hissiyata girmişiz birde. Bende acaba dönmeye mi çalışıyor diye düşündüm

Sola döndürdü hemşire beni ben hep gördüm makineyi normalde sol tarafamı yatılıyor hep

Kalktım evin içinde tur attım valla dönesi varsa kolay olsun diye.her zaman hareketli ama bugün artık eşim bu çıkmak mı istiyo yaaa dedi o kadar fazlaydı ki midem bulandı. Hayırlısı ya beklentimiz o yönde ya ondan bu bebişler hazırlanıyordur inş

Aynen öyle beklentimiz dönmelerinden yana olduğu için her hareketi acaba dönmeye mi çalışıyora gidiyor
Birde böyle toparlanıp bir anda kendini bırakması çok kötü yapıyor beni nefesim kesiliyor kalp çarpıntım oluyor. Hayırlısıyla şu son zamanları çabucak atlatalım İnşallah

Benim sancılar 75 80 mi gösterdiğinde ben çok aşırı sancı çekmiyordum. Evet sancılarım vardı hissediyordum ama adet döneminde olduğu gibi. Daha fazla değil. Ama kimi 40 ları bile gösterince çok hissediyor. Kişinin acı eşiğine bağlı demek ki

Evet o kasılmalar korkunç nefes kesiyor ya. Buraya da hep yazdım. Normalmiş hep

Son zamanlar ne kadar sıkıcı. Her dakika kendimi dinlemedeyim. Hehh kasıldım bu sancıdır heralde, ne zaman gelicek ki?, yok arkadaş daha vakit var, neyse kalsın biraz daha uykumu alayım şu işimi de halledeyim, halledemiyorum göbeğim izin vermiyor gün içerisinde ki ruh halim kendi kendime konuşmalarım aynennn böyle

Link atarsan sevınırım canım sırtım acaıp agrıuı.. squat erken dıgurtmasın

Vallahi senin altta kalan gün sayımı gördükçe ben heyecanlanıyorum ya . Merdiven inip çıkmak işkence artık nefes alamıyorum bende . Bulaşık yıkamak koca gobekden uzana uzana zorla.

Bişey dicem kızlar doğum çantalarınızda olması gerekenler listesi gibi bişey varmı elinizde ben çantayı yaptım ama neler olmalıydı bidaha netleştirmek istiyorum

Sola döndürdü hemşire beni ben hep gördüm makineyi normalde sol tarafamı yatılıyor hep
Bende hemşire geldi 10 dk filan kalp atışlarını bulamadı, ebeyi çağırdı soluma döndürdü sağ tarafimda buldu. Normalde sırt üstü yayılıyor ama bulamayınca her türlü deniyorlar

Evt kesinlikle kişiye gore değişiyor, acı esiginin yüksek olması avantaj

Bende hemşire geldi 10 dk filan kalp atışlarını bulamadı, ebeyi çağırdı soluma döndürdü sağ tarafimda buldu. Normalde sırt üstü yayılıyor ama bulamayınca her türlü deniyorlar
Sırt ustu fazla yatmamak gerek dıyorlar hem,hem nstde bile sırtustu yatırıyolar ben bu işi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…