2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bişey dicem kızlar doğum çantalarınızda olması gerekenler listesi gibi bişey varmı elinizde ben çantayı yaptım ama neler olmalıydı bidaha netleştirmek istiyorum

Ben içine koyduğum şeyleri liste yaptım,
Hastane çantası listesi:

Bebek için;
-hastane çıkış seti
-3 takım alt üst giysi / hepsi için zıbın
-1muslin battaniye
-1 triko battaniye
-1 penye battaniye
-eldiven / çorap /ağız bezi /bere /önlük
-burun aspiratöru / serum fizyolojik
-bez / ıslak mendil / alt acma bezi
-pisik kremi / bebek yagi / şampuan (belki isterler diye, tek kullanimlik)
-biberon /emzik / mama
-gaz damlasi

Anne için
-3 takım gecelik sabahlık takimi
-günlük giyecek (hastane cikisinda)
-İç çamaşır /atlet
-kişisel bakım ürünleri
-göğüs ucu kremi / göğüs pedi / göğüs kalkanı (henüz almadım karar veremedim)
-2 terlik hastane için ve dışarı çıkarken giymek için
-depent külot / lohusa pedi
-sut pompası
-çorap

Ekstra olarak
-kirliler için poşet
-kolonya / dezenfektan
-maske
-rezene / kahve / süt arttırıcı içecek-damla
-hurma / kayısı
-meyvesuyu / bardak
-su ısıtıcı
-havlu / kağıt havlu / sabun
-büsküvi

Şimdilik bu kadar, bazen liste dışı şeylerde çıkıyor

Burun aspiratorune gerek oluyormu canım dogar dogmaz,ben koymadım ama gerekli mi dıyosun?

Vallahi senin altta kalan gün sayımı gördükçe ben heyecanlanıyorum ya . Merdiven inip çıkmak işkence artık nefes alamıyorum bende . Bulaşık yıkamak koca gobekden uzana uzana zorla.
Vallahi senin altta kalan gün sayımı gördükçe ben heyecanlanıyorum ya . Merdiven inip çıkmak işkence artık nefes alamıyorum bende . Bulaşık yıkamak koca gobekden uzana uzana zorla.
bende çok heyecanlıyım. Neye benzettim biliyomusun şu beklemeyi, hani adetini beklersin sancılar sızlamalar seni yanıltır acaba mı hamilemiyim dersin, hadi şu günde geçsin test yapayım falan diye merak içindesinditr. Aynenn böyle. Başı sonu aynı bu hamileliğin. Bekle bekle

34. Haftam ama asırı catı agrım var kemiğim kırılıyor sanki sizde de var mı acaba son zaman ya sizin

Valla ya bende de durum aynı bı an önce bı doğsa diyorum artık çok coook yorgun bitkin hissediyorum . Bı yandan daha dursun 3 hafta falan diyorum ama penguen gibi yürümek oturup kalkamamak daha zor. 3. Çocuk beni benden aldı ilk hamileliğimde hiç böyle değildim

Bende ilkini yaşamadım sanki, doğum haricinde zorlandığım tek bir anı hatırlamıyorum. İlk diyemiydi acaba. Bu sefer yaşadığım hiç birşeyi yaşamamıştım. Mesela bunda sancılar falan var ufak ufak, onda belirtisi bile yoktu sancının. Belki de ondan geç doğurdum onu.

Hayırlı bı saatte doğur inşallah canım . İlk gebelik de ağrı kasilma çok hissedilmez yazıyor internette şimdi biz yalancıların hepsini hissediyoruz . Ben ilk gebeligimde 19 yaşındaydım valla koli koli eşya tasirdim, halilarimi 8 aylıkken banyoda kendim yikamisdim, yatakların şeklini semalini değiştirirdim, şimdi valla çöp atmaya oğlumu yolluyorum o derece anca yemeğimi yapıyorum evi topluyorum, bayram sonu temizlik gözümde dev oldu resmen nasıl yapicam diye

Yatıyorum ama sanki o kemiğim kırılmış da kalkarken yürür ken ama demek ki herkeste var
İki üç hafta önce banyoda ayağım kaydı düşmedim ama dusun içinde bacaklarım baya açıldı . İki veya üç gün o çatı ağrısı mahvetti beni kipirdayamadim bile ama dinlendikce geçti hareketlerine daha da dikkat etmeye çalış ama dinlendikce geçecek zaten geçmeyen bı agrin oluyorsa Dr tek çare

Kızlar kabızlık problemı yasayan var mı , ben cok zorlanıyorum ,hamılelıkten once de hemoroidim fln vardı zaten ,bu dogumda sıkıntımı?
Ben nerdeyse hiç yaşamadım, ikinmayin diyorlar doktorlar genelde, zeytinyağı içebilirsin ise yarıyor, hatta magnezyum ishal gibi yapıyor diye içemiyorum:) doğum dan önce zaten lavman yapıyorlar herhangi bir sıkıntı olmasin, anne rahat ikinsin diye

Muz yiyip ve sut içıyorum hergun , bu etkılıyo galıba,dr a soyledım,duphalac verdı ama artık o da etkı etmıyo gibi .kayısı da yoyorum hegun,zeytinyagını da denıyım

Lavmanmi hic haz almadigim seylerden biri bide şu dogumdan sonra mesaneye takilan idrari ceken sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…