2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşallah canım . Bende 19 yaşındaydım :) erken atıldık bu işlere anlamadık. Bugün doktor kontrolüm var. Ters bi durum hissetmiyorum ama bakalım doktor ne diyecek.

Kızlar kabızlık problemı yasayan var mı , ben cok zorlanıyorum ,hamılelıkten once de hemoroidim fln vardı zaten ,bu dogumda sıkıntımı?
Canım ben öğün aralarında ya süte karıştırarak ya da avcuma alıp biraz yulaf yiyorum. Hatta doğuma doğru, sezaryen sonrası daha kolay lavaboya gidebileyim diye özellikle artiricam yulaf yeme sıklığını. Dene istersen, beraberinde bol sıvı tuketmeyi de ihmal etme

Muz yiyip ve sut içıyorum hergun , bu etkılıyo galıba,dr a soyledım,duphalac verdı ama artık o da etkı etmıyo gibi .kayısı da yoyorum hegun,zeytinyagını da denıyım
Seninki biraz ileri aşama herhalde ben zeytinyağını 1 kaşık gece yatmadan ve yeterli olmazsa sabah yine ac karnına içiyordum yine iyi geliyordu, geçmiş olsun inşallah iyi olursun

Lavmanmi hic haz almadigim seylerden biri bide şu dogumdan sonra mesaneye takilan idrari ceken sey var
Lavman bağırsakları bosaltiyorki anne rahat ısınabilsin, Malesef hastane işlerinde böyle şeyler yaşanıyor yapicak bişey yok, ben hem doğumlar olsun, hemde safra kesesi ve burun ameliyatı olduğum için alıştım artık, Allah başka bir dert vermesin yeterki ama zaman yaklaştıkça heyecan stress artıyor, ben sezaryene karar verdim artık bakalım doktor ne diyecek

Lavmanmi hic haz almadigim seylerden biri bide şu dogumdan sonra mesaneye takilan idrari ceken sey var
Dogumda kaka yapma korkusu

Evet, özellikle sanki elleriyle kapı aralar gibi aralamaya çalışıyor sanki. Bir de vajina kemiklerime kramp giriyor.
Ayni agri bende de var bugun doktora gittim nst ye girdim bi sıkinti yok dedi doktor agrilarin sebebi asagi inmesiymis
Biraz asagi inmis bebis muhtemelen 40 haftayi beklemez dedi 37-38 arasi gelebilir dedi

Kapalı olunca ama yapcak bişey yok malesef :/ Tabiki yinede çok kullanmamak daha iyi, burunlar hiç tıkanmasin:)
Bebekler ilk 1-2 hafta burun içini temizlemek için sık sık hapşırırlarmış, hapsirdiktan sonra burun ıç kenarlarını mendille nazikçe silmek gerekirmiş, öyle anlatılmıştı :) umarım hiç ihtiyaç kalmaz

Kizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim

Kizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim
Pişik olmaması için Bepanthol güzel ben kızımda kullanmisdim . Oldukdan sonra da çok zor geçiyor o zaman da hametan ve travazol hemen geçiriyor . En dogalini sorarsan kantaron yağı çok işe yarıyor . Pişik için . Bebek yağı ise bebeklerin gözeneklerini tikiyormus ben çok kullanma taraftarı değilim ama sarılık falan olunca ışık altında cildi kurumasın diye sürülüyor.

Ayni agri bende de var bugun doktora gittim nst ye girdim bi sıkinti yok dedi doktor agrilarin sebebi asagi inmesiymis
Biraz asagi inmis bebis muhtemelen 40 haftayi beklemez dedi 37-38 arasi gelebilir dedi
Benimkide aşağıya inmiş. 2. Doğum aslında çatı muayenesine gerek yoktu ama benim vajina duvarımda bişey çıktı onu göstermek istedim onu yaparken kontrol etti. Çok güzel dedi bi sancın geldimi inşallah kısa sürede kurtulursun dedi. Hayırlısıyla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…