İnşallah canım . Bende 19 yaşındaydım :) erken atıldık bu işlere anlamadık. Bugün doktor kontrolüm var. Ters bi durum hissetmiyorum ama bakalım doktor ne diyecek.Hayırlı bı saatte doğur inşallah canım . İlk gebelik de ağrı kasilma çok hissedilmez yazıyor internette şimdi biz yalancıların hepsini hissediyoruz . Ben ilk gebeligimde 19 yaşındaydım valla koli koli eşya tasirdim, halilarimi 8 aylıkken banyoda kendim yikamisdim, yatakların şeklini semalini değiştirirdim, şimdi valla çöp atmaya oğlumu yolluyorum o derece anca yemeğimi yapıyorum evi topluyorum, bayram sonu temizlik gözümde dev oldu resmen nasıl yapicam diye
O kadar da içiyorum cok agrım varBenimde öyle otururken sıkıntı yokta ayağa kalkınca nasıl sızlıyoracaba kalsiyum eksikliğimizmi var
Burun aspiratoru ilk bir iki hafta onerilmiyor aslında :)Biz hastanede kullanmıştık canim, burun tıkalı olunca ememiyor düzgün, o yuzden yinede koydum tabi herkese lazım olmayabilir ama sansa birakmadim isimi
Canım ben öğün aralarında ya süte karıştırarak ya da avcuma alıp biraz yulaf yiyorum. Hatta doğuma doğru, sezaryen sonrası daha kolay lavaboya gidebileyim diye özellikle artiricam yulaf yeme sıklığını. Dene istersen, beraberinde bol sıvı tuketmeyi de ihmal etmeKızlar kabızlık problemı yasayan var mı , ben cok zorlanıyorum ,hamılelıkten once de hemoroidim fln vardı zaten ,bu dogumda sıkıntımı?
Kayısı bende ters etki yapiyoBen hurma ve ceviz yiynce duzenli hergun wc ye cikiyorum sende kayisida ekleyip yiyebilirsin
Doğumdan önce sonda canimLavmanmihic haz almadigim seylerden biri bide şu dogumdan sonra mesaneye takilan idrari ceken sey var
Hadi hayırlısı güzel habeelerle gel canımİnşallah canım . Bende 19 yaşındaydım :) erken atıldık bu işlere anlamadık. Bugün doktor kontrolüm var. Ters bi durum hissetmiyorum ama bakalım doktor ne diyecek.
Seninki biraz ileri aşama herhaldeMuz yiyip ve sut içıyorum hergun , bu etkılıyo galıba,dr a soyledım,duphalac verdı ama artık o da etkı etmıyo gibi .kayısı da yoyorum hegun,zeytinyagını da denıyım
Lavman bağırsakları bosaltiyorki anne rahat ısınabilsin, Malesef hastane işlerinde böyle şeyler yaşanıyor yapicak bişey yok, ben hem doğumlar olsun, hemde safra kesesi ve burun ameliyatı olduğum için alıştım artık, Allah başka bir dert vermesin yeterkiLavmanmihic haz almadigim seylerden biri bide şu dogumdan sonra mesaneye takilan idrari ceken sey var
Kapalı olunca ama yapcak bişey yok malesef :/ Tabiki yinede çok kullanmamak daha iyi, burunlar hiç tıkanmasin:)Burun aspiratoru ilk bir iki hafta onerilmiyor aslında :)
Dogumda kaka yapma korkusuLavmanmihic haz almadigim seylerden biri bide şu dogumdan sonra mesaneye takilan idrari ceken sey var
Ayni agri bende de var bugun doktora gittim nst ye girdim bi sıkinti yok dedi doktor agrilarin sebebi asagi inmesiymisEvet, özellikle sanki elleriyle kapı aralar gibi aralamaya çalışıyor sanki. Bir de vajina kemiklerime kramp giriyor.
Bebekler ilk 1-2 hafta burun içini temizlemek için sık sık hapşırırlarmış, hapsirdiktan sonra burun ıç kenarlarını mendille nazikçe silmek gerekirmiş, öyle anlatılmıştı :) umarım hiç ihtiyaç kalmazKapalı olunca ama yapcak bişey yok malesef :/ Tabiki yinede çok kullanmamak daha iyi, burunlar hiç tıkanmasin:)
Kız bebek miydi canım senin ?Ayni agri bende de var bugun doktora gittim nst ye girdim bi sıkinti yok dedi doktor agrilarin sebebi asagi inmesiymis
Biraz asagi inmis bebis muhtemelen 40 haftayi beklemez dedi 37-38 arasi gelebilir dedi
Pişik olmaması için Bepanthol güzel ben kızımda kullanmisdim . Oldukdan sonra da çok zor geçiyor o zaman da hametan ve travazol hemen geçiriyor . En dogalini sorarsan kantaron yağı çok işe yarıyor . Pişik için . Bebek yağı ise bebeklerin gözeneklerini tikiyormus ben çok kullanma taraftarı değilim ama sarılık falan olunca ışık altında cildi kurumasın diye sürülüyor.Kizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim
Kız bebek erken gelir dedikleri hurefe mi,dogruluk payı varmıkıKız bebek miydi canım senin ?
Hurafe :) 42 de gelenleri bile gordumKız bebek erken gelir dedikleri hurefe mi,dogruluk payı varmıkı
Benimkide aşağıya inmiş. 2. Doğum aslında çatı muayenesine gerek yoktu ama benim vajina duvarımda bişey çıktı onu göstermek istedim onu yaparken kontrol etti. Çok güzel dedi bi sancın geldimi inşallah kısa sürede kurtulursun dedi. Hayırlısıyla bekliyoruz.Ayni agri bende de var bugun doktora gittim nst ye girdim bi sıkinti yok dedi doktor agrilarin sebebi asagi inmesiymis
Biraz asagi inmis bebis muhtemelen 40 haftayi beklemez dedi 37-38 arasi gelebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?