Senin cok yaklaştı cok heyecanlıEvet doktordan çıktık hanımlar. 3600 kg olmuş. Suyu iyi, plesantada yaşlanma belirtisi yok şimdilik dedi. Nst ye girdim sancı yok. Bi tur daha binerim ben heraldevajina duvarımda et beni gibi bişey çıktı onu gösterdim hazır ona bakarken muayenede etti. Aşağıya doğru gelmiş bekliyoruz :)
Zararsız olan markaları şimdiden araştırıp alabilirsin bence. İyi bildiğimiz pek çok marka zararlı çünkü.Kizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim
Aslında dengesizim. Bir hazırım bir değilim. Ama o çatal koltuğa bilinçli hiç ağrı yokken çıkmak germedi değil. Sancın olduğunda Allah aşkına oturayım diye bakıyosun. Ama doktorun çok rahat olucak demesi içime su serpti, korkum dindi biraz. Özellikle kullandığım bir göğüs kremi yok, en başından beri bol bol hindistan cevizi yağı sürüyorum. Her gün. Hurma yemiyorum. Düşünmedim de aslına bakarsan. Yani ben biraz takıntılıyım. Yedikten sonra aksi bi durum olursa hurmaya bağlar, kendimi suçlarım diye hiç bir sürece müdahale etmiyorum. Ama bellide olmaz, yarın bi bakarsın ben 20 hurma yedim yazabilirim. Mükemmel terazi burcuSenin cok yaklaştı cok heyecanlıhurma yemeye basladın mı , gogus kremı fln kullanmaya basladınmı ,hazır mısın
Cuma git ya, yasak giricek ya. Aklında soru işareti kalmasın benceKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Kendi doktoruma randevum olmasına rağmen yokmuş malesef başka doktora muayene oldum. Bir sorun yok dedi muayene olurken acayip zorlandım sırt üstü yatmak inanılmaz zorladı. Karnın 37 yi beklemez gibi duruyor dedi. Bebekler 2500gr ve 2300gr görünüyor. Kendi doktorum cuma günü doğumhanede nöbetçi önce cuma günü kendi doktorum gün verir dedi sonra da sen 1 hafta sonra gel o gün poliklinikte zaten o zaman muayene olursun gün alırsın dedi. Ben de bilemedim haftaya mı gitsem cuma mı gitsem
İkiz canım seninki cuma git bence senin daha sık gitmen lazim hem gün alırsınKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Kendi doktoruma randevum olmasına rağmen yokmuş malesef başka doktora muayene oldum. Bir sorun yok dedi muayene olurken acayip zorlandım sırt üstü yatmak inanılmaz zorladı. Karnın 37 yi beklemez gibi duruyor dedi. Bebekler 2500gr ve 2300gr görünüyor. Kendi doktorum cuma günü doğumhanede nöbetçi önce cuma günü kendi doktorum gün verir dedi sonra da sen 1 hafta sonra gel o gün poliklinikte zaten o zaman muayene olursun gün alırsın dedi. Ben de bilemedim haftaya mı gitsem cuma mı gitsem
Cuma git ya, yasak giricek ya. Aklında soru işareti kalmasın bence
Ben doğuma kimseyi istemiyorum. Yani içeri refakatçi olarak 1 kişi alıyolarmış, tecrübesizliğine rağmen eşimi alıcam. Tüm sürece tanık olsun, oğluyla kendi çabasıyla olduğu kadar ilgilensin. Bu bence önemli. Ziyaretçi zaten almıyolarmış. Heyecanla bekliyoruz. Sadece kg su beni ürkütüyor, zorlanmak istemiyorum. Son 1 haftada 550 gr aldırcak ne yaptım diye düşünüyorum. Hiç bişeyy.Bizm de suyumuz azdı biraz artmış nst gayet iyi kilosu 2800 minik sanırım biraz ama hala ters duruyor bebiş dönmez muhtemelen dedi 39 40 lara kadar bekleyeceğiz dedi dr doğuma baba girebilir dedi. Çok heyecanlıçok az kaldı.
İkiz canım seninki cuma git bence senin daha sık gitmen lazim hem gün alırsınsağlıkla gelsinler
Kesinlikle. Onların ağzından çıkan bize devlet yasası gibi :)Ay evet o vardı bir de. Haklısın öyle yapayım olmadı en kötü kendi doktorum da çarşamba gel der yine yani en azından görüşmüş olurum. İnsan hep aynı doktora gidince kendi doktorundan duymak istiyor
bu haftada nst ye mi başlıyorlar.haftaya bende gitcem alırmı beni de acaba. Benim doktora göre her an döner diyo hep. Umarım dönerler ya. Bekleyecekse de o zaman kendi sancın gelince sezeryana alır gibi mi konustu?Bizm de suyumuz azdı biraz artmış nst gayet iyi kilosu 2800 minik sanırım biraz ama hala ters duruyor bebiş dönmez muhtemelen dedi 39 40 lara kadar bekleyeceğiz dedi dr doğuma baba girebilir dedi. Çok heyecanlıçok az kaldı.
Ben aldım şimdiden, mustela ve incia markalarininkini, pişik kremini zaten olmadan sürmek gerekiyor olunca bebek için zor oluyorKizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim
Oo maşallah baya tombis :) hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruzEvet doktordan çıktık hanımlar. 3600 kg olmuş. Suyu iyi, plesantada yaşlanma belirtisi yok şimdilik dedi. Nst ye girdim sancı yok. Bi tur daha binerim ben heraldevajina duvarımda et beni gibi bişey çıktı onu gösterdim hazır ona bakarken muayenede etti. Aşağıya doğru gelmiş bekliyoruz :)
Benim nst 34.haftada oldu, senide alırlar büyük ihtimalbu haftada nst ye mi başlıyorlar.haftaya bende gitcem alırmı beni de acaba. Benim doktora göre her an döner diyo hep. Umarım dönerler ya. Bekleyecekse de o zaman kendi sancın gelince sezeryana alır gibi mi konustu?
Kilo işi değişik ya bizim 200-250 gram alıyor ama tahminden fazla ya da az doğabiliyomuş bebekler. Biz doğu görevindeyiz kimseyi istemedik ailelerden ailem iş dolayısı ile de gelebilir aslında ama bence kendi başımızın çaresine bakmak daha iyi o kadar kişi yoldan gelecek corona tehlikesi bitmiş değil lohusa gerginliği ile de kimseyi çekememBen doğuma kimseyi istemiyorum. Yani içeri refakatçi olarak 1 kişi alıyolarmış, tecrübesizliğine rağmen eşimi alıcam. Tüm sürece tanık olsun, oğluyla kendi çabasıyla olduğu kadar ilgilensin. Bu bence önemli. Ziyaretçi zaten almıyolarmış. Heyecanla bekliyoruz. Sadece kg su beni ürkütüyor, zorlanmak istemiyorum. Son 1 haftada 550 gr aldırcak ne yaptım diye düşünüyorum. Hiç bişeyy.
Ben iki haftadır nst ye giriyorum su az diye. Sancı gelince de dönebilir dedi ama benim rahim şekli kalp şeklindeydi bi operasyon geçirmiştim o da dönmesini zorlaştırabiliyomuş suyun az olması da dönmesini zorlastırırmış. Belli olmaz ama sezaryen olacak gibi gün vermedi sancı kanama su gelmesi olunca gel dedi. Bi bakmışız dönmüş normal doğmuş tabi bilemeyizbu haftada nst ye mi başlıyorlar.haftaya bende gitcem alırmı beni de acaba. Benim doktora göre her an döner diyo hep. Umarım dönerler ya. Bekleyecekse de o zaman kendi sancın gelince sezeryana alır gibi mi konustu?
Zor zamanlar, geçicek inşallah hepsiKilo işi değişik ya bizim 200-250 gram alıyor ama tahminden fazla ya da az doğabiliyomuş bebekler. Biz doğu görevindeyiz kimseyi istemedik ailelerden ailem iş dolayısı ile de gelebilir aslında ama bence kendi başımızın çaresine bakmak daha iyi o kadar kişi yoldan gelecek corona tehlikesi bitmiş değil lohusa gerginliği ile de kimseyi çekemembuzluğu börek çörek içli köfte mantı dolma ev yapımı ekmek doldurduk bir süre idare eder bizi benim de eşim kalacak refakatçi zaten kendi annemle görüşmüyorum gelmezdi de hem kayınvalidemle falan da rahat edemezdim corona olmasa da eşim kalsın isterdim.
Aminn canım. Hepimiz hayırlısıyla pırtlatalım boncukları :))Oo maşallah baya tombis :) hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?