2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
sağlıkla gelsinler kuzucum

Merhaba kızlar inşallah durumlarınız iyidir. Yalancı sancılar rahat bırakmıyor beni, iki gün önce acillik olduk sadece sağ ayağım davul gibi şişti. Lütfen benim gibi kolay doğurayım adı altında kendini temizliğe verip bol bol ayakta kalmayın:))))
Kendinize ve meleklerinize dikkat edin. ❤

Kizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim
Ben şimdiden aldım.
Pişik kremi desitin aldım
Bebek yağını bübchen aldım.
Instagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bunların içeriği temiz diye bunlardan aldım. İçeriği temiz olan başka markalarda var

Senin ilki de iri bebekdi canım bunlar genetik oluyor . Bende haftaya cumaya aldım randevu bakalım kaç kilo diyecek çok kilolu derse nasıl dogurucam diye strese giricem

bu haftada nst ye mi başlıyorlar.haftaya bende gitcem alırmı beni de acaba. Benim doktora göre her an döner diyo hep. Umarım dönerler ya. Bekleyecekse de o zaman kendi sancın gelince sezeryana alır gibi mi konustu?
Benim doktorum 32 haftalık olduğumuzda almıştı bizi nst ye

Benimde sağ ayagim bugün başladı şişmeye inşallah çok sismez . Geçmiş olsun sana da

Geçmiş olsun dikkat et. Az kaldı zaten çok yorma kendini bebekler zamanında gelsin

Maşallah

Sevgili anneler nasilsiniz ben de 36.haftadayımm 2. Çocuğum bir kızım var 4 yaşında ama içim nedense endişeli onu bırakıp doğuma gitme vs bir taraftan kardeşi böyle garip duygular içindeyim belki doğumdan sonra beyhude gelecek ama şu an bunu yaşıyorum

Maşallah ikisine de Rabbim hayırlı ömür versin
Sıkıntı yapma diğer Nisan Mayıs anneleri topiklerinde hep denk geldim böyle evde çocuğunu bırakıp doğuma giden anneler çok üzülüyordu. Ama hepsi geçip gitti. Seninde öyle olacak diğer bebişi sağlıcakla alıp eve gittiğinde bu duyguları unutacaksın

Zararsız olan markaları şimdiden araştırıp alabilirsin bence. İyi bildiğimiz pek çok marka zararlı çünkü.
Ben aldım şimdiden, mustela ve incia markalarininkini, pişik kremini zaten olmadan sürmek gerekiyor olunca bebek için zor oluyor
.

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için ,bebeğinize kavuşmadıysanız zamanında sağlıcakla kavuşun inşallah dediklerinizi not aldım

Ben de öyleyim canım. Ama bir taraftan da iyice ağırlaştim ve kizimla surekli dib dibeyiz. Sezeryan olucam ama hastanede 2 gun ayri kalmak tatil gibi geliyor bir taraftan da

Alır artık büyümüş bebiş
Doktordan doktora değişiyor demek ki kimi 32 de almaya başlıyor kimi 35 den sonra
Aynen adam bir ay sonra çağırdı valla eşimin de işine geldi Dr bı ay dedi durdu gitmedik arada şükür ki ağrım sancım da olmadı . Artık sonra ne zman çağırır bilmem ama bı ay diyemez herhalde bir ya da iki hafta sonra çağırır o zamana da dogururjm gibi geldi şimdi

Aynı endişeler hepimizde var canım ama gelip geçecek inşallah. Benim kızım da 4 yaşında oglum 10 yaşında annemlere birakicam doğuma giderken tek korkum evleri 5. Kat yüksekden çok korkuyorum

Slm.kizlarr bnde bugun ilk kez nstye. Girdim sanci fln yok ilkndede yoktu 1 hazrani karrlastrdik 3100 gr 52 cm olms fndik kiz basini dizlernn arasna alms.asla.yuznu gostermedi saolsum gebelk boyunca .rbbim.hepmzn yardimcisi olsun insallah bekleyen herkesin..ilk hazirann annesi olcam.sanrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…