- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
sağlıkla gelsinler kuzucumBen iki haftadır nst ye giriyorum su az diye. Sancı gelince de dönebilir dedi ama benim rahim şekli kalp şeklindeydi bi operasyon geçirmiştim o da dönmesini zorlaştırabiliyomuş suyun az olması da dönmesini zorlastırırmış. Belli olmaz ama sezaryen olacak gibi gün vermedi sancı kanama su gelmesi olunca gel dedi. Bi bakmışız dönmüş normal doğmuş tabi bilemeyiz
Ben şimdiden aldım.Kizlar pisik kremi bebek yagi bunlar sonradan mi alinir doktor tavsiyesiyle yoksa simdimi almaliyim
Senin ilki de iri bebekdi canım bunlar genetik oluyor . Bende haftaya cumaya aldım randevu bakalım kaç kilo diyecek çok kilolu derse nasıl dogurucam diye strese giricemBen doğuma kimseyi istemiyorum. Yani içeri refakatçi olarak 1 kişi alıyolarmış, tecrübesizliğine rağmen eşimi alıcam. Tüm sürece tanık olsun, oğluyla kendi çabasıyla olduğu kadar ilgilensin. Bu bence önemli. Ziyaretçi zaten almıyolarmış. Heyecanla bekliyoruz. Sadece kg su beni ürkütüyor, zorlanmak istemiyorum. Son 1 haftada 550 gr aldırcak ne yaptım diye düşünüyorum. Hiç bişeyy.
Benim doktorum 32 haftalık olduğumuzda almıştı bizi nst yebu haftada nst ye mi başlıyorlar.haftaya bende gitcem alırmı beni de acaba. Benim doktora göre her an döner diyo hep. Umarım dönerler ya. Bekleyecekse de o zaman kendi sancın gelince sezeryana alır gibi mi konustu?
31 de gitmisdim beni almadı nst ye haftaya 35+5 olucam o zaman alır galiba .Benim doktorum 32 haftalık olduğumuzda almıştı bizi nst ye
Benimde sağ ayagim bugün başladı şişmeye inşallah çok sismez . Geçmiş olsun sana daMerhaba kızlar inşallah durumlarınız iyidir. Yalancı sancılar rahat bırakmıyor beni, iki gün önce acillik olduk sadece sağ ayağım davul gibi şişti. Lütfen benim gibi kolay doğurayım adı altında kendini temizliğe verip bol bol ayakta kalmayın:))))
Kendinize ve meleklerinize dikkat edin. ❤
Geçmiş olsunMerhaba kızlar inşallah durumlarınız iyidir. Yalancı sancılar rahat bırakmıyor beni, iki gün önce acillik olduk sadece sağ ayağım davul gibi şişti. Lütfen benim gibi kolay doğurayım adı altında kendini temizliğe verip bol bol ayakta kalmayın:))))
Kendinize ve meleklerinize dikkat edin. ❤
Alır artık büyümüş bebiş31 de gitmisdim beni almadı nst ye haftaya 35+5 olucam o zaman alır galiba .
Bilmiyorum ki :) deneyimliycez bakalımKız bebek erken gelir dedikleri hurefe mi,dogruluk payı varmıkı
MaşallahEvet doktordan çıktık hanımlar. 3600 kg olmuş. Suyu iyi, plesantada yaşlanma belirtisi yok şimdilik dedi. Nst ye girdim sancı yok. Bi tur daha binerim ben heraldevajina duvarımda et beni gibi bişey çıktı onu gösterdim hazır ona bakarken muayenede etti. Aşağıya doğru gelmiş bekliyoruz :)
Maşallah ikisine de Rabbim hayırlı ömür versinSevgili anneler nasilsiniz ben de 36.haftadayımm 2. Çocuğum bir kızım var 4 yaşında ama içim nedense endişeli onu bırakıp doğuma gitme vs bir taraftan kardeşi böyle garip duygular içindeyim belki doğumdan sonra beyhude gelecek ama şu an bunu yaşıyorum
Pişik olmaması için Bepanthol güzel ben kızımda kullanmisdim . Oldukdan sonra da çok zor geçiyor o zaman da hametan ve travazol hemen geçiriyor . En dogalini sorarsan kantaron yağı çok işe yarıyor . Pişik için . Bebek yağı ise bebeklerin gözeneklerini tikiyormus ben çok kullanma taraftarı değilim ama sarılık falan olunca ışık altında cildi kurumasın diye sürülüyor.
Zararsız olan markaları şimdiden araştırıp alabilirsin bence. İyi bildiğimiz pek çok marka zararlı çünkü.
Ben aldım şimdiden, mustela ve incia markalarininkini, pişik kremini zaten olmadan sürmek gerekiyor olunca bebek için zor oluyor
.Ben şimdiden aldım.
Pişik kremi desitin aldım
Bebek yağını bübchen aldım.
Instagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bunların içeriği temiz diye bunlardan aldım. İçeriği temiz olan başka markalarda var
Sevgili anneler nasilsiniz ben de 36.haftadayımm 2. Çocuğum bir kızım var 4 yaşında ama içim nedense endişeli onu bırakıp doğuma gitme vs bir taraftan kardeşi böyle garip duygular içindeyim belki doğumdan sonra beyhude gelecek ama şu an bunu yaşıyorum
Aynen adam bir ay sonra çağırdı valla eşimin de işine geldi Dr bı ay dedi durdu gitmedik arada şükür ki ağrım sancım da olmadı . Artık sonra ne zman çağırır bilmem ama bı ay diyemez herhalde bir ya da iki hafta sonra çağırır o zamana da dogururjm gibi geldi şimdiAlır artık büyümüş bebiş
Doktordan doktora değişiyor demek ki kimi 32 de almaya başlıyor kimi 35 den sonra
Ayy ayy hemde nasılll stresss :))Senin ilki de iri bebekdi canım bunlar genetik oluyor . Bende haftaya cumaya aldım randevu bakalım kaç kilo diyecek çok kilolu derse nasıl dogurucam diye strese giricem
Aynı endişeler hepimizde var canım ama gelip geçecek inşallah. Benim kızım da 4 yaşında oglum 10 yaşında annemlere birakicam doğuma giderken tek korkum evleri 5. Kat yüksekden çok korkuyorumSevgili anneler nasilsiniz ben de 36.haftadayımm 2. Çocuğum bir kızım var 4 yaşında ama içim nedense endişeli onu bırakıp doğuma gitme vs bir taraftan kardeşi böyle garip duygular içindeyim belki doğumdan sonra beyhude gelecek ama şu an bunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?