2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende oyle biloyorum bakalim.yarin gidicem ne dicekler
İlk gittiğin gunden itibaren onu 1 diye saydıgında 10.gun gıdevılıyosun en gec ,cunartesı pazar da sayılıyor.atıyorum pazartsi gittin ilk
Pazartesi-1
Salı-2
Carsamba-3
Persembe-4
Cuma5
Cumartesi6
Pazar7
Pazartesi8
Salı9
Carsamba10
Para ödemeden gidebılcegon tarih çarsamba oluyor

Merhaba kızlar bugun kontrolumuz vardı ve şükür hersey yolunda 35 haftalıgız 2971 kılomuz, suyumuz vs hersey normalmiş.Ve dogum tarıhımız alındı.
Benim oğluşumla kavuşmam 11.06.2020 olucak allahın izniyle bayram şekerim gelicek
38+4te yapalım dedı doktorum sezeryan olucam.
İnşallah Allah herkese hayırlı kavusmalar nasıp etsın.

Saglıkla gelsin kuzuş inş sezeryanı sen mi istedin canım,ilk dogumun diye hatırlıyorum

Kızlar şimdi dikkatimi cekti. Ben 16.haftakardan beri hala velboln diye calsıyum magnezyum kullanıyorum,dr bırak fln demedi,ozellıkle de sormadım.bu haftakarda kullanmak sıkıntı mı dogru mu anlıyorum?
Sıkıntı değil de kasılmalrı engelliyor diye okudum. Dün ilk defa kullanmadım valla sabah kalkmak çok zor geldi ağrıdan.psikolojil mi bilmiyorum gerçi artık kalkmak hep zor ya ben şundan rahatım doktor bana olabildiğince takviye vermedi.decavit harici. Daha doğal bir süreç olsun istiyor sanırım. Ondan rahatça bıraktım suan. Ama yine de sor sende bende sorcam haftaya.

Saglıkla gelsin kuzuş inş sezeryanı sen mi istedin canım,ilk dogumun diye hatırlıyorum
Amin inşaallah canım. Evet ben ıstedım ılk dogumum cokta cesaretlıyım ustelık normal dogum için lakın zamanında yasadıgım belfıtıgı fazla ıkınma vs zorlanma nedeni ıle herhangıbır sorun açar dıye tereddut ettıgım için risk almak ıstemedım.
Oysa hıc sıkıntı yasamadım hamılelık suresınce belfıtıgı bel agrısı fılan şükür ama acı eşiğide yuksek bır ınsanım. Yınede hayırlısını dileyip sezeryan karar verdım.

Hayırlısı olsun bebiş ve senin için sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk

Anladim canim simdi cok tesekkur ederim Allah razi olsun:)

Sağ salim al canım inşallah kucağına .. bakalım biz normali bekleyenler kaçıncı hafta da doğum yapicaz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tarihinin bilinmesi güzel bişey

Erkek bebekler geç gelir diyorlar doğrumu kızlar öyle bişey var mı ?
Benim ilk doğumum erkek. 15 şubat demişlerdi 9 martta foğmuştu. Bu da erkek. Beklemedeyim. Galiba bizim oldu olcak stresimizden kaynaklanıyor. Hani adet kanamasını psikolojik olarak geciktirirsin diyorlar ya onun gibi bişey heralde. Akışına bırakmak lazımda bırakamıyoruz

Hurma , böğürtlen çayı, tarçınlı çay vs okuyorum doğum için mayıs annelerinde.ypcak varmı? Ne zaman başlamalı? Meme ucu kremine ne zaman başlayacağız bir de
Bende okumuştum mayıs annelerinde biri yapıyordu. Takipteyim onu. 40 haftası bitmesinr rağmen doğurmamıştı daha ama :)) bilmem faydası olur mu

Bencede haklısın

Benim bildiğim doğum sonrası 8+5 yani 13 hafta en fazla izin var 37+0 dan sonra çalışamaz raporu alınıyor zaten. İster 40 da ister 38 de doğsun 32 den 37 ye kadar olan 5 hafta doğum sonrasına eklenir.
38 de doğduğunda kalan 2 hafta da sonraya aktariliyo dimi erken doğum oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…