2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende kullanıyordum magnezyum.zamanın çok az kalmış niye verdiki acaba . Bana benim zorumla 28 de filan verdi sanırım. Düne kadar kullandım.bugünden itibaren içmicem çok kötü olmazsam.
Ben artık dayanamıyorum dedim, doktorda az kaldı bunlar olucak sürecin bi parçası ama istersen bunu kullanabilirsin dedi kararı bana bıraktı aslında. Magnezyum içeren bir sodayla mümkün olduğunca geçiştirmeye çalış dedi. Ama ben aldım yğne de içinde başka takviyelerde var diye.

Bende kullanıyordum magnezyum.zamanın çok az kalmış niye verdiki acaba . Bana benim zorumla 28 de filan verdi sanırım. Düne kadar kullandım.bugünden itibaren içmicem çok kötü olmazsam.
Ben hiç kullanmadım bugüne kadar. İlk hamileliğimde de kullanmamıştım. Onda da sadece bir kere kramp girmişti. Allahım diyorum ne kadar rahat geçirmişim o günleri. Ne mide bulantısı ne bişey, hepsi dayanabileceğim kadardı kararında.bu çocuk bi hoş. İnşallah doğumu kolay olur. İlkte doğum çok zordu

Catlagim yok gunde 5/6 kez devsmli nemlendiriyorum ama gece yataga girince kasinti bir basliyorrrrr karnimda of cok fena nasil keseriz bunu

Canım neymiş dedi doktor o çıkan için benim üst dudak kısmında pembemsi bişey çıktı ama göstermedim daha

Canım neymiş dedi doktor o çıkan için benim üst dudak kısmında pembemsi bişey çıktı ama göstermedim daha
Benim sivilceyi anımsatan bişey çıkmıştı, bir kaç ay önce ben onu sıkmak isterken kan oturtmuşum o da et beni gibi kalmış. Hamileyken büyür dedi doktor. Ben siğilden korkmuştum. Çok şükür öyle bişey değilmiş. İhmal etme mutlaka göster.

Bende yeni fark ettim ya korkmaya başladım önceden beri makat tarafında da böyle et beni gibi bişey var ama ben siğil olabileceğini hiç düşünmemiştim.Acaba makatta olunca da normal doğum da sıkıntı oluyor mu of aklıma takılıyor kaç gündür ya.

Onu ancak doktor bilebilir. Ama ben herşeyi göze alarak gösterdim. Yani siğil falan dese hemen gün verip alın sezeryana dicektim. Kimi doktor doğum kanalı yolunda brbekle temas etmezse sorun yok diyor ama sen yine de gösterde ondan sonra karar verin. Hayırlı haberler inşallah

Kızlar şimdi dikkatimi cekti. Ben 16.haftakardan beri hala velboln diye calsıyum magnezyum kullanıyorum,dr bırak fln demedi,ozellıkle de sormadım.bu haftakarda kullanmak sıkıntı mı dogru mu anlıyorum?

Aynen canım bayramdan sonra muhakkak gidicem randevu yok şuan devlete gidiyorum zaten inşAllah bi sıkıntı yoktur ben gidene kadar da gelmez bebeğim sezeryan desenlerde hiç sıkımtı yok zaten normal den daha çok korkuyorum

Dayanılmazsa ondan vermiştir. Ben başlarda Hocam çok kötüyüm diyordum dayanamıyorsan vercem diyodu.çok ilaç takviye taraftarı bir adaö değil. 28 de ben dayanamıyorum uyku uyumuyorum deyince ancak verd.
Benim dr da öyle galiba demişsin gittiğimde ayaklarıma kramp giriyor karnıma çok kasılıyor diye normal dedi hep . Galiba normal su zamana kadar dogurmadigima göre

Günde iki maden suyu iyi geliyor gercekden de Kızılay'ın sadesi

Kızlar şimdi dikkatimi cekti. Ben 16.haftakardan beri hala velboln diye calsıyum magnezyum kullanıyorum,dr bırak fln demedi,ozellıkle de sormadım.bu haftakarda kullanmak sıkıntı mı dogru mu anlıyorum?
Sıkıntı demiyelim tabi Dr değiliz ama doğumu geciktiriyor çünkü kasılmaları önlüyor bence .

:) yok yavrum ya benim kendi kuruntum o. Kafada hep acaba mı. Sen doktoruna hala kullandığını hatırlatta, devam edip etmeyeceğini o söyler.

Ama kullanmasam agrıdan ölürüm sanırım,sırtım fln cok agrıuo arada unuttugum gunlerde,psıkolojik mi bılmıorum da
Doğrudur. Bende dayanamadım artık aylardır ilk defa şikayet ettim. Doktorda tercihi bana bıraktı. Daha öncede yazmıştım. İçindeki D3 vitamini beni cezbetti. Evim güneş görmüyor, belki sarılık için bi önlem olur şimdiden diye düzensizde olsa kullanıcam.

Kizlar bel agrisindan uyuyamiyorum sizde nasil durumlar resmen ne sagima yatabiliyorum ne soluma sirt ustu hic uzanamiyorum

Beni artik haftalik cagiriyor doktorum yarin kontrolüm var bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…