- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Normal dogum istiyorsan insallah döner kuzum yoksada canı sagolsun sagsalim bi sekilde dogacak varsin sezeryan olsun bosverBizde bugün kontrole gittikçok şükür 32 33 35 haftalıkken hep sancı çıktı yüksekti de bende rahatsızdım ama bugün hiç sancı yoktu bizim kız başta korkuttu sonra gelmekten vazgeçti herhalde
Haftaya tekrar gideceğim. Bebek dönmemiş daha haftaya da dönmediyse sezaryen için gün verecek. Ben galiba 06.06.2020 tarihi olsun derim tabi doktorum ne der bilmiyorum
Benim hastanede kontrol süresi 14 gün her hastane kendi belirliyo sanirimKızlar birsey söylicem özelde 10 günde 2.randevuya ücret ödeniyor mu benim bildigim 2. kontrole ödeme yapilmiyor ama tam bilmiyorum doğru mu
kullandım ben. Yeşil sarı akıntım vardı kaşıntı kızarıklık yoktu.ilacı kullanırken bildiğin yanma kaşıntı yaşadım. Çok canım yandı ama bitirdim. Sonra yeşil sarı akıntı kalmadı.Bende gün içerisinde çok sık oluyo bu. Dünkü vajinal kontrolden sonra fitil verdi. Akıntı var diye. Şimdi onu araştıryordum. Donaxyl diye bişey
Normal rapor aldıgımda 16 haftamdan düşuyomu canım bılgın varmıDoktorunla görüş rapor al canım 37 ye kadar. Sonra da çalışamaz alırsın. Bence de riskli hem son zamanların yorucu da olur
Evrt canım ya aklım hep haziranda27 Mayis demek istedin herhalde canim. Ben olsam da riske girmem gitmezdim ki cok zorlanirsin bence bu saatten sonra ise gitmeye
Bende şuanda yok kaşıntı falan. Nefret ederim kaşınmaktankullandım ben. Yeşil sarı akıntım vardı kaşıntı kızarıklık yoktu.ilacı kullanırken bildiğin yanma kaşıntı yaşadım. Çok canım yandı ama bitirdim. Sonra yeşil sarı akıntı kalmadı.
Normal rapor aldıgımda 16 haftamdan düşuyomu canım bılgın varmı
Ancak çalışırsanız çalışır raporu alırsanız sonraya aktariliyo idari izinde olanlarında aktariliyo normal rapor ya da senelik izin kullanırsanız sonraya aktarilmazNormal rapor aldıgımda 16 haftamdan düşuyomu canım bılgın varmı
Ancak çalışırsanız çalışır raporu alırsanız sonraya aktariliyo idari izinde olanlarında aktariliyo normal rapor ya da senelik izin kullanırsanız sonraya aktarilmaz
Bizde yok sizde sistem farklı sanırımBen öğretmenim memuriyette farklı mı bilmiyorum ama benim arkadaşım 2.dönem hiç gelmemek ve 2.dönemi tamamen kapatmak için 37ye kadar rapor aldı ve iznini doğum sonrasına aktardı. Benim bildiğim aktarılıyor normal rapor alındığında
32 den sonra aldıgın raporlar sonraya aktaracağın süreden düşer. İkisi bir arada olmuyor maalesefNormal rapor aldıgımda 16 haftamdan düşuyomu canım bılgın varmı
evet baya berbattı ama benim cildim çok hassas.forumda okumuştum o zaman kimse yaşamamış meselaBende şuanda yok kaşıntı falan. Nefret ederim kaşınmaktan
Bu gece kullanmaya başlıcam. Bi de velbon diye magnezyum verdi. Kasılmaları erteler mi, engeller mi diye şimdi ona takıldım.32 den sonra aldıgın raporlar sonraya aktaracağın süreden düşer. İkisi bir arada olmuyor maalesef
evet baya berbattı ama benim cildim çok hassas.forumda okumuştum o zaman kimse yaşamamış mesela
Normal doğum olsun çok istedim kendimi hep ona göre ayarladım. Ama sonlara doğru bizim bebiş böyle yapınca artık sağlıcakla gelsinde ikimizde iyi olalım hangisi hayırlısıysa o olsun diyorumNormal dogum istiyorsan insallah döner kuzum yoksada canı sagolsun sagsalim bi sekilde dogacak varsin sezeryan olsun bosver
Benim bildiğim doğum sonrası 8+5 yani 13 hafta en fazla izin var 37+0 dan sonra çalışamaz raporu alınıyor zaten. İster 40 da ister 38 de doğsun 32 den 37 ye kadar olan 5 hafta doğum sonrasına eklenir.Sen çalışabilir raporun varken normal rapor aldığında izninden düşmez. 37 de zorunlu ayrılırsın zaten. Diyelim doğum 38 de oldu. 40a kadar kalan 2 haftayı ve çalışabilir aldığın 5 haftayı doğum sonrası iznine eklerler.
Ben bir öncekini 27 de dogurdum ya 16 hafta kullandım dogum dan itibarenBenim bildiğim doğum sonrası 8+5 yani 13 hafta en fazla izin var 37+0 dan sonra çalışamaz raporu alınıyor zaten. İster 40 da ister 38 de doğsun 32 den 37 ye kadar olan 5 hafta doğum sonrasına eklenir.
Zaten 13 günün kalmış canım magnezyum u ne için verdi ki kasılmaları engelleyebilir. Ben hiç kullanmadım bu gebeligimde magnezyumBu gece kullanmaya başlıcam. Bi de velbon diye magnezyum verdi. Kasılmaları erteler mi, engeller mi diye şimdi ona takıldım.
Kramplar artık dayanılmaz derecede ağır sabah ağlayarak uyanıyorum. Vücudumun her yerinde. Bu verdiğinde d3 ve kalsiyum var diye açıkvası kullanmakta istiyorum. D3 belki sarılığa falan engel olur diye ama. Düzenli kullanmıcam galiba şuan öyle karar verdim :))Zaten 13 günün kalmış canım magnezyum u ne için verdi ki kasılmaları engelleyebilir. Ben hiç kullanmadım bu gebeligimde magnezyum
Bu gece kullanmaya başlıcam. Bi de velbon diye magnezyum verdi. Kasılmaları erteler mi, engeller mi diye şimdi ona takıldım.
Bende kullanıyordum magnezyum.zamanın çok az kalmış niye verdiki acaba . Bana benim zorumla 28 de filan verdi sanırım. Düne kadar kullandım.bugünden itibaren içmicem çok kötü olmazsam.Zaten 13 günün kalmış canım magnezyum u ne için verdi ki kasılmaları engelleyebilir. Ben hiç kullanmadım bu gebeligimde magnezyum
Dayanılmazsa ondan vermiştir. Ben başlarda Hocam çok kötüyüm diyordum dayanamıyorsan vercem diyodu.çok ilaç takviye taraftarı bir adaö değil. 28 de ben dayanamıyorum uyku uyumuyorum deyince ancak verd.Kramplar artık dayanılmaz derecede ağır sabah ağlayarak uyanıyorum. Vücudumun her yerinde. Bu verdiğinde d3 ve kalsiyum var diye açıkvası kullanmakta istiyorum. D3 belki sarılığa falan engel olur diye ama. Düzenli kullanmıcam galiba şuan öyle karar verdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?