2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normal dogum istiyorsan insallah döner kuzum yoksada canı sagolsun sagsalim bi sekilde dogacak varsin sezeryan olsun bosver

Bende gün içerisinde çok sık oluyo bu. Dünkü vajinal kontrolden sonra fitil verdi. Akıntı var diye. Şimdi onu araştıryordum. Donaxyl diye bişey
kullandım ben. Yeşil sarı akıntım vardı kaşıntı kızarıklık yoktu.ilacı kullanırken bildiğin yanma kaşıntı yaşadım. Çok canım yandı ama bitirdim. Sonra yeşil sarı akıntı kalmadı.

Bende şuanda yok kaşıntı falan. Nefret ederim kaşınmaktan

Normal rapor aldıgımda 16 haftamdan düşuyomu canım bılgın varmı

Sen çalışabilir raporun varken normal rapor aldığında izninden düşmez. 37 de zorunlu ayrılırsın zaten. Diyelim doğum 38 de oldu. 40a kadar kalan 2 haftayı ve çalışabilir aldığın 5 haftayı doğum sonrası iznine eklerler.

Ancak çalışırsanız çalışır raporu alırsanız sonraya aktariliyo idari izinde olanlarında aktariliyo normal rapor ya da senelik izin kullanırsanız sonraya aktarilmaz

Ancak çalışırsanız çalışır raporu alırsanız sonraya aktariliyo idari izinde olanlarında aktariliyo normal rapor ya da senelik izin kullanırsanız sonraya aktarilmaz

Ben öğretmenim memuriyette farklı mı bilmiyorum ama benim arkadaşım 2.dönem hiç gelmemek ve 2.dönemi tamamen kapatmak için 37ye kadar rapor aldı ve iznini doğum sonrasına aktardı. Benim bildiğim aktarılıyor normal rapor alındığında

Kızlar yarın doktoruma görüşmeye gideceğim inşallah tarih verecek artık bakalım ne zamanı söyleyecek mayıs annesi mi haziran annesi mi olacağım son zamanlar o kadar çok zorluyor ki bazen bir an önce doğsunlar diyorum sonra da ya küvez durumu olursa biraz daha kalsınlar diyorum. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için dualarınızı bekliyorum yarın işlerim rastgitsin de hemencik görüşeyim doktorumla. Doğumhanede olunca doktorlar görüşmek için bir ordu hemşire ebeyi geçmem gerekiyor asla direk görüşmeme izin vermiyorlar noldu niye geldiniz doktor bey dinleniyor vs vs. Bazı sağlık çalışanları doktorlardan daha fazla egolu oluyor

Bizde yok sizde sistem farklı sanırım

32 den sonra aldıgın raporlar sonraya aktaracağın süreden düşer. İkisi bir arada olmuyor maalesef
Bende şuanda yok kaşıntı falan. Nefret ederim kaşınmaktan
evet baya berbattı ama benim cildim çok hassas.forumda okumuştum o zaman kimse yaşamamış mesela

32 den sonra aldıgın raporlar sonraya aktaracağın süreden düşer. İkisi bir arada olmuyor maalesef
evet baya berbattı ama benim cildim çok hassas.forumda okumuştum o zaman kimse yaşamamış mesela
Bu gece kullanmaya başlıcam. Bi de velbon diye magnezyum verdi. Kasılmaları erteler mi, engeller mi diye şimdi ona takıldım.

Normal dogum istiyorsan insallah döner kuzum yoksada canı sagolsun sagsalim bi sekilde dogacak varsin sezeryan olsun bosver
Normal doğum olsun çok istedim kendimi hep ona göre ayarladım. Ama sonlara doğru bizim bebiş böyle yapınca artık sağlıcakla gelsinde ikimizde iyi olalım hangisi hayırlısıysa o olsun diyorum

Benim bildiğim doğum sonrası 8+5 yani 13 hafta en fazla izin var 37+0 dan sonra çalışamaz raporu alınıyor zaten. İster 40 da ister 38 de doğsun 32 den 37 ye kadar olan 5 hafta doğum sonrasına eklenir.

Bu gece kullanmaya başlıcam. Bi de velbon diye magnezyum verdi. Kasılmaları erteler mi, engeller mi diye şimdi ona takıldım.
Zaten 13 günün kalmış canım magnezyum u ne için verdi ki kasılmaları engelleyebilir. Ben hiç kullanmadım bu gebeligimde magnezyum

Zaten 13 günün kalmış canım magnezyum u ne için verdi ki kasılmaları engelleyebilir. Ben hiç kullanmadım bu gebeligimde magnezyum
Kramplar artık dayanılmaz derecede ağır sabah ağlayarak uyanıyorum. Vücudumun her yerinde. Bu verdiğinde d3 ve kalsiyum var diye açıkvası kullanmakta istiyorum. D3 belki sarılığa falan engel olur diye ama. Düzenli kullanmıcam galiba şuan öyle karar verdim :))

Bende kullanıyordum magnezyum.zamanın çok az kalmış niye verdiki acaba . Bana benim zorumla 28 de filan verdi sanırım. Düne kadar kullandım.bugünden itibaren içmicem çok kötü olmazsam.

Dayanılmazsa ondan vermiştir. Ben başlarda Hocam çok kötüyüm diyordum dayanamıyorsan vercem diyodu.çok ilaç takviye taraftarı bir adaö değil. 28 de ben dayanamıyorum uyku uyumuyorum deyince ancak verd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…