MelodiminEsi
canım benim benim de hiç belirtim yok çok şükür olmasın diye de dua ediyorum valla.. Sen niye takıyorsun...
Hatta gün içinde aklıma bile gelmiyor daha dün gece elim karnıma gitti ay dedim burada bebek var
Nasıl değişik oldum inanasım gelmedi
Kızımda o kadr çok karnımı severdim ki o da ben burdayım dersi hep sancı sızı mide bulantısı
Buna çok şükür bu annesini yormayacak gbi geliyor ya bakalım... İnşaallah sağlıklı olsunda hayırlısı ile
Bebeğim sabahtan beri kanamalarım vardı çok kötü bir duyguydu öldüm öldüm dirildim ama çok şükür kesemde bişey yokmuş uzanıp dinleniyorum sen napıyosun
Son reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem mi
Son reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem mi
Canım için rahat değilse git sağlık ocağında ya da hastanede ver için rahat etsin en azından kendini strese sokmamış olursun ben de çok erken öğrendim bazen keşke geç öğrenseydim diyorum beklemek insanı stres yapıyor umarım yarın görürüm keseyi
kızlar az önce tuvalete girdim peçetede şeffaf akıntı ile bordoya yakın bi kanama gördüm fakat temiz peçete ile tekrar silince kan gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bişi midir hafta 4+3
kızlar az önce tuvalete girdim peçetede şeffaf akıntı ile bordoya yakın bi kanama gördüm fakat temiz peçete ile tekrar silince kan gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bişi midir hafta 4+3
Canım için rahat değilse git sağlık ocağında ya da hastanede ver için rahat etsin en azından kendini strese sokmamış olursun ben de çok erken öğrendim bazen keşke geç öğrenseydim diyorum beklemek insanı stres yapıyor umarım yarın görürüm keseyi
Ins görürsün canim Benim tüp bebek old için 9.gün öğrendik canım 2 gün sonra yine kan verdim doktor daha verme dedi kese ve kalp atışı için taa kaç haftaya randevu verdi beklemek çok zor 17 gün var daha randevuma en iyisi kan vereyim tekrar ben
Ins görürsün canim Benim tüp bebek old için 9.gün öğrendik canım 2 gün sonra yine kan verdim doktor daha verme dedi kese ve kalp atışı için taa kaç haftaya randevu verdi beklemek çok zor 17 gün var daha randevuma en iyisi kan vereyim tekrar ben
MelodiminEsi
canım benim benim de hiç belirtim yok çok şükür olmasın diye de dua ediyorum valla.. Sen niye takıyorsun...
Hatta gün içinde aklıma bile gelmiyor daha dün gece elim karnıma gitti ay dedim burada bebek var
Nasıl değişik oldum inanasım gelmedi
Kızımda o kadr çok karnımı severdim ki o da ben burdayım dersi hep sancı sızı mide bulantısı
Buna çok şükür bu annesini yormayacak gbi geliyor ya bakalım... İnşaallah sağlıklı olsunda hayırlısı ile
Şuan her şey o kadar belirsiz ki. Insallah dediğin gibi olur beslenmeme dikkat ediyorum ilaçlarımı kullanıyorum sonra bi kurt düşüyor içime işte. Rabbim hayra çıkarsın inşallah korusun yavrularımızı
Ya kızlar ben ilk çocuğumda hiç kusmazdım midem bile bulanmazdı ama arabaya binip hastaneye veya başka bi yere gitcek olduğumda hemen başlıyorum kusmaya bu çocuğumdada böle sadece arabada bozuluyorum tokta olsam açta olsam hemen kusmaya başlıyorum sizler napıyorsunuz bulantılarınız için neler önerirsiniz?
Aynen benimde öyle oluyor ama sadece uyurken gerinmeye uyanıyorum. Belden aşağı oluyor ayaklarımı aşağı doğru direniyorum. Belden yukarısında bu his olmuyor hiç. Acaba rahim mi geriliyor ne oluyor anlamadım.
Bende dün öğrendim hamile olduğumu. Baya uğraşıp artık bir süre vazgeçince kendiliğinden oldu ama ben çok karamsarım. Korkuyorum.bugün doktora gittim. İlaçlarımı alıp uzanıyorum. Umarım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım
Cok gecmis olsun kuzum çok şükür iyiymiş bebiş Allah acilarini göstermesin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah zen uzan dinlen yorma kendini ilaçlarını kullan hiç birşey olmicak Allahın izniyle insallah ❤