Hayırdır inş canım ya geçmiş olsunBebeğim sabahtan beri kanamalarım vardı çok kötü bir duyguydu öldüm öldüm dirildim ama çok şükür kesemde bişey yokmuş uzanıp dinleniyorum sen napıyosun
Son reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem misenin kaç haftalık kan testini hormon artışını seyretmek için istiyorlar korkma
Canım için rahat değilse git sağlık ocağında ya da hastanede ver için rahat etsin en azından kendini strese sokmamış olursun ben de çok erken öğrendim bazen keşke geç öğrenseydim diyorum beklemek insanı stres yapıyor umarım yarın görürüm keseyiSon reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem mi
Canm 2. Kan testini adetinden kac gn snra yaptrdnSon reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem mi
Panikleme canm .dewami gelmezse korkma.az az kanama olabliyor bazen . Bnde de gcen hafta olmustu snra gecti . Zatn yarin kontrolun war sanirim .doktruna soylersin . Bgunde uzan dinlen yorma kndinikızlar az önce tuvalete girdim peçetede şeffaf akıntı ile bordoya yakın bi kanama gördüm fakat temiz peçete ile tekrar silince kan gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bişi midirhafta 4+3
yarın yaptıracağım canım haftaiçi gitmedim ben tekrar tekrar stres oluyorum yoksaCanm 2. Kan testini adetinden kac gn snra yaptrdn
tamam canım sağolPanikleme canm .dewami gelmezse korkma.az az kanama olabliyor bazen . Bnde de gcen hafta olmustu snra gecti . Zatn yarin kontrolun war sanirim .doktruna soylersin . Bgunde uzan dinlen yorma kndini
Ins görürsün canim Benim tüp bebek old için 9.gün öğrendik canım 2 gün sonra yine kan verdim doktor daha verme dedi kese ve kalp atışı için taa kaç haftaya randevu verdi beklemek çok zor 17 gün var daha randevuma en iyisi kan vereyim tekrar benCanım için rahat değilse git sağlık ocağında ya da hastanede ver için rahat etsin en azından kendini strese sokmamış olursun ben de çok erken öğrendim bazen keşke geç öğrenseydim diyorum beklemek insanı stres yapıyor umarım yarın görürüm keseyi
2 gun sonra canimCanm 2. Kan testini adetinden kac gn snra yaptrdn
evet kuzum kimseye de söyleyemiyorum heyecanımı paylaşamıyorum çok zor geçiyorIns görürsün canim Benim tüp bebek old için 9.gün öğrendik canım 2 gün sonra yine kan verdim doktor daha verme dedi kese ve kalp atışı için taa kaç haftaya randevu verdi beklemek çok zor 17 gün var daha randevuma en iyisi kan vereyim tekrar ben
Şuan her şey o kadar belirsiz ki. Insallah dediğin gibi olurMelodiminEsi canım benim benim de hiç belirtim yok çok şükür olmasın diye de dua ediyorum valla.. Sen niye takıyorsun...
Hatta gün içinde aklıma bile gelmiyor daha dün gece elim karnıma gitti ay dedim burada bebek var
Nasıl değişik oldum inanasım gelmedi
Kızımda o kadr çok karnımı severdim ki o da ben burdayım dersi hep sancı sızı mide bulantısı
Buna çok şükür bu annesini yormayacak gbi geliyor ya bakalım... İnşaallah sağlıklı olsunda hayırlısı ile
Ayh bende o an gerinmesem olmaz gerinmek iyi değil derler ama ben direnemiyorum. Çok şükür meleğimi göremesem de kesesi iyi durumdaAynen benimde öyle oluyor ama sadece uyurken gerinmeye uyanıyorum. Belden aşağı oluyor ayaklarımı aşağı doğru direniyorum. Belden yukarısında bu his olmuyor hiç. Acaba rahim mi geriliyor ne oluyor anlamadım.
Dinleniyorum ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür iyiyim ya Allah hepimizin minnoşlarını bize bağışlasınCok gecmis olsun kuzum çok şükür iyiymiş bebiş Allah acilarini göstermesin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallahzen uzan dinlen yorma kendini ilaçlarını kullan hiç birşey olmicak Allahın izniyle insallah ❤
Bugün var ama peçeteye değiyo silince akan bişey yok dün adet oldum sannki bazı gebelerde kanama olabiliyormuşNeden oluyormus bu kanama? Niye durmuyor hala? Hala devam ediyor mu?
Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun canım bende yaşayınca çok korkmuştumGeçmiş olsun canım ya. Korktum okuyunca.
Çok şükür bişey yokmuş. Allaha emanet olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?