2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
MelodiminEsi canım benim benim de hiç belirtim yok çok şükür olmasın diye de dua ediyorum valla.. Sen niye takıyorsun...
Hatta gün içinde aklıma bile gelmiyor daha dün gece elim karnıma gitti ay dedim burada bebek var
Nasıl değişik oldum inanasım gelmedi
Kızımda o kadr çok karnımı severdim ki o da ben burdayım dersi hep sancı sızı mide bulantısı
Buna çok şükür bu annesini yormayacak gbi geliyor ya bakalım... İnşaallah sağlıklı olsunda hayırlısı ile

senin kaç haftalık kan testini hormon artışını seyretmek için istiyorlar korkma
Son reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem mi

Son reglim 9 şubat canım 4+5 gözüküyor iki kez istedi doktor 2.de 760 di daha istemedi ben mart sonu kontrole gideceğim. Böyle habersiz olmak korkutuyor beni sence kan versem mi
Canım için rahat değilse git sağlık ocağında ya da hastanede ver için rahat etsin en azından kendini strese sokmamış olursun ben de çok erken öğrendim bazen keşke geç öğrenseydim diyorum beklemek insanı stres yapıyor umarım yarın görürüm keseyi

kızlar az önce tuvalete girdim peçetede şeffaf akıntı ile bordoya yakın bi kanama gördüm fakat temiz peçete ile tekrar silince kan gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bişi midir hafta 4+3

kızlar az önce tuvalete girdim peçetede şeffaf akıntı ile bordoya yakın bi kanama gördüm fakat temiz peçete ile tekrar silince kan gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bişi midir hafta 4+3
Panikleme canm .dewami gelmezse korkma.az az kanama olabliyor bazen . Bnde de gcen hafta olmustu snra gecti . Zatn yarin kontrolun war sanirim .doktruna soylersin . Bgunde uzan dinlen yorma kndini

Panikleme canm .dewami gelmezse korkma.az az kanama olabliyor bazen . Bnde de gcen hafta olmustu snra gecti . Zatn yarin kontrolun war sanirim .doktruna soylersin . Bgunde uzan dinlen yorma kndini
tamam canım sağol

Ins görürsün canim Benim tüp bebek old için 9.gün öğrendik canım 2 gün sonra yine kan verdim doktor daha verme dedi kese ve kalp atışı için taa kaç haftaya randevu verdi beklemek çok zor 17 gün var daha randevuma en iyisi kan vereyim tekrar ben

evet kuzum kimseye de söyleyemiyorum heyecanımı paylaşamıyorum çok zor geçiyor

Şuan her şey o kadar belirsiz ki. Insallah dediğin gibi olur beslenmeme dikkat ediyorum ilaçlarımı kullanıyorum sonra bi kurt düşüyor içime işte. Rabbim hayra çıkarsın inşallah korusun yavrularımızı

Ya kızlar ben ilk çocuğumda hiç kusmazdım midem bile bulanmazdı ama arabaya binip hastaneye veya başka bi yere gitcek olduğumda hemen başlıyorum kusmaya bu çocuğumdada böle sadece arabada bozuluyorum tokta olsam açta olsam hemen kusmaya başlıyorum sizler napıyorsunuz bulantılarınız için neler önerirsiniz?

Ayh bende o an gerinmesem olmaz gerinmek iyi değil derler ama ben direnemiyorum. Çok şükür meleğimi göremesem de kesesi iyi durumda

Bende dün öğrendim hamile olduğumu. Baya uğraşıp artık bir süre vazgeçince kendiliğinden oldu ama ben çok karamsarım. Korkuyorum.bugün doktora gittim. İlaçlarımı alıp uzanıyorum. Umarım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım

Dinleniyorum ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür iyiyim ya Allah hepimizin minnoşlarını bize bağışlasın

Neden oluyormus bu kanama? Niye durmuyor hala? Hala devam ediyor mu?
Çok geçmiş olsun
Bugün var ama peçeteye değiyo silince akan bişey yok dün adet oldum sannki bazı gebelerde kanama olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…