2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım sen hamileliğin boyunca doğumunda da hep güçlü oldun tek başına. Bebeğin için güçlü olmaya devam et. Mama veriyorsun diye üzülme aç kalmaması sağlıkla büyümesi önemli.
eşin gidiyor diye üzülme işsiz olsa bebeğinin ihtiyaçlarını alamamak emin ol daha çok üzerdi seni. Kolay değil ama geçici bir durum olduğu için sabret inş Allah yardımcın olsun

Sutun yetmiyosa canim mecbur mama vereceksin ac kalmasin bebis hic uzulmede elinden geleni yapoyosun insallah sutun de artar cok sukur bebisin var esinde giderse bak ne guzel bebisin var sarilirsiniz birbirinize Rabbim guc kuvvet versin sana hangi sehirdesin

N Neutral26 kzum hic uzulme ben hiç sut almamisim annemden 2500 doğmuşum kardeşim de 2000 doğmus o da cok az emmiş cok sukur iyiyiz. Dünyanın sonu değil ki. Bak benim de tek memem var benim de yetmeme ihtimali yüksek sağlam memeden de kalır mi gelmez mi net değil ama ne yapalım boyle uzukursek az olan sut daha da azalr. Anliyorm o kadar zor ki doğumun yalniz olmak. Annem de yalnizmis cok zorlanmis sezaryenms. Ama gecip gidiyo o gunler de bak. Uzersen kendini olan sutun de gider uzme bebisini kokla sev onla vakit geçirip ona askla baktikca artar.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
Üzmr kendini canım bak bebegin sağsaglim dogdu.Eşinin gitmesi zor evet ama Rabbim bir kolaylık verecektir.

Canım doktoruna sor istersen, bol su mu içsen bir de? Son zamanlardayız artık içeceğin şey riskli olabilir.
Iciyorum ztn su ama hic faydasi yok. Gerci bobrek ki onu da bilmiorm bicak gibi belimin oralara agri saplaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…