2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende de bacak agrisi oluyor arada..Birde huzursz bacak sendromu bnde de war bunun bi ilaci war mi ki..folattro b12 ve d3 vitaminide iceriyor ayrica
Maalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyordu

Merhaba kızlar edi niye ban yedin? Bende yarın kalp atışı için gideceğim inşallah 7+2 oluyor. Sabahları artık fix kusarak güne baslıyorum. Eğer kusmaz ve bi şeyler yersem yediğimi kusuyorum kesinlikle kilo verdim asla yemek yiyemiyorum

Ankara'da yaşayanlar hangi hastane yada doktora gideceksiniz seçiminiz öneriniz var mı acaba ? Bu durumda çok zor ama gitmeliyizde bebislerimiz icin

Gercekten cok snir bozucu bi durum bnde de hamilelikle birlikte basladi yeniden .dedign gbi aksamlar 1 2 saat suruyor

Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını

Dvit ve b12im düşük.
Balık 2 senedir ağzıma değmediği için arada bir omega takviyesi almam lazım.
Ayrıca ben emziriyorum.
Yani hem gebelik hem emzirme multivitamin kullanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…