Maalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyordu
Merhaba kızlar edi niye ban yedin? Bende yarın kalp atışı için gideceğim inşallah 7+2 oluyor. Sabahları artık fix kusarak güne baslıyorum. Eğer kusmaz ve bi şeyler yersem yediğimi kusuyorum kesinlikle kilo verdim asla yemek yiyemiyorum
Maalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyordu
Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını
Dvit ve b12im düşük.
Balık 2 senedir ağzıma değmediği için arada bir omega takviyesi almam lazım.
Ayrıca ben emziriyorum.
Yani hem gebelik hem emzirme multivitamin kullanmak zorundayım.