2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende sadece pregnom kullanıyorum içeriğinde ( omega3-folikasit-probiyotik-vitamind3 ve b12 içeriyor) doktor sadece bunu verdi günde 1 defa atıyorum

Kızlar iyi geceler ben 5+3 oldum ve doktora gitmek istiyor eşim sanırım kesenin dolu boş olduğu bu hafta ortaya çıkıyormuş özel bir hastaneyr gideceğiz öncesinde yapmam gereken bir şey var mı

Dvit ve b12im düşük.
Balık 2 senedir ağzıma değmediği için arada bir omega takviyesi almam lazım.
Ayrıca ben emziriyorum.
Yani hem gebelik hem emzirme multivitamin kullanmak zorundayım.
Aaa tamam kuzum ben emzirdigini kaçırmışım ozaman devam
Balık ye mutlaka kuzum ama tabi gidemiyorsan omega alman iyi ❤
D3 benim düşüktü 11 di 32.56 ya çıkmıştı 2 ay önce şuan bilmiyorum aslında bende başlasam önlem amaclı d3 e günde 2 damla kullansam zararı olurmu ki yada doktora sorup öylemi başlasam

Kızlar iyi geceler ben 5+3 oldum ve doktora gitmek istiyor eşim sanırım kesenin dolu boş olduğu bu hafta ortaya çıkıyormuş özel bir hastaneyr gideceğiz öncesinde yapmam gereken bir şey var mı
Kesenin dolu mu boş mu olduğu değilde kesenin oluşup oluşmadığını görebilirsin ben 5+0 da keseyi gördüm 7+0 da da bebeği gördüm canım

Canım aynıyız hamılleıgımız benı de doktor carsamba çağırdı yapacagmız bosey yok vajınal ultrasonla bakacak sanırım sana da keseyı öyle gördük geçen hafta bız sımdı de yolk saç kesesı ve bebek gormemız gerek

Kesenin dolu mu boş mu olduğu değilde kesenin oluşup oluşmadığını görebilirsin ben 5+0 da keseyi gördüm 7+0 da da bebeği gördüm canım
Canım 5+0 da kesenin boyutu nekadardi ve 7+0 da nekadardi merak ettim

Ben 0.48 cm kese göründü alttan baktı . Tabı bebek ıcınde görünmesi ıcın bir hafta daha zamana ıhtıyac var dedı . Bu hafta çağırdı tekrar
Kuzum keseyi gordugunde kacinci haftadaydin birde alttan ve karindan bakilan kesede boyut hafta farkı olurmu biliyormusun

Kuzum keseyi gordugunde kacinci haftadaydin birde alttan ve karindan bakilan kesede boyut hafta farkı olurmu biliyormusun
Ben hıc bılmem boyutlardan hıc anlamam ama sana atayım bak canım bılgılrrı burda yazıyor 4 haftalıktı tam doktor da dört haftalık olduğunu souledı 4+1

Ben hıc bılmem boyutlardan hıc anlamam ama sana atayım bak canım bılgılrrı burda yazıyor 4 haftalıktı tam doktor da dört haftalık olduğunu souledı 4+1
Kuzum benim ultrasonda karından baktı 5+1 di sat a gore ultrasonda 4+3 cıktı boyut 0.59 yazıyordu sat ve beta hcg ye gore uyumlu boyut normal 10 gün sonra gel dedi ondan sormak istedim merak ettim co ksagol canımbende eklim ultrasonu bir bak

Eklentiler

• 20200317_135331.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
Canım hemen hemen aynıyız bence Benden 4 yada 5 gün önde olabilirsin Degerlerımız de çünkü yaklaşık Aynı bence çok da anlamıyoruz tabı biz ama Hayırlısı olsun yolk saç kesesi ıcın gıtmemız lazım onu gormemız lazım o zaman boş gebelık olmamış oluyor

Olmaz zararı.
Hangi d3 var elinde.

Bi doktora gidemeyen ben mi kaldım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…