2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Pes etmek yok, en başından beri istediğin şeyi başaracaksın ben inanıyorum sana Sen ilkinde de sancını beklemiş sonradan mı sezaryene dönmüştün?

Haklısın canım, benimde artık evimden başka bi yerde kalasim yok. Benim eşim de yazlıkçı çok seviyor. Ama artık ben biraz resti cektim bizde sürtüştük gitmiyoruz. İnsan en çok geceleri zorlanıyor bi de kendi evinde rahatında olmayınca burnundan geliyor hersey.

Bende 11.11

Kızlar salı günü muayenem var doğum şekli o gün karar verilecek ben biraz sancısız istediğim için epidurali araştırıyorum ama yaptıranların çoğu şikayetçi sonraki ağrılardan. Yaptıranlar var mı yada yaptırmayı düşünen, araştıran

Bende epidural düşünüyorum
Hastanede bir kadinla gorustum
Epidural yapmis cok memnun du
Kesinlikle epidural dene dedi bana
İyikide çıkarmışlar dedi
Bakalim hayırlısı

Kesinlikle haklısın ya geceleri özellikle rahat olmak gerekiyor ama başka evde çok zor. Siz de mi kalabalık kalıyorsunuz? Ben trio attım ama bugün yine geldim.

Bende epidural düşünüyorum
Hastanede bir kadinla gorustum
Epidural yapmis cok memnun du
Kesinlikle epidural dene dedi bana
İyikide çıkarmışlar dedi
Bakalim hayırlısı
Böyle yorumlar içimi rahatlatıyor umarım herşey istediğimiz gibi olur

Epidural için prenses doğum diyorlar ama genelde bilemedim.
Ekim annelerinde bir arkadaş epidural almıştı ama ıkınmalar sırasında doktor vermek istememiş ıkınmayı hissedemez diye. Bunları doktorunla görüş istersen.

Merhaba güzel anneler
Benim de bugün kasık ağrım çok fazlaydı sabahtandır yataktan kalkmıyordum içimde de bi sıkıntı vardı geçmek bilmeyen hastane de hemen evin dibinde bi nst çektirip geleyim dedim nst de sıkıntı çıkmadı ama suyun azalma olmuş suni sancı verip dogurtalım seni dedi ben dr aradım salı günü gel bakalım bebek hareketlerini say gün içinde bi aksilik olursa yine haber ver dedi
Ama suyumun azaldığını hiç hissetttim akıntı zannedim sizde dikkat edin arkadaşlar

Kesinlikle haklısın ya geceleri özellikle rahat olmak gerekiyor ama başka evde çok zor. Siz de mi kalabalık kalıyorsunuz? Ben trio attım ama bugün yine geldim.
Benim kv ile kp yazlıkta kalıyorlar ev müsait ama yine de gelen giden komşular insan rahatça oturup kalkamiyor. Gece kalkmak zor oluyor. O yüzden ben gitmek istemiyorum. Hos bi haftadır da bizdeler ama en azından kendi odama gidip yatıyorum dinleniyorum

Birde normal doğum yapan anneler hastanede kaç saat sonra yemek yedi ve neler yediler ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için yanıma birşeyler götüreyim mi

Bazen de diyorum sezaryen günü alsam da artık hasret bitse mi ya, sanki çok özledim hiç tanımasam da miniğimi
Günün var daha, az daha sabret bence.
Kuzum gelmedi mi eşin? Hafta sonu için sandım ben ama bi hafta sonu daha geçti?
Ekliyorum canım.
Kuzum bence sen yine de yarında kontrole mi gitsen, 2 gün çok sanki yaa, yarında git kontrole salı da git
Sanki yarın için biseyleri eksik koymuşum biseyleri unutacakmisim gibi geliyor nedense
Off aynen aynen, olduğu yere kadar artık

Birde normal doğum yapan anneler hastanede kaç saat sonra yemek yedi ve neler yediler ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için yanıma birşeyler götüreyim mi
Bende şehir hastanesinde doğum yapacağım, ne olur ne olmaz diye (eşimi de kantine vs göndermemek adına) yanıma bişiler alacağım. İstersen ufak tefek bişiler bulundur yanında.

Ben de acilden giriş yapmıştım kadın doğum hastanesine. Şükür bişey yokmuş. Suyu, kalp atışı herşeyi yerinde. Sadece çok büyük artık yeri daralmis, hareketler artik daha az hissedilir normal senin haftanda dedi doktor. Çarşamba sezeryan gününü beklicem artık. Yarında rutin kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…