Pes etmek yok, en başından beri istediğin şeyi başaracaksın ben inanıyorum sanaBol bol su içeyim bari. Köye gelince içemiyorum malesef unutuyorum burada.
Eşimle de zaten sürtüştük bu yüzden. Dedim artık gitmeyelim zaten geceleri de uyuyamıyorum zaten. O da dedi sen annenlerde kal ben gideyim. İyi de ben evimde durmak istiyorum artık falan filan diye küstüm.
Tabi buraya gelmek istemedim ama gelince de kafam çok iyi dağılıyor. Evde olunca hep bebek doğum odaklı oluyorum. Burada iş güç derken düşünmeye, stres olmaya fırsatım olmuyor.
Bugün biraz sıkıldım valla o kadar yürü, eğil, kalk et... Yine sonu sezaryen oluyor. Eşime diyorum ki madem sezaryen olacak bol bol muz yiyeyim de bebem tonbik olsunBöyle kendimi tutuyorum yemiyorum ki aşırı kilo almasın da normal doğumdan vaz geçmesin doktor diye. Bir de yürü yürü, eğil kalk kendimi yoruyorum üstüne Daraldım yine... Pes etmek de hiç huyum değildir. Ne olacak bilmiyorum böyle
Evet canım ben onda da inat ettim olmaz deseler de sonuna kadar gitmiştim ama olmadı ciddenPes etmek yok, en başından beri istediğin şeyi başaracaksın ben inanıyorum sanaSen ilkinde de sancını beklemiş sonradan mı sezaryene dönmüştün?
Haklısın canım, benimde artık evimden başka bi yerde kalasim yok. Benim eşim de yazlıkçı çok seviyor. Ama artık ben biraz resti cektim bizde sürtüştük gitmiyoruz. İnsan en çok geceleri zorlanıyor bi de kendi evinde rahatında olmayınca burnundan geliyor hersey.Bol bol su içeyim bari. Köye gelince içemiyorum malesef unutuyorum burada.
Eşimle de zaten sürtüştük bu yüzden. Dedim artık gitmeyelim zaten geceleri de uyuyamıyorum zaten. O da dedi sen annenlerde kal ben gideyim. İyi de ben evimde durmak istiyorum artık falan filan diye küstüm.
Tabi buraya gelmek istemedim ama gelince de kafam çok iyi dağılıyor. Evde olunca hep bebek doğum odaklı oluyorum. Burada iş güç derken düşünmeye, stres olmaya fırsatım olmuyor.
Bugün biraz sıkıldım valla o kadar yürü, eğil, kalk et... Yine sonu sezaryen oluyor. Eşime diyorum ki madem sezaryen olacak bol bol muz yiyeyim de bebem tonbik olsunBöyle kendimi tutuyorum yemiyorum ki aşırı kilo almasın da normal doğumdan vaz geçmesin doktor diye. Bir de yürü yürü, eğil kalk kendimi yoruyorum üstüne Daraldım yine... Pes etmek de hiç huyum değildir. Ne olacak bilmiyorum böyle
Bende 11.11Kasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
@nil peri - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
@sebert - Sürpriz
@Derinndn1234 - Sürpriz
Krunkli - Sürpriz
@Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
@Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
G gunesli gunler - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
Leveme - Sürpriz
@kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
@aria09 - Sürpriz
@limoncicegi41 - Sürpriz
@Dilandilan - Sürpriz
@SuEliFcan - Sürpriz
@Anneler melektir - Sürpriz
@Evaleyn - Sürpriz
wendy 2 kasım
@ugurbocuuu 2 kasım
E energy 2 Kasım
@Dreamlifeee 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
daisyyy 4 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@akademi1994 7 Kasım
@Eylul3319 9 Kasım
@PiinkFiish 9 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
Bende epidural düşünüyorumKızlar salı günü muayenem var doğum şekli o gün karar verilecek ben biraz sancısız istediğim için epidurali araştırıyorum ama yaptıranların çoğu şikayetçi sonraki ağrılardan. Yaptıranlar var mı yada yaptırmayı düşünen, araştıran
Kesinlikle haklısın ya geceleri özellikle rahat olmak gerekiyor ama başka evde çok zor. Siz de mi kalabalık kalıyorsunuz? Ben trio attım ama bugün yine geldim.Haklısın canım, benimde artık evimden başka bi yerde kalasim yok. Benim eşim de yazlıkçı çok seviyor. Ama artık ben biraz resti cektim bizde sürtüştük gitmiyoruz. İnsan en çok geceleri zorlanıyor bi de kendi evinde rahatında olmayınca burnundan geliyor hersey.
Böyle yorumlar içimi rahatlatıyor umarım herşey istediğimiz gibi olurBende epidural düşünüyorum
Hastanede bir kadinla gorustum
Epidural yapmis cok memnun du
Kesinlikle epidural dene dedi bana
İyikide çıkarmışlar dedi
Bakalim hayırlısı
Epidural için prenses doğum diyorlar ama genelde bilemedim.Kızlar salı günü muayenem var doğum şekli o gün karar verilecek ben biraz sancısız istediğim için epidurali araştırıyorum ama yaptıranların çoğu şikayetçi sonraki ağrılardan. Yaptıranlar var mı yada yaptırmayı düşünen, araştıran
Inşallah bende hastanede okadin cok rahatlattiBöyle yorumlar içimi rahatlatıyor umarım herşey istediğimiz gibi olur
Benim kv ile kp yazlıkta kalıyorlar ev müsait ama yine de gelen giden komşular insan rahatça oturup kalkamiyor. Gece kalkmak zor oluyor. O yüzden ben gitmek istemiyorum. Hos bi haftadır da bizdeler ama en azından kendi odama gidip yatıyorum dinleniyorumKesinlikle haklısın ya geceleri özellikle rahat olmak gerekiyor ama başka evde çok zor. Siz de mi kalabalık kalıyorsunuz? Ben trio attım ama bugün yine geldim.
Günün var daha, az daha sabret bence.Bazen de diyorum sezaryen günü alsam da artık hasret bitse mi ya, sanki çok özledim hiç tanımasam da miniğimi
Kuzum gelmedi mi eşin? Hafta sonu için sandım ben ama bi hafta sonu daha geçti?Haklısın canım, benimde artık evimden başka bi yerde kalasim yok. Benim eşim de yazlıkçı çok seviyor. Ama artık ben biraz resti cektim bizde sürtüştük gitmiyoruz. İnsan en çok geceleri zorlanıyor bi de kendi evinde rahatında olmayınca burnundan geliyor hersey.
Ekliyorum canım.Bende 11.11
Kuzum bence sen yine de yarında kontrole mi gitsen, 2 gün çok sanki yaa, yarında git kontrole salı da gitMerhaba güzel anneler
Benim de bugün kasık ağrım çok fazlaydı sabahtandır yataktan kalkmıyordum içimde de bi sıkıntı vardı geçmek bilmeyen hastane de hemen evin dibinde bi nst çektirip geleyim dedim nst de sıkıntı çıkmadı ama suyun azalma olmuş suni sancı verip dogurtalım seni dedi ben dr aradım salı günü gel bakalım bebek hareketlerini say gün içinde bi aksilik olursa yine haber ver dedi
Ama suyumun azaldığını hiç hissetttim akıntı zannedim sizde dikkat edin arkadaşlar
Off aynen aynen, olduğu yere kadar artıkSanki yarın için biseyleri eksik koymuşum biseyleri unutacakmisim gibi geliyor nedense
Bende şehir hastanesinde doğum yapacağım, ne olur ne olmaz diye (eşimi de kantine vs göndermemek adına) yanıma bişiler alacağım. İstersen ufak tefek bişiler bulundur yanında.Birde normal doğum yapan anneler hastanede kaç saat sonra yemek yedi ve neler yediler ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için yanıma birşeyler götüreyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?