Benim sanci yok nstde gündüz 150 gece gittiğmde 130lardaydi 160 a kadar normal ara ara hareket ederse 170 oluyor ona da akselerasyon deniyormusNst de bebeğin kalp atış hızı nasıldı bir de sancın? Ben de şimdi girdim rahim agzini kontrol etti kapalı. Bebeğin kalp atışı 120-160 arasında gidip geldi normal dedi ona. Benim sancim var ama hala o kısmı anlamadım. Bekliyorum ultrasona da gireceğim.
Anlamadımmm iğne sadece ağrıyı alsın diyemi yaptırşar yoksa epidurel dediklerimiLazım olursa evden de alırım eczaneden de alınır dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Benim erkek bebek
Gece 3te suyum geldi. 9da doktota gittim yatıralım dedi ama kabul etmedim sancı yoğunlaşmadı diye. Saat 12 gibi yattım doğal olsun diye suni sancı istemedim ama ilerlemeyince suni sancı verildi 3 saat sonra da bebiş geldi. Sonlara doğru bi iğne yapıldı ağrıyı alcak dediler ama daha çok gevşeme gerçekleşti o baya kafa yaptı yalnız kasılmaları hissediyordum ama doktor baya kendime getirdi ıkınma zamanı çok yönlendirdi. Onun sayesinde hızlıca doğdu. Dikiş var 2 cm filan bi sıyrık oldu. Ne yürürken ne otururken acı hissediyorum. Çok kafama takmıyodum dikişi zaten. Bebek de söylediklerinden küçük geldi başı 37 cm.
Bi de ağrılardan çok bahsediliyo gerek sezeryanda gerek doğumda. Rahim küçülürken eski halini alırken illaki bi ağrı oluyo bence bu doğum şekliyle pek ilgili değil. Durumu anlayıp ne gerekiyosa yapılacağına inanıp ve doktorumuza güvenmemiz lazım. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna. Herkese sevgiler.
Eşim geldi canım hafta içi ama burası rahat geldi herald e gitmedilerGünün var daha, az daha sabret bence.
Kuzum gelmedi mi eşin? Hafta sonu için sandım ben ama bi hafta sonu daha geçti?
Doğuma kadar sizde mi kalacaklar? Kv neyse de kp olması zor ya evde.Benim kv ile kp yazlıkta kalıyorlar ev müsait ama yine de gelen giden komşular insan rahatça oturup kalkamiyor. Gece kalkmak zor oluyor. O yüzden ben gitmek istemiyorum. Hos bi haftadır da bizdeler ama en azından kendi odama gidip yatıyorum dinleniyorum
Genelde öyle olur ama merak etme unutmamışsındır. Unutsan bile halledilir. Stres yapma.Sanki yarın için biseyleri eksik koymuşum biseyleri unutacakmisim gibi geliyor nedense
Bekliyoruz bakalımGünün var daha, az daha sabret bence.
Kuzum gelmedi mi eşin? Hafta sonu için sandım ben ama bi hafta sonu daha geçti?
Ekliyorum canım.
Kuzum bence sen yine de yarında kontrole mi gitsen, 2 gün çok sanki yaa, yarında git kontrole salı da git
Off aynen aynen, olduğu yere kadar artık
Oh iyi hadi. Yeri de daralmış normaldir.Ben de acilden giriş yapmıştım kadın doğum hastanesine. Şükür bişey yokmuş. Suyu, kalp atışı herşeyi yerinde. Sadece çok büyük artık yeri daralmis, hareketler artik daha az hissedilir normal senin haftanda dedi doktor. Çarşamba sezeryan gününü beklicem artık. Yarında rutin kontrolüm var.
Benim de 180lere vuruyor kalp atışı hareket edince. Sorun yok dedi doktor.Benim sanci yok nstde gündüz 150 gece gittiğmde 130lardaydi 160 a kadar normal ara ara hareket ederse 170 oluyor ona da akselerasyon deniyormus
Malesef banada o iğrenç aletke baktıParol içtim kuzum ağrı kesici çok kullanan birisi değilim ondan hemen etki etti halada sürüyor galiba etkisi .
kittenlyy
Bende de akıntı fazla canım ayriyeten vajinada şişlik yapıyor doktor normal istediğimi bildiği için biraz zor olacak dedi . Baya şişmiş elle bakamadi o iğrenç aleti takip baktı zorla
Eşim geldi canım hafta içi ama burası rahat geldi herald e gitmediler
kaç günlükken yaptırmış oldun? haftaya ctesi de bizim varMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Maşallah Giray Ali’yeMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bnmde yaa kek pasta vs yaptım annem çocuklar falan yerler diye çay kahve de koyacağım çanta hazır ama çocuğa küçük yastık kılıfı gibi çarşaf niyetini bir örtü de koyun diyorlar oranın çarşafına yatmasın diyeSanki yarın için biseyleri eksik koymuşum biseyleri unutacakmisim gibi geliyor nedense
Amin Sağ selametYarin kendimde dahil dogumu olacak tum annelere hayirli dogumlar insallah saglikli sekilde kucagimiza aliriz aylardir emek emek verdigimiz mucadele taclanir
canım yapıp dolaba koydum eve gelince içtim. yanıma almadım zaten hastane kendisi 1 sürahi hoşaf bir sürahi lohusa şerbeti bıraktı odayaBnmde yaa kek pasta vs yaptım annem çocuklar falan yerler diye çay kahve de koyacağım çanta hazır ama çocuğa küçük yastık kılıfı gibi çarşaf niyetini bir örtü de koyun diyorlar oranın çarşafına yatmasın diye
Bu sabah kahvaltı yaptım öğlen çikolata yedim şimdi akşam da yemekten 2 3 kasık ekmeksiz aldım fazla yemiyorum strese girerim kabızlık olur bu seferde gaz çıkarmadın diye hastane bırakmaz dedim
Kendime de kayısı hoşafı kaynatayimmi kızlar bunu kim söylemişti_seastar_ sen mi demistin onu yapayım
Kendimi böyle ise güce meşgale ye veriyorum 2 gündür yoksa çok telaş panik korku heyecan sevinç sabırsızlık karman çorman duygulara girdim bi ağlıyorum bi kalbim çarpıyor
Aslında herşey hazır şimdi duş aldım saçımı maşalarım yarın elektrikli elektrikli olmaz en azından bi sekle şemale girer makyaj malzemeleri ve sabah çıkarken de şarj aleti alınacak yanımıza inşallah birşey unutmayız
Hayırlı doğumlar cnmKızlar koyacağımız şeyler icin sizlerde aklınıza gelen hatırlatmaları yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?