2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim sanci yok nstde gündüz 150 gece gittiğmde 130lardaydi 160 a kadar normal ara ara hareket ederse 170 oluyor ona da akselerasyon deniyormus

Anlamadımmm iğne sadece ağrıyı alsın diyemi yaptırşar yoksa epidurel dediklerimi
MaşAllah güzel geçmiş inşAllah doğurcak annelerimizde öyle geçirir

Doğuma kadar sizde mi kalacaklar? Kv neyse de kp olması zor ya evde.
Sanki yarın için biseyleri eksik koymuşum biseyleri unutacakmisim gibi geliyor nedense
Genelde öyle olur ama merak etme unutmamışsındır. Unutsan bile halledilir. Stres yapma.
Bekliyoruz bakalım
Oh iyi hadi. Yeri de daralmış normaldir.
Benim sanci yok nstde gündüz 150 gece gittiğmde 130lardaydi 160 a kadar normal ara ara hareket ederse 170 oluyor ona da akselerasyon deniyormus
Benim de 180lere vuruyor kalp atışı hareket edince. Sorun yok dedi doktor.

Bu benim çarşamba günü nstm. 180ler filan var ama doktor normal dedi. Hareket halinde olduğu için. O nota işaretleri hareket ettiği yerler. Gerçi siz de anlamışsınızdır

Eklentiler

• IMG_20201028_160433.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 58
Malesef banada o iğrenç aletke baktıAma benim geçmiyor enfeksiyon mantar yani fitilde kullandım kaç kez artk doktor hamilelikte oluyor dedi mecbur çekiyorum ama zor

kaç günlükken yaptırmış oldun? haftaya ctesi de bizim var

Maşallah Giray Ali’ye çok tatlı minnoş akıllı paşa

Sanki yarın için biseyleri eksik koymuşum biseyleri unutacakmisim gibi geliyor nedense
Bnmde yaa kek pasta vs yaptım annem çocuklar falan yerler diye çay kahve de koyacağım çanta hazır ama çocuğa küçük yastık kılıfı gibi çarşaf niyetini bir örtü de koyun diyorlar oranın çarşafına yatmasın diye

Bu sabah kahvaltı yaptım öğlen çikolata yedim şimdi akşam da yemekten 2 3 kasık ekmeksiz aldım fazla yemiyorum strese girerim kabızlık olur bu seferde gaz çıkarmadın diye hastane bırakmaz dedim

Kendime de kayısı hoşafı kaynatayimmi kızlar bunu kim söylemişti _seastar_ sen mi demistin onu yapayım
Kendimi böyle ise güce meşgale ye veriyorum 2 gündür yoksa çok telaş panik korku heyecan sevinç sabırsızlık karman çorman duygulara girdim bi ağlıyorum bi kalbim çarpıyor

Aslında herşey hazır şimdi duş aldım saçımı maşalarım yarın elektrikli elektrikli olmaz en azından bi sekle şemale girer makyaj malzemeleri ve sabah çıkarken de şarj aleti alınacak yanımıza inşallah birşey unutmayız

canım yapıp dolaba koydum eve gelince içtim. yanıma almadım zaten hastane kendisi 1 sürahi hoşaf bir sürahi lohusa şerbeti bıraktı odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…