Hemşireler söylemez mi liKızlar yarın sütüm gelmemiş olursa kaç cc mama hazırlamam gerekiyor ya? Annemde yok yanımda bilirdi o, mamanın üstünde de 70 cc falan diyo çok geldi bana, tüm gün mü o anlamadım.
Masallah ya nasil.yakisikli bir herif o rabbim nazarlardan korusun insallah cok ozlemisim minik bebekMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bende mi alsam yanıma bi yastık kılıfı acaba? Alt açma var bi de bol bol battaniye var sererim zaten içine, eve gelince de yıkanır zaten hepsi.Bnmde yaa kek pasta vs yaptım annem çocuklar falan yerler diye çay kahve de koyacağım çanta hazır ama çocuğa küçük yastık kılıfı gibi çarşaf niyetini bir örtü de koyun diyorlar oranın çarşafına yatmasın diye
Bu sabah kahvaltı yaptım öğlen çikolata yedim şimdi akşam da yemekten 2 3 kasık ekmeksiz aldım fazla yemiyorum strese girerim kabızlık olur bu seferde gaz çıkarmadın diye hastane bırakmaz dedim
Kendime de kayısı hoşafı kaynatayimmi kızlar bunu kim söylemişti_seastar_ sen mi demistin onu yapayım
Kendimi böyle ise güce meşgale ye veriyorum 2 gündür yoksa çok telaş panik korku heyecan sevinç sabırsızlık karman çorman duygulara girdim bi ağlıyorum bi kalbim çarpıyor
Aslında herşey hazır şimdi duş aldım saçımı maşalarım yarın elektrikli elektrikli olmaz en azından bi sekle şemale girer makyaj malzemeleri ve sabah çıkarken de şarj aleti alınacak yanımıza inşallah birşey unutmayız
Süt olmasa da mama verilmez sadece emzir derler, sonra kan şekeri düştü diyip çocuğun şekerini ölçer dururlar, sonra sarılık oldu diyip alırlarsa diye ben bilerek gideyim diyorumHemşireler söylemez mi li
Canim.onceden ben demistim kayisi hastaneye goturun diye bende bugun aldim kuru incirde aldim birde ablam daha once kullanmisti sut cayi aldim kup seker seklinde ondanda aldim bugun capaya gittim tekrar test verdim bizden sonra yangin cikmis cok kotuBnmde yaa kek pasta vs yaptım annem çocuklar falan yerler diye çay kahve de koyacağım çanta hazır ama çocuğa küçük yastık kılıfı gibi çarşaf niyetini bir örtü de koyun diyorlar oranın çarşafına yatmasın diye
Bu sabah kahvaltı yaptım öğlen çikolata yedim şimdi akşam da yemekten 2 3 kasık ekmeksiz aldım fazla yemiyorum strese girerim kabızlık olur bu seferde gaz çıkarmadın diye hastane bırakmaz dedim
Kendime de kayısı hoşafı kaynatayimmi kızlar bunu kim söylemişti_seastar_ sen mi demistin onu yapayım
Kendimi böyle ise güce meşgale ye veriyorum 2 gündür yoksa çok telaş panik korku heyecan sevinç sabırsızlık karman çorman duygulara girdim bi ağlıyorum bi kalbim çarpıyor
Aslında herşey hazır şimdi duş aldım saçımı maşalarım yarın elektrikli elektrikli olmaz en azından bi sekle şemale girer makyaj malzemeleri ve sabah çıkarken de şarj aleti alınacak yanımıza inşallah birşey unutmayız
Haa bak o yönden düşünmedim, bana hatta kendileri hazırlayıp vermişlerdi. O yüzden öyle dedim. Bakalım netten öğrenelim durBende mi alsam yanıma bi yastık kılıfı acaba? Alt açma var bi de bol bol battaniye var sererim zaten içine, eve gelince de yıkanır zaten hepsi.
Süt olmasa da mama verilmez sadece emzir derler, sonra kan şekeri düştü diyip çocuğun şekerini ölçer dururlar, sonra sarılık oldu diyip alırlarsa diye ben bilerek gideyim diyorum
Canım bak şu aptamilin tablosu varBende mi alsam yanıma bi yastık kılıfı acaba? Alt açma var bi de bol bol battaniye var sererim zaten içine, eve gelince de yıkanır zaten hepsi.
Süt olmasa da mama verilmez sadece emzir derler, sonra kan şekeri düştü diyip çocuğun şekerini ölçer dururlar, sonra sarılık oldu diyip alırlarsa diye ben bilerek gideyim diyorum
canım bunları okudukça ben de heyecanlanıyorum acaipSelam kızlar, bugün tüm eksikleri (artık bi zahmet) halledip bebek ve benim çantamı kapattım, en son şarj aleti, diş fırçası ve makyaj malzemelerimi koyacağım, pusetimizi de arabaya koyduk mu tamam.
Yanıma kahvaltılıklar, hazır çorba, nescafe süt, sallama çay vs alacağım, kettle da alırım mama gerekirse sıcak su için uğraşmayayım, gelen kahvaltıyı yaparım yapamam yanımızda bulunsun, spiral sonrası kafein önemli baş ağrısı olmasın diye, kahve falan içerim zaten, onları da pazar akşam hazırlarım inşallah.
Bugün hiç enerjim yoktu, yarın çamaşırların hepsini yıkayım bari de önümüzdeki 1 hafta hiç bir şey yapamam büyük ihtimalle çünkü.
Ayy neler bekliyor acaba bizi, bi tarafta korku, bi tarafta heyecan, bi tarafta merak, duygu karmaşası içindeyim resmen yaa.
Doğuma gitmeden annemlere uğrayayım da bi göreyim kapıdan diyorum, ne olursa olsun onları görmeden girmek istemiyorum doğuma, ağlarım da kesinamaaan aklımda bir milyon yapabilir miyiz sorusuyla off her işte bi hayır vardır ne diyelim.
hehehe seni çok iyi anlıyorum bu pandemi herkesin dengesini bozdu, bırak son son içsinler sonra zor o birazSanki benimle eşimi anlatmış gibisin biz de aynı şekildeyiz şuan. Sigara falan hiç içmezdi Marttan beri içiyor ben nefret ediyorum kokusundan bebek doğunca bırakıcam diyor inanasımda gelmiyor bende bir an önce bıraksın istiyorum sigara kokusundan sarılmak bile istemiyorum ona
halleder canım ya, siz yine iki çocuk büyütmüşsünüz. bizimki tek ama mecbur gelecek kalacak bakacakBende sabah duşumu alır saç baş makyaj yapar giderim, maşa tutmuyor kısa saçım hemen düşüyor jöleyle bişiler yaparım artıkyanıma rimel ruj allık alıcam, ertesi gün sabah temiz pijamalarımı giyer mis gibi kahvaltımı yaparım inşallah, belki iş arkadaşlarım uğrar hem ben kendimi iyi hissederim aynada solgun kendimi görmeyeyim.
yanıma kahvaltılık atıştırmalık hazır çorba vs almayı düşünüyorum, gelinimiz abla çorba soğuktu içemedim falan dedi yanımda bulunsun belki içeriz. Ya ben en çok eşim altını falan değiştirebilir mi onu çözemiyorum, ben kalkıp eğilme durumuna gelene kadar illa ki alt değişecektir. Bi de ilk kaka yapış yapış zor temizlenir halleder inşallah, neyse o da ilk bu kadar sorumluluk altına giriyor, halleder inşallah ya.
ay varya kafam karman çorman asla toparlanamadım, sez fikrini kabullendim, yanıma ne alayım valize ne koyayım derken beynim dönüyor.Canım Pandemi yüzünden hastanede çekim olamayacak, o yüzden sıkıntı olmaz dedim. Annemler kv falan olmayacak onlara resim atarız ya da görüntülü ararız o. Müslin + penye + nohut koymayı düşünüyorum ben, yetmez mi o 3 ü?
Ay sen kurtuldun ne güzel yaa, ben şu an öyle tarifsiz duygular içindeyim kizaman daraldıkça içim bi tuhaf oluyor.
ay canım maşallah oyuncak bebek gibi bayıldımmmMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
benim ilki epiduraldi, vallahi ne bel ağrısı ne sıkıntı yaşadım. ve çok ağır sancı arası yaptılar yine de başarılıydı şükür. şimdi sezaryen olursam da yine epidural yaparım herhalde.Kızlar salı günü muayenem var doğum şekli o gün karar verilecek ben biraz sancısız istediğim için epidurali araştırıyorum ama yaptıranların çoğu şikayetçi sonraki ağrılardan. Yaptıranlar var mı yada yaptırmayı düşünen, araştıran
Sorma canım ben yorgunluktan oluyorum annemi aradım anne erken gel diye yemek temizlik kahvaltıya kadar ben kalkmasam kimsenin kalkıp yapacağı yok ben yapınca da biz yaparız oluyor oldum yorgunluktan
hay Allah yaa, güya sana yardımcı oluyorlardır
Canım sonucun ne zaman çıkacak peki? 14 gün oldu mu? Çapada yangını bende gördüm yaaCanim.onceden ben demistim kayisi hastaneye goturun diye bende bugun aldim kuru incirde aldim birde ablam daha once kullanmisti sut cayi aldim kup seker seklinde ondanda aldim bugun capaya gittim tekrar test verdim bizden sonra yangin cikmis cok kotu
Tamam canım, bende baktım hippte 30ml ılık suya 1 ölçekmiş, bi onu veririz doymazsa bi daha yaparız sonra.Canım bak şu aptamilin tablosu var
canım benim ilki küçük doğmuştu biz de arçelikten hassas bebek tartısı aldıkBende mi alsam yanıma bi yastık kılıfı acaba? Alt açma var bi de bol bol battaniye var sererim zaten içine, eve gelince de yıkanır zaten hepsi.
Anlayabiliyorum seni, bence de annen gelince mecburen giderler herhalde, hay Allah yaa, rabbim yardımcın olsun.Sorma canım ben yorgunluktan oluyorum annemi aradım anne erken gel diye yemek temizlik kahvaltıya kadar ben kalkmasam kimsenin kalkıp yapacağı yok ben yapınca da biz yaparız oluyor oldum yorgunluktan
Kolaylıklar canım inşallah sütün gelir merak etme amaCanım sonucun ne zaman çıkacak peki? 14 gün oldu mu? Çapada yangını bende gördüm yaa
Tamam canım, bende baktım hippte 30ml ılık suya 1 ölçekmiş, bi onu veririz doymazsa bi daha yaparız sonra.
Tamam canım, deneme yanılma yöntemi artık napalım, olmazsa 1,5 ölçek yaparız bi sonrakini 45 ml. Neyse inşallah sütüm gelecek gerek kalmayacak inanıyorumcanım benim ilki küçük doğmuştu biz de arçelikten hassas bebek tartısı aldık30ml 2 saatte bir emziriyordum, sarılık olmasın diye de emmeden önce tartıp sonradan bir daha tartıp 30 u bulmuş muyuz ölçüyorduk mama verdirmemişti kayınvalidem bu yöntemle ama eve gelene kdr hastanede hafif sarılık olmuştu. yine de böyle atlattık. ama şimdi sez olucam büyük ihtimal bebeğin kilosuna göre mama vericem ben de. biz 30 verdik 3 kilo yoktu bebeğim, ama atıyorum 3 üzeriyse 40 ml olur bence.
Nasıl uğraşmışsınkz öyle ya maşallah.canım benim ilki küçük doğmuştu biz de arçelikten hassas bebek tartısı aldık30ml 2 saatte bir emziriyordum, sarılık olmasın diye de emmeden önce tartıp sonradan bir daha tartıp 30 u bulmuş muyuz ölçüyorduk mama verdirmemişti kayınvalidem bu yöntemle ama eve gelene kdr hastanede hafif sarılık olmuştu. yine de böyle atlattık. ama şimdi sez olucam büyük ihtimal bebeğin kilosuna göre mama vericem ben de. biz 30 verdik 3 kilo yoktu bebeğim, ama atıyorum 3 üzeriyse 40 ml olur bence.
hahahaha sorma yaa, kvlerin ilk torundu bir de kilosu az doğunca görmemişin bir torunu olmuş
sorma canım iyi uğraştık ama bu sefer vericem mamayı sarılık filan hastaneye taşıyamam pandemide. hem ilk doğum normaldi sütüm hemen gelmişti, emzirmeyi öğrenene kdr sarılık ettik belki de çocugu. bunda gelecek mi belli değil o yüzden her ihtimale hazırlanıyoruz işteNasıl uğraşmışsınkz öyle ya maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?