2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Masallah ya nasil.yakisikli bir herif o rabbim nazarlardan korusun insallah cok ozlemisim minik bebek

Bende mi alsam yanıma bi yastık kılıfı acaba? Alt açma var bi de bol bol battaniye var sererim zaten içine, eve gelince de yıkanır zaten hepsi.
Hemşireler söylemez mi li
Süt olmasa da mama verilmez sadece emzir derler, sonra kan şekeri düştü diyip çocuğun şekerini ölçer dururlar, sonra sarılık oldu diyip alırlarsa diye ben bilerek gideyim diyorum

Canim.onceden ben demistim kayisi hastaneye goturun diye bende bugun aldim kuru incirde aldim birde ablam daha once kullanmisti sut cayi aldim kup seker seklinde ondanda aldim bugun capaya gittim tekrar test verdim bizden sonra yangin cikmis cok kotu

Haa bak o yönden düşünmedim, bana hatta kendileri hazırlayıp vermişlerdi. O yüzden öyle dedim. Bakalım netten öğrenelim dur

Canım bak şu aptamilin tablosu var

Eklentiler

• Screenshot_20201101_203940_com.android.chrome.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20201101_204022_com.android.chrome.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 46
canım bunları okudukça ben de heyecanlanıyorum acaip inş rabbim yardımcınız olsun. annenler nasıl oldu?
hehehe seni çok iyi anlıyorum bu pandemi herkesin dengesini bozdu, bırak son son içsinler sonra zor o biraz
halleder canım ya, siz yine iki çocuk büyütmüşsünüz. bizimki tek ama mecbur gelecek kalacak bakacak
ay varya kafam karman çorman asla toparlanamadım, sez fikrini kabullendim, yanıma ne alayım valize ne koyayım derken beynim dönüyor.
ay canım maşallah oyuncak bebek gibi bayıldımmm ben de istanbuldayım fotoğraf işini düşünüyordum memnun kaldın mı? bir de nekadara anlaştın?
benim ilki epiduraldi, vallahi ne bel ağrısı ne sıkıntı yaşadım. ve çok ağır sancı arası yaptılar yine de başarılıydı şükür. şimdi sezaryen olursam da yine epidural yaparım herhalde.

Canim.onceden ben demistim kayisi hastaneye goturun diye bende bugun aldim kuru incirde aldim birde ablam daha once kullanmisti sut cayi aldim kup seker seklinde ondanda aldim bugun capaya gittim tekrar test verdim bizden sonra yangin cikmis cok kotu
Canım sonucun ne zaman çıkacak peki? 14 gün oldu mu? Çapada yangını bende gördüm yaa
Canım bak şu aptamilin tablosu var
Tamam canım, bende baktım hippte 30ml ılık suya 1 ölçekmiş, bi onu veririz doymazsa bi daha yaparız sonra.

canım benim ilki küçük doğmuştu biz de arçelikten hassas bebek tartısı aldık 30ml 2 saatte bir emziriyordum, sarılık olmasın diye de emmeden önce tartıp sonradan bir daha tartıp 30 u bulmuş muyuz ölçüyorduk mama verdirmemişti kayınvalidem bu yöntemle ama eve gelene kdr hastanede hafif sarılık olmuştu. yine de böyle atlattık. ama şimdi sez olucam büyük ihtimal bebeğin kilosuna göre mama vericem ben de. biz 30 verdik 3 kilo yoktu bebeğim, ama atıyorum 3 üzeriyse 40 ml olur bence.

Sorma canım ben yorgunluktan oluyorum annemi aradım anne erken gel diye yemek temizlik kahvaltıya kadar ben kalkmasam kimsenin kalkıp yapacağı yok ben yapınca da biz yaparız oluyor oldum yorgunluktan
Anlayabiliyorum seni, bence de annen gelince mecburen giderler herhalde, hay Allah yaa, rabbim yardımcın olsun.

Canım sonucun ne zaman çıkacak peki? 14 gün oldu mu? Çapada yangını bende gördüm yaa

Tamam canım, bende baktım hippte 30ml ılık suya 1 ölçekmiş, bi onu veririz doymazsa bi daha yaparız sonra.
Kolaylıklar canım inşallah sütün gelir merak etme ama

Tamam canım, deneme yanılma yöntemi artık napalım, olmazsa 1,5 ölçek yaparız bi sonrakini 45 ml. Neyse inşallah sütüm gelecek gerek kalmayacak inanıyorum

Nasıl uğraşmışsınkz öyle ya maşallah.

Mazerrr Allah iyiliğinizi versin hassas tartı mı aldınız
hahahaha sorma yaa, kvlerin ilk torundu bir de kilosu az doğunca görmemişin bir torunu olmuş şimdi kızım gelecek ama ilgi alaka yok, ben tek başıma hallediyorum hastanede de hakkından geliriz inşallah sütümüz bol olsun canım
Nasıl uğraşmışsınkz öyle ya maşallah.
sorma canım iyi uğraştık ama bu sefer vericem mamayı sarılık filan hastaneye taşıyamam pandemide. hem ilk doğum normaldi sütüm hemen gelmişti, emzirmeyi öğrenene kdr sarılık ettik belki de çocugu. bunda gelecek mi belli değil o yüzden her ihtimale hazırlanıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…