2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım sonucun ne zaman çıkacak peki? 14 gün oldu mu? Çapada yangını bende gördüm yaa
12. Gun canim 2 gunde cikar heralde ozelde daha cabuk cikiyo ama burda biraz daha gec çıkabilir yine pozitif cikarsa sonuctan 2 gun sonra bi daha yaptircam inat ettim alistim test vermeye valla

Hayırla sağlıkla al kucagina arkadaşım. Çabucak gelip geçmiş olsun, hayırlı evlat olsun inşallah. Yarın büyük gün

Kız bir sakin ol bu gidişle sezeryana grek kalmadan akşam doğuracan böyle bebegin ne zman geleceğini bilmek demekki telaşa sokuyor bziimki aniden geldigi için pek böyle telaş olmuyor hayırla gelsin inşallah bebişin saglıklı doğumlar diliyorum

Durun kızlar size akşam akşam anlatayım da yaşadığım soku sizde biraz gülün benim yerimde, ben sinirlendim sinirimden kahkaha atmaya başladım artik. Eşim geçen şehir disindaydi bizde kv ile avm ye gittik güya bebeğe biseyler alacak eksikleri tamamlayacağız filan ben giriyorum beğeniyorum alıyorum o koyuyo, yok bunlar küçük yok bunlar olmaz felan en son ben bıraktım alsinda ne alırsa kardır alsın gibisine. Bi de iki lafından biri eltim bi sürü şey gönderecekmiş hediye filan gelirmiş çok almayalım vs vs. Biz 3-4gun gezdik gezdik hiç bisey almadık. Neyse eltimin gönderdikleri geldi ben bi sok. Kuruyu açtım buram buram rutubet kokusu ile karışmış deterjan kokusu.. eltim meğerse su an 11 yaşında olan oğlunun işte küçülen eski kıyafetlerini kolilemis onları göndermiş. Kıyafetlerinde en küçüğü 3-4 yasında giyecek hadi 2 yaş olsun. Zaten çoğu yıkanmaktan yıpranmış.. ben masuz açtım teker teker kıyafetlere bakıyorum.. birileri farketsinler diye ama bildiğim eski püskü seyler o kadar zoruma gitti ki! Bi de kv demesin mi ay bunlar çok kaliteliydi çok yakışıyordu felan ne kadar zaman geçmiş diye, sizin bi 3-5 yıl kıyafet almasanız yeter diye. Sınırım tepenimden attı. Ya hu benim ilk çocuğum eşim de bende çalışıyorum. İnsanin o kadar zoruna gidiyor ki çok şükür durumumuz yerinde, bende onlardan bisey de istemedim. Doldurmuş göndermişler eskileri. İnsan yeni bi kaç takım alır gönderir gerçekten utanır vermeye onları ben çok bozuldum ama ne yapacağımı da bilemedim. Yüzümü astım koliyi kapattım koydum. Dayanamayıp odama çıktım ağladım. Hayır ihtiyacımız yok şükür ama ne bileyim. Annem gelecek her gün konuşuyoruz bugün sunu aldım bugün sunu ordum diyor kadın herseyi yapmış getirecek. Bunlarin böyle tavırlarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

Hiç sorma benim diğerleri de sezaryen di ama anî ve acil olmuştu duş bile alamadan hazırlıksız yakalanmıştım bunda da günü belli olunca stresimi anlatamam
Sabahtan beri deli gibi dönüp duruyorum bisey unutur muyum eksik bisey kaldımı
Bir de ev bark temizledim akşama kadar
Kendimi oyalıyorum bir bakıma aslında yoksa korku sarıyor

Sakin kimse ne der diye düşünme al ve istemiyorum lazım değil kimsenin eskisi bende neler neler gönderecekler diyince hediye birşeyler gönderecek sandım de ve ver o kutuyu

Ah canım ya gerçekten çok sıkmışlar canını. Gönderseler bile önceden bir sormaları lazımdı kullanırmısın diye.Kalsın onlar kolide bir süre sonra kullanamadım birisine mi vereyim siz mi verirsiniz dersin ama eltinin niyeti çok iyiysede boşver hiç dillendirme.

12. Gun canim 2 gunde cikar heralde ozelde daha cabuk cikiyo ama burda biraz daha gec çıkabilir yine pozitif cikarsa sonuctan 2 gun sonra bi daha yaptircam inat ettim alistim test vermeye valla
İnşallah dönmüştür negatife.
Ya bilmiyorum, bana yapılsa kalp kıradabilirdim sanırım, çok ayıp bence kv farketmedi mi onların büyük ve bayaa eskimiş olduğunu?

sen yine büyüklük yapıp sakin kalmışsın, eşine söyleseydin bari, bunları mı layık görmüşler bize diye, eşe çemkir sonuna kadar

bi ihtiyacı olana da ver hepsini, şu pandemide kim gelecekte hediye getirecek acaba?

annen ne zaman gelecek senin? Gelse de az kafan dağılsa bari.

Ya kızlar stresten mi ne bebişin hareketleri inanılmaz canımı yakıyor, zaten bağırsaklarım iptal kabız mı oldum naaptım o zaman böyle oluyodu. İnanın çocuklar uyuyor olmasa şu an giderdim hastaneye zor bela duş aldım

belden mi geliyor düzenli mi onu bile çözemiyorum şu an, ben anlayana kadar doğurmuş olmam inşallah tövbe yarabbim yaa stresten ne yapacağımı bilmiyorum sanki. Kanama yok, suyum gelmedi, dayanılmaz sancı yok diye tutuyorum kendimi.

Ay seninkiler çok tuhaf cidden canım ya valla sabırlar dilerim. Boşver kimseye ihtiyacın yok zaten takma kafana.

Stresten muhtemelen ya

Ay canim ne terbiyesizlik.. Sen de koliyi kapatınca deseydin bi ihtiyacı olana verelim, çok şükür bizim ihtiyacımız yok, diye.

Okurken çıldırdım çıldırdım sinirden gerçi benim bekar görümce bizden önce evlense de aynısını yaşardım kesin. Bizim evlenirken çok taşınacağız diye uyduruktan aldığımız koltuklar kırıldı eşim alacak kv bana diyor ki kırık mırık sakın eşya alma evi eşyayla doldurmuşsunuz zaten bide eşim duymadan demeye çalışıyor kızacak diye

Yoruldun mu bugün
Bnm bi kaç gün önce çok yoruldugumda olmuştu hemde fazlaydı kıvranmıştım
Senin günün de ileri şimdi gitsen doğruca alırlar seni sanki
Şehir hast taburcu etmeden lavman yapiyormu kabızlık da ayrı dert yaa

Takma canım kafana sinirlenmeye değmez. Benim de kuzenim, kızının kullandığı bebeklik kıyafetlerini gönderiyor . Bende kibarca gönderme ilk çocuğum olduğundan dolayı özeniyoruz . Eşim de istemiyor diyorum .Hala bana veriyor eski bir şeyler hiç de yeni almıyor . O hamileyken halbuki hep yeni şeyler almıştım ona neyse olsun düşünmesi yeter
Sende öyle diyebilirsin... Bebeğime yeni hiç kullanılmamış şeyler giydirmek istiyorum diye ya da geri göndermek istiyorsan gönder ihtiyacı olanlara verirsen daha iyi olur dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…