2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Az önce aradılar hastaneden, yatışınız var gelin diye Yok lavman falan yapmamışlardı, sadece 12den sonra oruç sayın kendinizi hiç bir şey yemeyin içmeyin dediler. Aynen gitsem yatışım yapılır zaten bekliyorlar geleyim diye

Bana da bi gün önce akşam gel demişlerdi yatış için şehir hast. 12 de gel gece yatıralım demişlerdi sen sabah gideceksin
Zaten nikah tokluğu derler ya heyecandan nutkumuz kesildi bisey yiyecek hal kalmadı

Ya doktorumu salı günü geliyor acil deki doktora kalsa hemen suni sancı verelim doğurtalım dedi kendi dr doğuma yakın su azalması olabilir ama alttann bi test yaptılar çubukla ondan sonra hafif kanamam oldu az önce de sümüksü kahverengi bi kanama akıntı gibi ama dr aradım yaptığın sürüntü testinden dolayı bi iki güne kanama olabilir dedi sancın olursa acile git dedi hiç sancım yok ama

Nişanın mi bozuldu acaba

Sakin kimse ne der diye düşünme al ve istemiyorum lazım değil kimsenin eskisi bende neler neler gönderecekler diyince hediye birşeyler gönderecek sandım de ve ver o kutuyu
Krunkli tam olarak benimde yazacaklarım bunlardı canım ver eline götürsün terbiyesizlere bak onuda iyi bişi yaptım sanıyorlar

Aynısı başıma geldi aynısı hala çöp çaput getiriyor kv kafayı yicem bi ton mavi şey almış benim bebeğim kız acayip bi de demez mi pazardan aldım allah bildiği gibi yapsın ne diyim çok sinirliyim hala kapının önüne koydum yarın ihtiyaç kıyafetlerin içine koyucam

valla canım çok ilginç bir kafa. giydirmek istemeyebilirsin de yani. ama bazı insanlar bu anlayışta oluyor, kişisel algılama onlar için gerçekten normal demek ki. kimseye ihtiyacın yokmuş şükür, kapa koliyi ihtiyaçlı birine verirsin. sen de ona göre davranırsın bundan sonra. üzme sakın tatlı canını

Kızlar doktorum bana haftaya cati muayenesi yapacak ama ben korkuyorum kanama olursa diye
Riskli degil mi bu
Bana da hep doğuma yakın hiç alttan muayene olma dediler hep sonrasında hafif kanama olabilir bazı annelerede ama dr uygun gördüyse yapacak birşey yok ama bana çatı muayenesi yapılmadı genelde özel hastaneler yapıyormuş içini ne olursa olsun ferah tut

Aynısı başıma geldi aynısı hala çöp çaput getiriyor kv kafayı yicem bi ton mavi şey almış benim bebeğim kız acayip bi de demez mi pazardan aldım allah bildiği
Ve Ayrıca bunu kızından olan torunun doğum gününde yapıyor . Ona 800 TL’ye fotoğraf makinesi almış doğum günü hediyesi bana da dalga geçer gibi mavi zıbınlar mavi önlükler koymuş hem de leş gibi bi poşetin içine

Bende benzer durum yaşadım canım hadi hiç giyilmemiştir kendinde de kalmıştır değerlendirelim ama lekeli bile vardı. eşim benden önce kızdı ikimizde çalışıyoruz ben çocuğuma eski lekeli giydirmem dedi. Sen birsey söyleme bunu söylemesi gereken eşin bizim ihtiyacımız yok kullanılmayacak şeyleri göndermesinler desin

Krunkli tam olarak benimde yazacaklarım bunlardı canım ver eline götürsün terbiyesizlere bak onuda iyi bişi yaptım sanıyorlar
[/QUOTE]

Aynen kızlar bende yardım için giysi deposuna vereceğim ihtiyacı olanlar kullandin diye de hiç beklemediğim bi şekilde olunca sok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…