Az önce aradılar hastaneden, yatışınız var gelin diyeYoruldun mu bugün
Bnm bi kaç gün önce çok yoruldugumda olmuştu hemde fazlaydı kıvranmıştım
Senin günün de ileri şimdi gitsen doğruca alırlar seni sanki
Şehir hast taburcu etmeden lavman yapiyormu kabızlık da ayrı dert yaa
Şal vs gerek olur mu acaba sen aldınmi wendySağ salim bi kucağıma alaydım şu sürpriz sıpamı başka bişi istemiyorum İnan, ağrıymış acıymış hiç umrumda değil.
Lohusa pijamamın birinin yeleği var, onu almıştım zaten yanıma, eşime yastıkla pike alacağım sadece, ay bi de erkek refakatçi kabul etmiyoruz diyorlarmış naparım ben o zamanŞal vs gerek olur mu acaba sen aldınmi wendy
Bana da bi gün önce akşam gel demişlerdi yatış için şehir hast. 12 de gel gece yatıralım demişlerdi sen sabah gideceksinAz önce aradılar hastaneden, yatışınız var gelin diyeYok lavman falan yapmamışlardı, sadece 12den sonra oruç sayın kendinizi hiç bir şey yemeyin içmeyin dediler. Aynen gitsem yatışım yapılır zaten bekliyorlar geleyim diye
Ya doktorumu salı günü geliyor acil deki doktora kalsa hemen suni sancı verelim doğurtalım dedi kendi dr doğuma yakın su azalması olabilir ama alttann bi test yaptılar çubukla ondan sonra hafif kanamam oldu az önce de sümüksü kahverengi bi kanama akıntı gibi ama dr aradım yaptığın sürüntü testinden dolayı bi iki güne kanama olabilir dedi sancın olursa acile git dedi hiç sancım yok amaGünün var daha, az daha sabret bence.
Kuzum gelmedi mi eşin? Hafta sonu için sandım ben ama bi hafta sonu daha geçti?
Ekliyorum canım.
Kuzum bence sen yine de yarında kontrole mi gitsen, 2 gün çok sanki yaa, yarında git kontrole salı da git
Off aynen aynen, olduğu yere kadar artık
Ayy derler mi ki odalar tek kişilik değil miLohusa pijamamın birinin yeleği var, onu almıştım zaten yanıma, eşime yastıkla pike alacağım sadece, ay bi de erkek refakatçi kabul etmiyoruz diyorlarmış naparım ben o zaman
Nişanın mi bozuldu acabaYa doktorumu salı günü geliyor acil deki doktora kalsa hemen suni sancı verelim doğurtalım dedi kendi dr doğuma yakın su azalması olabilir ama alttann bi test yaptılar çubukla ondan sonra hafif kanamam oldu az önce de sümüksü kahverengi bi kanama akıntı gibi ama dr aradım yaptığın sürüntü testinden dolayı bi iki güne kanama olabilir dedi sancın olursa acile git dedi hiç sancım yok ama
Haftaya 38 bitmiş olmuyor muKızlar doktorum bana haftaya cati muayenesi yapacak ama ben korkuyorum kanama olursa diye
Riskli degil mi bu
Haftaya 37bitmis oluyor sanırımHaftaya 38 bitmiş olmuyor mu
Sakin kimse ne der diye düşünme al ve istemiyorum lazım değil kimsenin eskisi bende neler neler gönderecekler diyince hediye birşeyler gönderecek sandım de ve ver o kutuyu
Bilemedim ki bi heyecanlandım değişik duygular içine girdim bebeğin hareketlerini izleyeceğim bakalımNişanın mi bozuldu acaba
Yok canım 2 dk bile sürmüyor bana yaptı hiç kanamam falan olmadıKızlar doktorum bana haftaya cati muayenesi yapacak ama ben korkuyorum kanama olursa diye
Riskli degil mi bu
Aynısı başıma geldi aynısı hala çöp çaput getiriyor kv kafayı yicem bi ton mavi şey almış benim bebeğim kız acayip bi de demez mi pazardan aldım allah bildiği gibi yapsın ne diyim çok sinirliyim hala kapının önüne koydum yarın ihtiyaç kıyafetlerin içine koyucamDurun kızlar size akşam akşam anlatayım da yaşadığım soku sizde biraz gülün benim yerimde, ben sinirlendim sinirimden kahkaha atmaya başladım artik. Eşim geçen şehir disindaydi bizde kv ile avm ye gittik güya bebeğe biseyler alacak eksikleri tamamlayacağız filan ben giriyorum beğeniyorum alıyorum o koyuyo, yok bunlar küçük yok bunlar olmaz felan en son ben bıraktım alsinda ne alırsa kardır alsın gibisine. Bi de iki lafından biri eltim bi sürü şey gönderecekmiş hediye filan gelirmiş çok almayalım vs vs. Biz 3-4gun gezdik gezdik hiç bisey almadık. Neyse eltimin gönderdikleri geldi ben bi sok. Kuruyu açtım buram buram rutubet kokusu ile karışmış deterjan kokusu.. eltim meğerse su an 11 yaşında olan oğlunun işte küçülen eski kıyafetlerini kolilemis onları göndermiş. Kıyafetlerinde en küçüğü 3-4 yasında giyecek hadi 2 yaş olsun. Zaten çoğu yıkanmaktan yıpranmış.. ben masuz açtım teker teker kıyafetlere bakıyorum.. birileri farketsinler diye ama bildiğim eski püskü seyler o kadar zoruma gitti ki! Bi de kv demesin mi ay bunlar çok kaliteliydi çok yakışıyordu felan ne kadar zaman geçmiş diye, sizin bi 3-5 yıl kıyafet almasanız yeter diye. Sınırım tepenimden attı. Ya hu benim ilk çocuğum eşim de bende çalışıyorum. İnsanin o kadar zoruna gidiyor ki çok şükür durumumuz yerinde, bende onlardan bisey de istemedim. Doldurmuş göndermişler eskileri. İnsan yeni bi kaç takım alır gönderir gerçekten utanır vermeye onları ben çok bozuldum ama ne yapacağımı da bilemedim. Yüzümü astım koliyi kapattım koydum. Dayanamayıp odama çıktım ağladım. Hayır ihtiyacımız yok şükür ama ne bileyim. Annem gelecek her gün konuşuyoruz bugün sunu aldım bugün sunu ordum diyor kadın herseyi yapmış getirecek. Bunlarin böyle tavırlarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
valla canım çok ilginç bir kafa. giydirmek istemeyebilirsin de yani. ama bazı insanlar bu anlayışta oluyor, kişisel algılama onlar için gerçekten normal demek ki. kimseye ihtiyacın yokmuş şükür, kapa koliyi ihtiyaçlı birine verirsin. sen de ona göre davranırsın bundan sonra. üzme sakın tatlı canınıDurun kızlar size akşam akşam anlatayım da yaşadığım soku sizde biraz gülün benim yerimde, ben sinirlendim sinirimden kahkaha atmaya başladım artik. Eşim geçen şehir disindaydi bizde kv ile avm ye gittik güya bebeğe biseyler alacak eksikleri tamamlayacağız filan ben giriyorum beğeniyorum alıyorum o koyuyo, yok bunlar küçük yok bunlar olmaz felan en son ben bıraktım alsinda ne alırsa kardır alsın gibisine. Bi de iki lafından biri eltim bi sürü şey gönderecekmiş hediye filan gelirmiş çok almayalım vs vs. Biz 3-4gun gezdik gezdik hiç bisey almadık. Neyse eltimin gönderdikleri geldi ben bi sok. Kuruyu açtım buram buram rutubet kokusu ile karışmış deterjan kokusu.. eltim meğerse su an 11 yaşında olan oğlunun işte küçülen eski kıyafetlerini kolilemis onları göndermiş. Kıyafetlerinde en küçüğü 3-4 yasında giyecek hadi 2 yaş olsun. Zaten çoğu yıkanmaktan yıpranmış.. ben masuz açtım teker teker kıyafetlere bakıyorum.. birileri farketsinler diye ama bildiğim eski püskü seyler o kadar zoruma gitti ki! Bi de kv demesin mi ay bunlar çok kaliteliydi çok yakışıyordu felan ne kadar zaman geçmiş diye, sizin bi 3-5 yıl kıyafet almasanız yeter diye. Sınırım tepenimden attı. Ya hu benim ilk çocuğum eşim de bende çalışıyorum. İnsanin o kadar zoruna gidiyor ki çok şükür durumumuz yerinde, bende onlardan bisey de istemedim. Doldurmuş göndermişler eskileri. İnsan yeni bi kaç takım alır gönderir gerçekten utanır vermeye onları ben çok bozuldum ama ne yapacağımı da bilemedim. Yüzümü astım koliyi kapattım koydum. Dayanamayıp odama çıktım ağladım. Hayır ihtiyacımız yok şükür ama ne bileyim. Annem gelecek her gün konuşuyoruz bugün sunu aldım bugün sunu ordum diyor kadın herseyi yapmış getirecek. Bunlarin böyle tavırlarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Bana da hep doğuma yakın hiç alttan muayene olma dediler hep sonrasında hafif kanama olabilir bazı annelerede ama dr uygun gördüyse yapacak birşey yok ama bana çatı muayenesi yapılmadı genelde özel hastaneler yapıyormuş içini ne olursa olsun ferah tutKızlar doktorum bana haftaya cati muayenesi yapacak ama ben korkuyorum kanama olursa diye
Riskli degil mi bu
Evet şu an 36 sin 28 gün varsaHaftaya 37bitmis oluyor sanırım
Kasim 28dogum tarihim
Aynısı başıma geldi aynısı hala çöp çaput getiriyor kv kafayı yicem bi ton mavi şey almış benim bebeğim kız acayip bi de demez mi pazardan aldım allah bildiği
Ve Ayrıca bunu kızından olan torunun doğum gününde yapıyor . Ona 800 TL’ye fotoğraf makinesi almış doğum günü hediyesi bana da dalga geçer gibi mavi zıbınlar mavi önlükler koymuş hem de leş gibi bi poşetin içineDurun kızlar size akşam akşam anlatayım da yaşadığım soku sizde biraz gülün benim yerimde, ben sinirlendim sinirimden kahkaha atmaya başladım artik. Eşim geçen şehir disindaydi bizde kv ile avm ye gittik güya bebeğe biseyler alacak eksikleri tamamlayacağız filan ben giriyorum beğeniyorum alıyorum o koyuyo, yok bunlar küçük yok bunlar olmaz felan en son ben bıraktım alsinda ne alırsa kardır alsın gibisine. Bi de iki lafından biri eltim bi sürü şey gönderecekmiş hediye filan gelirmiş çok almayalım vs vs. Biz 3-4gun gezdik gezdik hiç bisey almadık. Neyse eltimin gönderdikleri geldi ben bi sok. Kuruyu açtım buram buram rutubet kokusu ile karışmış deterjan kokusu.. eltim meğerse su an 11 yaşında olan oğlunun işte küçülen eski kıyafetlerini kolilemis onları göndermiş. Kıyafetlerinde en küçüğü 3-4 yasında giyecek hadi 2 yaş olsun. Zaten çoğu yıkanmaktan yıpranmış.. ben masuz açtım teker teker kıyafetlere bakıyorum.. birileri farketsinler diye ama bildiğim eski püskü seyler o kadar zoruma gitti ki! Bi de kv demesin mi ay bunlar çok kaliteliydi çok yakışıyordu felan ne kadar zaman geçmiş diye, sizin bi 3-5 yıl kıyafet almasanız yeter diye. Sınırım tepenimden attı. Ya hu benim ilk çocuğum eşim de bende çalışıyorum. İnsanin o kadar zoruna gidiyor ki çok şükür durumumuz yerinde, bende onlardan bisey de istemedim. Doldurmuş göndermişler eskileri. İnsan yeni bi kaç takım alır gönderir gerçekten utanır vermeye onları ben çok bozuldum ama ne yapacağımı da bilemedim. Yüzümü astım koliyi kapattım koydum. Dayanamayıp odama çıktım ağladım. Hayır ihtiyacımız yok şükür ama ne bileyim. Annem gelecek her gün konuşuyoruz bugün sunu aldım bugün sunu ordum diyor kadın herseyi yapmış getirecek. Bunlarin böyle tavırlarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Bende benzer durum yaşadım canım hadi hiç giyilmemiştir kendinde de kalmıştır değerlendirelim ama lekeli bile vardı. eşim benden önce kızdı ikimizde çalışıyoruz ben çocuğuma eski lekeli giydirmem dedi. Sen birsey söyleme bunu söylemesi gereken eşin bizim ihtiyacımız yok kullanılmayacak şeyleri göndermesinler desinDurun kızlar size akşam akşam anlatayım da yaşadığım soku sizde biraz gülün benim yerimde, ben sinirlendim sinirimden kahkaha atmaya başladım artik. Eşim geçen şehir disindaydi bizde kv ile avm ye gittik güya bebeğe biseyler alacak eksikleri tamamlayacağız filan ben giriyorum beğeniyorum alıyorum o koyuyo, yok bunlar küçük yok bunlar olmaz felan en son ben bıraktım alsinda ne alırsa kardır alsın gibisine. Bi de iki lafından biri eltim bi sürü şey gönderecekmiş hediye filan gelirmiş çok almayalım vs vs. Biz 3-4gun gezdik gezdik hiç bisey almadık. Neyse eltimin gönderdikleri geldi ben bi sok. Kuruyu açtım buram buram rutubet kokusu ile karışmış deterjan kokusu.. eltim meğerse su an 11 yaşında olan oğlunun işte küçülen eski kıyafetlerini kolilemis onları göndermiş. Kıyafetlerinde en küçüğü 3-4 yasında giyecek hadi 2 yaş olsun. Zaten çoğu yıkanmaktan yıpranmış.. ben masuz açtım teker teker kıyafetlere bakıyorum.. birileri farketsinler diye ama bildiğim eski püskü seyler o kadar zoruma gitti ki! Bi de kv demesin mi ay bunlar çok kaliteliydi çok yakışıyordu felan ne kadar zaman geçmiş diye, sizin bi 3-5 yıl kıyafet almasanız yeter diye. Sınırım tepenimden attı. Ya hu benim ilk çocuğum eşim de bende çalışıyorum. İnsanin o kadar zoruna gidiyor ki çok şükür durumumuz yerinde, bende onlardan bisey de istemedim. Doldurmuş göndermişler eskileri. İnsan yeni bi kaç takım alır gönderir gerçekten utanır vermeye onları ben çok bozuldum ama ne yapacağımı da bilemedim. Yüzümü astım koliyi kapattım koydum. Dayanamayıp odama çıktım ağladım. Hayır ihtiyacımız yok şükür ama ne bileyim. Annem gelecek her gün konuşuyoruz bugün sunu aldım bugün sunu ordum diyor kadın herseyi yapmış getirecek. Bunlarin böyle tavırlarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Aynısı başıma geldi aynısı hala çöp çaput getiriyor kv kafayı yicem bi ton mavi şey almış benim bebeğim kız acayip bi de demez mi pazardan aldım allah bildiği gibi yapsın ne diyim çok sinirliyim hala kapının önüne koydum yarın ihtiyaç kıyafetlerin içine koyucam
Aynen kızlar bende yardım için giysi deposuna vereceğim ihtiyacı olanlar kullandin diye de hiç beklemediğim bi şekilde olunca sok oldum.valla canım çok ilginç bir kafa. giydirmek istemeyebilirsin de yani. ama bazı insanlar bu anlayışta oluyor, kişisel algılama onlar için gerçekten normal demek ki. kimseye ihtiyacın yokmuş şükür, kapa koliyi ihtiyaçlı birine verirsin. sen de ona göre davranırsın bundan sonra. üzme sakın tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?