Krunkli tam olarak benimde yazacaklarım bunlardı canım ver eline götürsün terbiyesizlere bak onuda iyi bişi yaptım sanıyorlar
Kaç haftalık olacaksın canım?Kızlar doktorum bana haftaya cati muayenesi yapacak ama ben korkuyorum kanama olursa diye
Riskli degil mi bu
Ben hadi kendimi geçtim, torununu da önemsemiyor ben böyle anlıyorum. O yüzden benim gözümde de değerleri kalmıyorVe Ayrıca bunu kızından olan torunun doğum gününde yapıyor . Ona 800 TL’ye fotoğraf makinesi almış doğum günü hediyesi bana da dalga geçer gibi mavi zıbınlar mavi önlükler koymuş hem de leş gibi bi poşetin içine
ben senin yerinde olsam o kutuyu bantlar giysi toplama kutuları oluyor ya onlara atarımDurun kızlar size akşam akşam anlatayım da yaşadığım soku sizde biraz gülün benim yerimde, ben sinirlendim sinirimden kahkaha atmaya başladım artik. Eşim geçen şehir disindaydi bizde kv ile avm ye gittik güya bebeğe biseyler alacak eksikleri tamamlayacağız filan ben giriyorum beğeniyorum alıyorum o koyuyo, yok bunlar küçük yok bunlar olmaz felan en son ben bıraktım alsinda ne alırsa kardır alsın gibisine. Bi de iki lafından biri eltim bi sürü şey gönderecekmiş hediye filan gelirmiş çok almayalım vs vs. Biz 3-4gun gezdik gezdik hiç bisey almadık. Neyse eltimin gönderdikleri geldi ben bi sok. Kuruyu açtım buram buram rutubet kokusu ile karışmış deterjan kokusu.. eltim meğerse su an 11 yaşında olan oğlunun işte küçülen eski kıyafetlerini kolilemis onları göndermiş. Kıyafetlerinde en küçüğü 3-4 yasında giyecek hadi 2 yaş olsun. Zaten çoğu yıkanmaktan yıpranmış.. ben masuz açtım teker teker kıyafetlere bakıyorum.. birileri farketsinler diye ama bildiğim eski püskü seyler o kadar zoruma gitti ki! Bi de kv demesin mi ay bunlar çok kaliteliydi çok yakışıyordu felan ne kadar zaman geçmiş diye, sizin bi 3-5 yıl kıyafet almasanız yeter diye. Sınırım tepenimden attı. Ya hu benim ilk çocuğum eşim de bende çalışıyorum. İnsanin o kadar zoruna gidiyor ki çok şükür durumumuz yerinde, bende onlardan bisey de istemedim. Doldurmuş göndermişler eskileri. İnsan yeni bi kaç takım alır gönderir gerçekten utanır vermeye onları ben çok bozuldum ama ne yapacağımı da bilemedim. Yüzümü astım koliyi kapattım koydum. Dayanamayıp odama çıktım ağladım. Hayır ihtiyacımız yok şükür ama ne bileyim. Annem gelecek her gün konuşuyoruz bugün sunu aldım bugün sunu ordum diyor kadın herseyi yapmış getirecek. Bunlarin böyle tavırlarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Kuzum senin zaten günün bitiyor çok normal bence, sen kendini kontrol altında tut, doktorunla irtibatta olYa doktorumu salı günü geliyor acil deki doktora kalsa hemen suni sancı verelim doğurtalım dedi kendi dr doğuma yakın su azalması olabilir ama alttann bi test yaptılar çubukla ondan sonra hafif kanamam oldu az önce de sümüksü kahverengi bi kanama akıntı gibi ama dr aradım yaptığın sürüntü testinden dolayı bi iki güne kanama olabilir dedi sancın olursa acile git dedi hiç sancım yok ama
Tel kişilik, bi de personelim inşallah sesleri çıkmaz, off bi terslik olacak diye şartlamayım kendimi.Ayy derler mi ki odalar tek kişilik değil mi
Annem bi haftaya filan ancak gelir gibi sehir dışında olduğu için ancak arabayla gelecek o da babam izin alırsaİnşallah dönmüştür negatife.
Ya bilmiyorum, bana yapılsa kalp kıradabilirdim sanırım, çok ayıp bence kv farketmedi mi onların büyük ve bayaa eskimiş olduğunu?
sen yine büyüklük yapıp sakin kalmışsın, eşine söyleseydin bari, bunları mı layık görmüşler bize diye, eşe çemkir sonuna kadar
bi ihtiyacı olana da ver hepsini, şu pandemide kim gelecekte hediye getirecek acaba?
annen ne zaman gelecek senin? Gelse de az kafan dağılsa bari.
Torunlarını önemsemez mi çok sever ama benimkini değilBen hadi kendimi geçtim, torununu da önemsemiyor ben böyle anlıyorum. O yüzden benim gözümde de değerleri kalmıyor
Benim de eşim bazen hevesleniyor ama işte ailesi hevesini kırık olunca o da önemsiz gibi davranıyor ne bileyim ya artık bu hamilelikten de mi bilmiyorum çok sinirlerim bozuluyor yarın da kontrolüm var sakin olayım diyorum ama biz mi abartılı davraniuroz insanlar mi bi garipBenim bebeğime de kimse bir şey almadı henüz, sadece amcası bi tulum almış. Bir de anannesi hastane çıkışı aldı. Her şeyi aldım ben kendim. Sağ olsun eşim bile hiç ilgilenmedi neyi var çocuğun neyi yok diyeKimseden bir beklentim yok tabi ama yine de diyorum benim yeğenim, torunum olsa özenip bir çorap da alırdım heralde.
Benim eşimde öyle anlamıyor önemsemiyor, ailesi ya hiç toz kondurmuyor. Bana dese idare et ben alırım biz alırız yenilerini filan diye ben bu kadar üzülmem.Torunlarını önemsemez mi çok sever ama benimkini değilki herkes derdi oğlanın bebeği daha kıymetlidir falan babaanneler çok severmişmiş gördük ah kocam da görse bunları bi hala toz kondurmuyor ona verelim yedek onda kalsın diyor kaldığımızda giydirirsin diyor
Valla sizleri gorunce sanki ben doguma gidecek gibi stres basiyo insallah agrisiz sancisiz dogumlar olur canim yanina hirka falan ve su isiticisida almayi unutma hani kantine gitmemek icin simdiden hayirli dogumlar canim Allah yardimcin olsunBnmde aynen son çamaşırı yıkadım astım şimdi son kez evi toplayacağım yatağımi hazırlayacağım evi süpür sil yapacağım çoooooooooook stresliyim
Migrenimden korkuyorum neyseki yarın narkoz var yoksa başım tuttu tutacak
Masallah prense canim cok cirkinmisMerhaba kızlar bugün oğlumun fotoğraf çekimi vardı çok güzel pozlar verdiAma ben çok yoruldum sürekli memede uyutmak zorunda kaldım hikayede var bakmak isteyen varsa linkini ekledim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Canim ben bebek agladikca once emzirdim sonrada mama vermistim ne kadar olduguna hic dikkat etmemistimKızlar yarın sütüm gelmemiş olursa kaç cc mama hazırlamam gerekiyor ya? Annemde yok yanımda bilirdi o, mamanın üstünde de 70 cc falan diyo çok geldi bana, tüm gün mü o anlamadım.
Çok büyük bir şey beklemiyoruz aslında ama işte ne bileyim... Ben üzülmemek için düşünmüyorum üzerine. AmannnBenim de eşim bazen hevesleniyor ama işte ailesi hevesini kırık olunca o da önemsiz gibi davranıyor ne bileyim ya artık bu hamilelikten de mi bilmiyorum çok sinirlerim bozuluyor yarın da kontrolüm var sakin olayım diyorum ama biz mi abartılı davraniuroz insanlar mi bi garip
Nasıl oldunYa kızlar stresten mi ne bebişin hareketleri inanılmaz canımı yakıyor, zaten bağırsaklarım iptal kabız mı oldum naaptım o zaman böyle oluyodu. İnanın çocuklar uyuyor olmasa şu an giderdim hastaneye zor bela duş aldım
belden mi geliyor düzenli mi onu bile çözemiyorum şu an, ben anlayana kadar doğurmuş olmam inşallahtövbe yarabbim yaa stresten ne yapacağımı bilmiyorum sanki. Kanama yok, suyum gelmedi, dayanılmaz sancı yok diye tutuyorum kendimi.
Yatınca biraz daha iyi oldum, uyku yok amaNasıl oldun
Çok haklısınBenim bebeğime de kimse bir şey almadı henüz, sadece amcası bi tulum almış. Bir de anannesi hastane çıkışı aldı. Her şeyi aldım ben kendim. Sağ olsun eşim bile hiç ilgilenmedi neyi var çocuğun neyi yok diyeKimseden bir beklentim yok tabi ama yine de diyorum benim yeğenim, torunum olsa özenip bir çorap da alırdım heralde.
Amin canım inşallah, sabah 9.30 gibi gideceğim, 10.30-11 gibi alır herhalde, tam saatimiz yok şu an, sizin belli mi?wendy ugurbocuuu sizin saat kaçta doğumlar Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Çok karmaşık duygulardayim ben de yarın çok güzel bir gün olsun insallah
Benimde öyle oldu annem aldı birşeyler kv oğlunun eski battaniyelerini verdi bir çorap bi ağız mendili aldı:) gülsemmmi ağlasammı bide hiç sormadılar yardıma gelelim mi evde vs ütü mütü çocuğun şeylerine aman deselerde istememde insan bekliyorBenim bebeğime de kimse bir şey almadı henüz, sadece amcası bi tulum almış. Bir de anannesi hastane çıkışı aldı. Her şeyi aldım ben kendim. Sağ olsun eşim bile hiç ilgilenmedi neyi var çocuğun neyi yok diyeKimseden bir beklentim yok tabi ama yine de diyorum benim yeğenim, torunum olsa özenip bir çorap da alırdım heralde.
Kızlar yarın sütüm gelmemiş olursa kaç cc mama hazırlamam gerekiyor ya? Annemde yok yanımda bilirdi o, mamanın üstünde de 70 cc falan diyo çok geldi bana, tüm gün mü o anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?