2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Suyun az derken ne kadar söylüyorlar mi mesela 5cm nin altına düşmemesi gerekiyor su keseciklerinin. Bana öyle dedi doktorlar hep. Bugün ben de acile gittiğimde suyun normal, srtik senin haftanda su keseciklerin 3cm de olsa yeterli zaten iki güne sezeryan olcaksin dedi doktor. Doktorlsr bilir haftanda göre olması gereken şu seviyeni. Alttan yapılan test ne acaba. Beni de alttan kontrol etti rahim ağzı açık mı kapalı mi diye. Kapalı cikti. Ko trolden sonra kan gelmedi de azcik sıvı geldi su gibi vajinal akıntı gibi

Öyle cm miktarda söylemediler sadece gelen akıntı mı su mu diye bi Çubuklu vajinadan sürüntü alındı ondan sonra kanama oldu sonrasında kahverengi gibi bi akıntı oldu işte az önce de lavaboya gittim yine gördüm

Bende en başta herseyi kendim aldım babası bile almadı ama keşke aldırsaymışım dediğim oldu ben yiyenlerine neler neler aldım ama en son ben söylendim walla niye kimse benim kızıma almıyor birşey diye daha yeni aldılar

Sende böyle dersen ilk doğum yapan acemi anneler ne desin ama ciddi bi heyecan basıyormuş onu bugün net anlamış oldum Aallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Birde normal doğum yapan anneler hastanede kaç saat sonra yemek yedi ve neler yediler ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için yanıma birşeyler götüreyim mi

Ben 2 gün önce normal doğum yaptım hemen yiyip içtim akşam yemeğinde çorba vardı ondan içtim bi de boza götürmüştüm ondan yedim. Canım başka bişey istemedi zaten.

Sezaryen olacakları alttan muayene ediyorlarmibenimde 2 haftam var etmedi etcemde demedi insallah etmez.ultrasyondan bakıyor rahim agzi acikmi kapalimi diye

Kulağım yine iltihaplandı sanırım ya ben bu kulağımdan çektiğimi başka hiçbir şeyden çekmedim ilaç da kullanamıyorum canımdan can gidiyor ne yapayım ben bunu kızlar böyle kötü oldukça kullandığım bi merhem vardı dün elim gitti kullanayım diye üstüne kocaman hamileler gerekmedikçe kullanmamalı yazmışlar

Momecon kullandı onunla bitirdi kardeşim bende bi kaç kez kullandım momecon kortizon var içinde ama azıcık azıcık lazım oldukça kullandım

wendy 8 gibi gideceğim hastaneye serum falan takilacakmis 9 gibi alırız dedi yani saatler kaldi. Stresten heralde dünden beri WC mi yapamıyorum ya doğumdan sonra da yapamazsam
Lavman iste hastaneden canım tüp krem gibi bisey sıkıyor hemşire arko kadar 1 sn lik cok kolay oluyor sonra rahatliyorsun ben dün çok korktum da akşam normallesti karnim rahatladım kafam da daha çok rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…