Bnm de aynı hiç uyku yok bebeğim de kaburgalarımı kıracak ittirip gerinip duruyorYatınca biraz daha iyi oldum, uyku yok amaSabahı nasıl bulacağız bilmem
sen nasılsın?
Öğleden sonra gibi bnm canım senin kacta bellimiwendy ugurbocuuu sizin saat kaçta doğumlar Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Çok karmaşık duygulardayim ben de yarın çok güzel bir gün olsun insallah
Suyun az derken ne kadar söylüyorlar mi mesela 5cm nin altına düşmemesi gerekiyor su keseciklerinin. Bana öyle dedi doktorlar hep. Bugün ben de acile gittiğimde suyun normal, srtik senin haftanda su keseciklerin 3cm de olsa yeterli zaten iki güne sezeryan olcaksin dedi doktor. Doktorlsr bilir haftanda göre olması gereken şu seviyeni. Alttan yapılan test ne acaba. Beni de alttan kontrol etti rahim ağzı açık mı kapalı mi diye. Kapalı cikti. Ko trolden sonra kan gelmedi de azcik sıvı geldi su gibi vajinal akıntı gibiYa doktorumu salı günü geliyor acil deki doktora kalsa hemen suni sancı verelim doğurtalım dedi kendi dr doğuma yakın su azalması olabilir ama alttann bi test yaptılar çubukla ondan sonra hafif kanamam oldu az önce de sümüksü kahverengi bi kanama akıntı gibi ama dr aradım yaptığın sürüntü testinden dolayı bi iki güne kanama olabilir dedi sancın olursa acile git dedi hiç sancım yok ama
Öyle yapıyorum sağol teşekkür ederimKuzum senin zaten günün bitiyor çok normal bence, sen kendini kontrol altında tut, doktorunla irtibatta ol
Tel kişilik, bi de personelim inşallah sesleri çıkmaz, off bi terslik olacak diye şartlamayım kendimi.
Öyle cm miktarda söylemediler sadece gelen akıntı mı su mu diye bi Çubuklu vajinadan sürüntü alındı ondan sonra kanama oldu sonrasında kahverengi gibi bi akıntı oldu işte az önce de lavaboya gittim yine gördümSuyun az ame ne kadAr söylüyorlar mi mesela 5cm nin altına düşmemesi gerekiyor su keseciklerinim. Bana öyle dedi doktorlar hep. Bugün ben de acile gittiğimde suyun normal, srtik senin haftanda su keseciklerin 3cm de olsa yeterli zaten iki güne sezeryan olcaksin dedi doktor. Doktorlsr bilir haftanda göre olması gereken şu seviyeni. Alttan yapılan test ne acaba. Beni de alttan kontrol etti rahim ağzı açık mı kapalı mi diye. Kapalı cikti. Ko trolden sonra kan gelmedi de azcik sıvı geldi su gibi vajinal akıntı gibi
Bende en başta herseyi kendim aldım babası bile almadı ama keşke aldırsaymışım dediğim oldu ben yiyenlerine neler neler aldım ama en son ben söylendim walla niye kimse benim kızıma almıyor birşey diye daha yeni aldılarBenim bebeğime de kimse bir şey almadı henüz, sadece amcası bi tulum almış. Bir de anannesi hastane çıkışı aldı. Her şeyi aldım ben kendim. Sağ olsun eşim bile hiç ilgilenmedi neyi var çocuğun neyi yok diyeKimseden bir beklentim yok tabi ama yine de diyorum benim yeğenim, torunum olsa özenip bir çorap da alırdım heralde.
Sende böyle dersen ilk doğum yapan acemi anneler ne desin ama ciddi bi heyecan basıyormuş onu bugün net anlamış oldum Aallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYa kızlar stresten mi ne bebişin hareketleri inanılmaz canımı yakıyor, zaten bağırsaklarım iptal kabız mı oldum naaptım o zaman böyle oluyodu. İnanın çocuklar uyuyor olmasa şu an giderdim hastaneye zor bela duş aldım
belden mi geliyor düzenli mi onu bile çözemiyorum şu an, ben anlayana kadar doğurmuş olmam inşallahtövbe yarabbim yaa stresten ne yapacağımı bilmiyorum sanki. Kanama yok, suyum gelmedi, dayanılmaz sancı yok diye tutuyorum kendimi.
Birde normal doğum yapan anneler hastanede kaç saat sonra yemek yedi ve neler yediler ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için yanıma birşeyler götüreyim mi
Sezaryen olacakları alttan muayene ediyorlarmiSuyun az derken ne kadar söylüyorlar mi mesela 5cm nin altına düşmemesi gerekiyor su keseciklerinin. Bana öyle dedi doktorlar hep. Bugün ben de acile gittiğimde suyun normal, srtik senin haftanda su keseciklerin 3cm de olsa yeterli zaten iki güne sezeryan olcaksin dedi doktor. Doktorlsr bilir haftanda göre olması gereken şu seviyeni. Alttan yapılan test ne acaba. Beni de alttan kontrol etti rahim ağzı açık mı kapalı mi diye. Kapalı cikti. Ko trolden sonra kan gelmedi de azcik sıvı geldi su gibi vajinal akıntı gibi
Momecon kullandı onunla bitirdi kardeşim bende bi kaç kez kullandım momecon kortizon var içinde ama azıcık azıcık lazım oldukça kullandımKulağım yine iltihaplandı sanırım ya ben bu kulağımdan çektiğimi başka hiçbir şeyden çekmedim ilaç da kullanamıyorum canımdan can gidiyor ne yapayım ben bunu kızlarböyle kötü oldukça kullandığım bi merhem vardı dün elim gitti kullanayım diye üstüne kocaman hamileler gerekmedikçe kullanmamalı yazmışlar
Öğleden sonra gibi bnm
Kizlar sira sizde demek hayirli dogumlar olsunÖğleden sonra gibi bnm canım senin kacta bellimi
Lavman iste hastaneden canım tüp krem gibi bisey sıkıyor hemşire arko kadar 1 sn lik cok kolay oluyor sonra rahatliyorsun ben dün çok korktum da akşam normallesti karnim rahatladım kafam da daha çok rahatladıwendy 8 gibi gideceğim hastaneye serum falan takilacakmis 9 gibi alırız dedi yani saatler kaldi. Stresten heralde dünden beri WC mi yapamıyorum ya doğumdan sonra da yapamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?