2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Uyuyor musunuz ben biraz dalmıştım wendy senin seslenmenle uyandım ne dediğini de hatırlamıyorum senmişsin bane seslendin
Parça bölük uyudum mu bilmiyorum valla ama teli
Elime almadım ki kaçmasın uykum diye, şimdi kızları hazırlayacağım toplanıp çıkacağız
wendy 8 gibi gideceğim hastaneye serum falan takilacakmis 9 gibi alırız dedi yani saatler kaldi. Stresten heralde dünden beri WC mi yapamıyorum ya doğumdan sonra da yapamazsam
Bende öyleydim stresten diye düşünüyorum.

P Pelinimben şimdi gördüm 8günlük yazıyor. ilk 10gün diyorlar ama ben eşimsiz gidemeyeceğim için mecbur 12.gün olmuş olacak

maşallah prensine
Ilk 15 gün dedi fotigrafci bana hep yenidoğan bebeklerin yüzünde ki o şişkinlik gitmesin hemde dünyaya daha adapte olmadıkları için uykulu olmalı gerekiyormuş benim haftasonuna denk geldiği için aradan çıksın dedik .
Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim ablası memnun kaldım aşırı temiz ve hijyenik bir yer ortamın ısısı da güzeldi çekimler rahat geçti. 3 paket var 500 750 900 içeriği en dolusu 900 canım albüm poster anane bananeye cep albüm veriyor. Ben bir çok yerden fiyat aldim ört hepsinin fiyatı aynı evime bu yakındı diye tercih ettim .Sen hangi semttesin aldığım fiyatlar varsa istagram dan atarım sana

Aşırı çirkin ya bide dün kızarıklık başladı cildinde normalmiş ilk isim resimlerde çıkar mi oldu

Doğuma gidecek arkadaslar güzel doğumlarınız olsun.
Bende arada girip okuyorm cook bakamıyorum kızlar.
Doğum yapan anneler ne durumda arada yazın en azından okuyayım
Tecrübelerinizi paylasın.
Benim kuzum, Denizim 5günlük oldu. Bugun Dr kontrolü var...
Biraz yüzü sarı.. Sarılıktan korktuğum için mamayı bol veriyorum. Sütüm 2 3 gündür var ama sağınca çol cıkmıyor. Ynede emziriyorum ki artsın diye..
Ağrılarım çok olmadı kızlar ama bana sezeryan dikiş üzerine yapıstırlan bant alerji yaptı kenarları biraz kızardı pişik gbi oldu onun acısı vardı.
Göbüşüm indi ama var tabi ynede
Korse takmadım daha malum su alerjen kıısmlar daha kötü olmasın diye..
Sizlerde ne var ne yok yazın bakalım

Aynnen bende duydum ama doktorada güveniyorum
Sadece hastanede birkadin kafami karıştırdı

günaydın!

bebişlerimiz sağlıkla gelsin yaa çok heyecanlı

inşallah tüm doğumlar ağrısız sancısız kuş gibi geçer.

ya benim halimi anlatayım da gülün azıcık. şimdi 2014-2016 yüksek lisans yaptım ben, dersler bitti tez zamanı işe başladım. sonra kayınvalidem pat çocuga bakamıcam dedi hayda çocugu kreşe ver alıştır derken aşırı travmatik geçti okulu dondurdum, sonra aftan yararlandım derken geçen dönem son dönemimdi. artık hamile halimle mecbur yazdım tezi sundum temmuzda. hocaaların 2si çok beğendi ama itüdeydim, bir bölüm başkanı sağ olsun mahvetti beni sunum sonrası. hamileyim de demedim yani, acıtasyon olmasın diye keşke deseymişim derken uzatma verdiler bana. o sıralar da sırt ağrılarım o kadar feciydi ki asla yapamam dedim. neyse tezsize geç o zaman yoksa okuldan atılacaksın dediler. tezsiz için de 2 ders daha almam gerekiyormuş artı bir de proje. dedim okul iyi bir okul yakmayayım. çocuk doğsun girerim derslere. ama beni hemen başlattılar kızlar şimdi sabahın köründe kalktım videolu derse giriyorum, not alcam ellerim o kadar şiş ki, not alamıyorum. hoca bir de açtırdı videomu şiş bir surat dağınık saçlar. bir yandan oğlum zooma girecek, bir yandan işte de son haftam uzaktan bağlıyım. ay halime gülüp duruyorum.

Sezaryen olacakları alttan muayene ediyorlarmibenimde 2 haftam var etmedi etcemde demedi insallah etmez.ultrasyondan bakıyor rahim agzi acikmi kapalimi diye
Ben sancı şikayetiyle gidince yaptı. Acaba planlanan tarihten önce mi bebek geliyor diye. Rahim ağzında açılma gorseydi erkene alacaktı sezeryan tarihini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…