Parça bölük uyudum mu bilmiyorum valla ama teliUyuyor musunuz ben biraz dalmıştımwendy senin seslenmenle uyandım ne dediğini de hatırlamıyorum senmişsin bane seslendin
Bende öyleydim stresten diye düşünüyorum.wendy 8 gibi gideceğim hastaneye serum falan takilacakmis 9 gibi alırız dedi yani saatler kaldi. Stresten heralde dünden beri WC mi yapamıyorum ya doğumdan sonra da yapamazsam
Bendeki ilacın adı elocon isimler baya yakınMomecon kullandı onunla bitirdi kardeşim bende bi kaç kez kullandım momecon kortizon var içinde ama azıcık azıcık lazım oldukça kullandım
Ilk 15 gün dedi fotigrafci bana hep yenidoğan bebeklerin yüzünde ki o şişkinlik gitmesin hemde dünyaya daha adapte olmadıkları için uykulu olmalı gerekiyormuş benim haftasonuna denk geldiği için aradan çıksın dedik .P Pelinimben şimdi gördüm 8günlük yazıyor. ilk 10gün diyorlar ama ben eşimsiz gidemeyeceğim için mecbur 12.gün olmuş olacak
maşallah prensine
Maşallah Giray Ali’yeçok tatlı minnoş akıllı paşa
Teşekkür ederim canlarMasallah ya nasil.yakisikli bir herif o rabbim nazarlardan korusun insallah cok ozlemisim minik bebek
Teşekkür ederim ablası memnun kaldım aşırı temiz ve hijyenik bir yer ortamın ısısı da güzeldi çekimler rahat geçti. 3 paket var 500 750 900 içeriği en dolusu 900 canım albüm poster anane bananeye cep albüm veriyor. Ben bir çok yerden fiyat aldim ört hepsinin fiyatı aynı evime bu yakındı diye tercih ettim .Sen hangi semttesin aldığım fiyatlar varsa istagram dan atarım sanacanım bunları okudukça ben de heyecanlanıyorum acaipinş rabbim yardımcınız olsun. annenler nasıl oldu?
hehehe seni çok iyi anlıyorum bu pandemi herkesin dengesini bozdu, bırak son son içsinler sonra zor o biraz
halleder canım ya, siz yine iki çocuk büyütmüşsünüz. bizimki tek ama mecbur gelecek kalacak bakacak
ay varya kafam karman çorman asla toparlanamadım, sez fikrini kabullendim, yanıma ne alayım valize ne koyayım derken beynim dönüyor.
ay canım maşallah oyuncak bebek gibi bayıldımmmben de istanbuldayım fotoğraf işini düşünüyordum memnun kaldın mı? bir de nekadara anlaştın?
benim ilki epiduraldi, vallahi ne bel ağrısı ne sıkıntı yaşadım. ve çok ağır sancı arası yaptılar yine de başarılıydı şükür. şimdi sezaryen olursam da yine epidural yaparım herhalde.
Aşırı çirkin ya bide dün kızarıklık başladı cildinde normalmiş ilk isim resimlerde çıkar mi olduValla sizleri gorunce sanki ben doguma gidecek gibi stres basiyo insallah agrisiz sancisiz dogumlar olur canim yanina hirka falan ve su isiticisida almayi unutma hani kantine gitmemek icin simdiden hayirli dogumlar canim Allah yardimcin olsun
Masallah prense canim cok cirkinmis
Canim ben bebek agladikca once emzirdim sonrada mama vermistim ne kadar olduguna hic dikkat etmemistim
Epidural istemedim iğne kas gevşeticiydiAnlamadımmm iğne sadece ağrıyı alsın diyemi yaptırşar yoksa epidurel dediklerimi
MaşAllah güzel geçmiş inşAllah doğurcak annelerimizde öyle geçirir
İyi bari bana birkadin keske yaptirmasaydim dedi dogumu hızlandırdı dediYok canım 2 dk bile sürmüyor bana yaptı hiç kanamam falan olmadı
Aynnen bende duydum ama doktorada güveniyorumBana da hep doğuma yakın hiç alttan muayene olma dediler hep sonrasında hafif kanama olabilir bazı annelerede ama dr uygun gördüyse yapacak birşey yok ama bana çatı muayenesi yapılmadı genelde özel hastaneler yapıyormuş içini ne olursa olsun ferah tut
Bana da hep doğuma yakın hiç alttan muayene olma dediler hep sonrasında hafif kanama olabilir bazı annelerede ama dr uygun gördüyse yapacak birşey yok ama bana çatı muayenesi yapılmadı genelde özel hastaneler yapıyormuş içini ne olursa olsun ferah tut
He iste doktora da guveniyorumEvet şu an 36 sin 28 gün varsa
38 olmuş olsa kanamadan korkma doğarsa doğsun dicektim
Ben hiç çatı muayenesi felan olmadım ama tehlikesiz ve çok kolay diyorlar
Bu hafta sonu 37bitecekKaç haftalık olacaksın canım?
Ben sancı şikayetiyle gidince yaptı. Acaba planlanan tarihten önce mi bebek geliyor diye. Rahim ağzında açılma gorseydi erkene alacaktı sezeryan tarihini.Sezaryen olacakları alttan muayene ediyorlarmibenimde 2 haftam var etmedi etcemde demedi insallah etmez.ultrasyondan bakıyor rahim agzi acikmi kapalimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?