2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hazır yazılmış tezin var iki hocada beğenmiş teki olur vermedi diye kabul edilmedi mi? En fazla duzeltme verirlerdi. Red mi verdiler? Keşke hamile olduğunu söyleseydin. Ben de verileri toplamış tezin son aşamasındayken hamile kaldigimi öğrendim. Danışmanıma hemen söylemedim çünkü zaten korona çıkmıştı evden çalışıyorduk. Hamilelikte kolay geçince evde hallettim. Yazın söyledim. Çünkü tez savunmam olacak bu kış, bilsinler istiyorum halimi, yeni doğum yapmış olucam belki evde isim başımdan askin olacak. Adamcağız tamam sen sağlıkla doğur biz sana göre ayarliczz endişelenme, ne zaman hazir hissedersen dedi :) İrlanda'da doğuma ve bebeğe çok önem veriyorlar bunu öne surdugun zaman akan sular duruyor.
Aslında hamilelik çok hassas bir dönem dogum da oyle. Sen bir konussan hocalarla. Eminim destek olurlar

Mücadeleci anne inşallah mükafatını alırsın

Canım bekleme git mutlaka. Belki vardır bisey acılma vs. Nişan veya suyun gelmedi sanırım ama bu da isaret edici bısey olabılır. Mutlaka git bır bakılsın
Gittim canım dayanamadım ama şükür ki açılma falan yok gün ağrısı olduğu için sık sık yasanirmis bunlar bide idrarda da enfeksiyon çıktı çarşamba tekrar gidicem o zaman ne olacak bende çok merak ediyorum belki çarşamba doğum gerçekleşir dedi doktorumuz

ya işin komiği o aslında. hoca aşırı aşağıladı savunmam bittiğinde. 2 hoca çok beğenmişken diğerinin tavrını görmeliydin, 3 gün kendime gelemedim. adam profesör ve bölüm başkanı egodan ölüyor. en doğrusunu ben bilirim tadında. psikolojm bozuldu ağrım da çoktu, yapmayacağım yansın gitsin dedim delirdim sinirden. sonra sakinleşince bari derslere devam edeyim dedim. hayır bir de düzeltme değil savunma da istiyorlar yeniden. istediği düzeltme de az değil resmen yarısını sil yeniden yaz kafasında adam. hocalardan biriyle özelden konuştum o da farkında bana yapılanın ama bir şey diyemedik... bu arada tezim iyiydi yani o kadar emindim ki geçeceğimden o yüzden sölemedim hamileyim diye zaten yapmışım bitmiş kafasındaydım. şimdi tamamlamaya çalışacağım ama ola ki bitiremezsem diye dersleri de alıyorum. ve hayır canım TR de hiç de o kafada değiller. ne olurdu yani geçirsen, geçirmedi işte. tekrar savunmaya girip aynı tavırla karşılaşamam dedim son ayımda. o yüzden yazamadım işte.

Beklenen gün hemen gelir inşallah belki bende çarşamba günü kızıma kavuşurum

Allah yardımcımız olsun güzel annael
Keşke ama yalancı sanciymis bende çok heyecanlandım nst de ağrım da çok çıktı ama açılma olmayınca serum ile iğne vurup yolladılar şükür şuan ağrım yok ama ayağa kalkınca aşağı doğru zorluyor bebisim ama hâlâ dönmedi çıkış kapısına

Anlıyorum dediklerini Türkiye'de görevde yükselenlerdeki ego patlaması beni benden alıyor. Burda yok öyle birşey. Tepeden konuşma karşı tarafı hiçe sayma kendi basima gelmese de öyle cok duydum ki bizim ulkemizde. Ben de yüksek lisansı Türkiye'de yaptım çok çok güzel bir ortamdi. Ama bölümüm Kadın çalışmaları. Hocalar çoğu zaten kadın, hepsi anlayışlı, destek olan ve alanlarinda zehir gibi maşallah ve halden anlayan insanlardı. Cook duydum akademide saçmasapan insanları başka arkadaşlarımdan. İnşallah sonuç alırsın. Hem çok güzel bir üniversite hem de bu kadar ilerlemissin, sonucu da iyi olur umarım

Eski battaniyeler mi... Gül arkadaşım gül
Sanırım nişanın gelmiş.
Ben hiç söylenmedim valla zaten her şeyi hallettim. Ama üzücü tabi.
Bu hafta sonu 37bitecek
O zaman sıkıntı olmaz merak etme.

canım ben de Gaziosmanpaşa da oturuyorum. Şimdi baktım Beylikdüzündeymiş.

inşallah canım çok sağ ol bakalım... aynen ya bölüm başkanı egosundan geçilmiyor, ben ne dersem o kafasında. çoğu hocaya ders bile açtırmıyor her şeyi kendi belirliyor bir kurtulamadık adamdan. Ama inş bitireceğim. Bugünkü hocam kadındı, sağ olsun ders sonrası benimle konuştu bitirme ödevleri vs için kolaylık sağladı anlayış gösterdi. Ama bir tane güçlü
Çıkrıntı olunca böyle oluyorsun işte neyse artık Allah yardım eder inşallah. Sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…