Hazır yazılmış tezin var iki hocada beğenmiş teki olur vermedi diye kabul edilmedi mi? En fazla duzeltme verirlerdi. Red mi verdiler? Keşke hamile olduğunu söyleseydin. Ben de verileri toplamış tezin son aşamasındayken hamile kaldigimi öğrendim. Danışmanıma hemen söylemedim çünkü zaten korona çıkmıştı evden çalışıyorduk. Hamilelikte kolay geçince evde hallettim. Yazın söyledim. Çünkü tez savunmam olacak bu kış, bilsinler istiyorum halimi, yeni doğum yapmış olucam belki evde isim başımdan askin olacak. Adamcağız tamam sen sağlıkla doğur biz sana göre ayarliczz endişelenme, ne zaman hazir hissedersen dedi :) İrlanda'da doğuma ve bebeğe çok önem veriyorlar bunu öne surdugun zaman akan sular duruyor.günaydın!
bebişlerimiz sağlıkla gelsin yaa çok heyecanlı
inşallah tüm doğumlar ağrısız sancısız kuş gibi geçer.
ya benim halimi anlatayım da gülün azıcık. şimdi 2014-2016 yüksek lisans yaptım ben, dersler bitti tez zamanı işe başladım. sonra kayınvalidem pat çocuga bakamıcam dedi hayda çocugu kreşe ver alıştır derken aşırı travmatik geçti okulu dondurdum, sonra aftan yararlandım derken geçen dönem son dönemimdi. artık hamile halimle mecbur yazdım tezi sundum temmuzda. hocaaların 2si çok beğendi ama itüdeydim, bir bölüm başkanı sağ olsun mahvetti beni sunum sonrası. hamileyim de demedim yani, acıtasyon olmasın diye keşke deseymişimderken uzatma verdiler bana. o sıralar da sırt ağrılarım o kadar feciydi ki asla yapamam dedim. neyse tezsize geç o zaman yoksa okuldan atılacaksın dediler. tezsiz için de 2 ders daha almam gerekiyormuş artı bir de proje. dedim okul iyi bir okul yakmayayım. çocuk doğsun girerim derslere. ama beni hemen başlattılar kızlar şimdi sabahın köründe kalktım videolu derse giriyorum, not alcam ellerim o kadar şiş ki, not alamıyorum. hoca bir de açtırdı videomu şiş bir surat dağınık saçlar. bir yandan oğlum zooma girecek, bir yandan işte de son haftam uzaktan bağlıyım. ay halime gülüp duruyorum.
Mücadeleci anne inşallah mükafatını alırsıngünaydın!
bebişlerimiz sağlıkla gelsin yaa çok heyecanlı
inşallah tüm doğumlar ağrısız sancısız kuş gibi geçer.
ya benim halimi anlatayım da gülün azıcık. şimdi 2014-2016 yüksek lisans yaptım ben, dersler bitti tez zamanı işe başladım. sonra kayınvalidem pat çocuga bakamıcam dedi hayda çocugu kreşe ver alıştır derken aşırı travmatik geçti okulu dondurdum, sonra aftan yararlandım derken geçen dönem son dönemimdi. artık hamile halimle mecbur yazdım tezi sundum temmuzda. hocaaların 2si çok beğendi ama itüdeydim, bir bölüm başkanı sağ olsun mahvetti beni sunum sonrası. hamileyim de demedim yani, acıtasyon olmasın diye keşke deseymişimderken uzatma verdiler bana. o sıralar da sırt ağrılarım o kadar feciydi ki asla yapamam dedim. neyse tezsize geç o zaman yoksa okuldan atılacaksın dediler. tezsiz için de 2 ders daha almam gerekiyormuş artı bir de proje. dedim okul iyi bir okul yakmayayım. çocuk doğsun girerim derslere. ama beni hemen başlattılar kızlar şimdi sabahın köründe kalktım videolu derse giriyorum, not alcam ellerim o kadar şiş ki, not alamıyorum. hoca bir de açtırdı videomu şiş bir surat dağınık saçlar. bir yandan oğlum zooma girecek, bir yandan işte de son haftam uzaktan bağlıyım. ay halime gülüp duruyorum.
Gittim canım dayanamadım ama şükür ki açılma falan yok gün ağrısı olduğu için sık sık yasanirmis bunlar bide idrarda da enfeksiyon çıktı çarşamba tekrar gidicem o zaman ne olacak bende çok merak ediyorum belki çarşamba doğum gerçekleşir dedi doktorumuzCanım bekleme git mutlaka. Belki vardır bisey acılma vs. Nişan veya suyun gelmedi sanırım ama bu da isaret edici bısey olabılır. Mutlaka git bır bakılsın
ya işin komiği o aslında. hoca aşırı aşağıladı savunmam bittiğinde. 2 hoca çok beğenmişken diğerinin tavrını görmeliydin, 3 gün kendime gelemedim. adam profesör ve bölüm başkanı egodan ölüyor. en doğrusunu ben bilirim tadında. psikolojm bozuldu ağrım da çoktu, yapmayacağım yansın gitsin dedim delirdim sinirden. sonra sakinleşince bari derslere devam edeyim dedim. hayır bir de düzeltme değil savunma da istiyorlar yeniden. istediği düzeltme de az değil resmen yarısını sil yeniden yaz kafasında adam. hocalardan biriyle özelden konuştum o da farkında bana yapılanın ama bir şey diyemedik... bu arada tezim iyiydi yani o kadar emindim ki geçeceğimden o yüzden sölemedim hamileyim diye zaten yapmışım bitmiş kafasındaydım. şimdi tamamlamaya çalışacağım ama ola ki bitiremezsem diye dersleri de alıyorum. ve hayır canım TR de hiç de o kafada değiller. ne olurdu yani geçirsen, geçirmedi işte. tekrar savunmaya girip aynı tavırla karşılaşamam dedim son ayımda. o yüzden yazamadım işte.Hazır yazılmış tezin var iki hocada beğenmiş teki olur vermedi diye kabul edilmedi mi? En fazla duzeltme verirlerdi. Red mi verdiler? Keşke hamile olduğunu söyleseydin. Ben de verileri toplamış tezin son aşamasındayken hamile kaldigimi öğrendim. Danışmanıma hemen söylemedim çünkü zaten korona çıkmıştı evden çalışıyorduk. Hamilelikte kolay geçince evde hallettim. Yazın söyledim. Çünkü tez savunmam olacak bu kış, bilsinler istiyorum halimi, yeni doğum yapmış olucam belki evde isim başımdan askin olacak. Adamcağız tamam sen sağlıkla doğur biz sana göre ayarliczz endişelenme, ne zaman hazir hissedersen dedi :) İrlanda'da doğuma ve bebeğe çok önem veriyorlar bunu öne surdugun zaman akan sular duruyor.
Aslında hamilelik çok hassas bir dönem dogum da oyle. Sen bir konussan hocalarla. Eminim destek olurlar
Beklenen gün hemen gelir inşallah belki bende çarşamba günü kızıma kavuşurumKasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
nil peri - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
@sebert - Sürpriz
@Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
@Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
@Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
G gunesli gunler - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
@Leveme - Sürpriz
@kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
@aria09 - Sürpriz
@limoncicegi41 - Sürpriz
@Dilandilan - Sürpriz
@SuEliFcan - Sürpriz
A Anneler melektir - Sürpriz
Evaleyn - Sürpriz
wendy 2 kasım
@ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@Dreamlifeee 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
daisyyy 4 Kasım
rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
E Eylul3319 9 Kasım
@PiinkFiish 9 Kasım
@Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
amin canım Allah razı olsun. inşallah hakkından gelirimMücadeleci anne inşallah mükafatını alırsın
Keşke ama yalancı sanciymis bende çok heyecanlandım nst de ağrım da çok çıktı ama açılma olmayınca serum ile iğne vurup yolladılarAna kucağımız var arabaya koyacağım, en son çıkışta eşim getirir olmazsa ya da arabaya geçince içine koyarız bakalım.
Canım dur stres yapma dicem de bende öyleyim, şimdi eşim bana bişiler koyacak mısın diyo hiç aklıma gelmedi valla, bi terlik bi eşofman falan koyayım bariÇamaşır yıkıyorum şimdi, son bi ütü işim ve çanta toplama işim var, sonrasında da mutfaktan alacaklarımı toplayıp duşumu almam lazım, yarın büyük ihtimalle 9.30 gibi gideriz hastaneye 10.30-11 gibi de alır diye düşünüyorum, servisteyim zaten ne zaman dersen alırız dedi, hayırlısı bakalım ya.
Canım çok güzel bir doğum olmuş, darısı bize olsun, ben neden senin kız bebek olduğunu düşünmüşüm yaaa, hemen düzeltiyorum oğlunubizde gidelim bakalım neler olacak neler yaşayacağız
Geçmiş olsun canım. Çorap falan da giy sen, sancı yapar çünkü, bol su iç bi de.
Kuzum minnoş korkuttu mu seni, onunla geçmiş olsun neyse ki iyisiniz.
3 10’lu 3 5’li de abartı olmuş bence ama başımıza ne geleceğini bilmeyince yanımızda dursun diyoruz napalım. Ben iki kızımda da bir gün bi hastane çıkışı ertesi gün sabahta diğer hastane çıkışını giydirmiştim, o da kirlendi diye değil yanımda var değişik giysin yavrum diyebunda da 4 tk koydum, yani 1 10luyu 2 de 5li yani. Artık olduğu yere kadar, eşim altını değiştirirken falan çiş kaçağımız falan olur diye fazla alayım dedim yani.
Kuzum bel ağrısı doğum sancısı, hadi bakalım sürpriz mi geliyor yoksa
Anlıyorum dedikleriniya işin komiği o aslında. hoca aşırı aşağıladı savunmam bittiğinde. 2 hoca çok beğenmişken diğerinin tavrını görmeliydin, 3 gün kendime gelemedim. adam profesör ve bölüm başkanı egodan ölüyor. en doğrusunu ben bilirim tadında. psikolojm bozuldu ağrım da çoktu, yapmayacağım yansın gitsin dedim delirdim sinirden. sonra sakinleşince bari derslere devam edeyim dedim. hayır bir de düzeltme değil savunma da istiyorlar yeniden. istediği düzeltme de az değil resmen yarısını sil yeniden yaz kafasında adam. hocalardan biriyle özelden konuştum o da farkında bana yapılanın ama bir şey diyemedik... bu arada tezim iyiydi yani o kadar emindim ki geçeceğimden o yüzden sölemedim hamileyim diye zaten yapmışım bitmiş kafasındaydım. şimdi tamamlamaya çalışacağım ama ola ki bitiremezsem diye dersleri de alıyorum. ve hayır canım TR de hiç de o kafada değiller. ne olurdu yani geçirsen, geçirmedi işte. tekrar savunmaya girip aynı tavırla karşılaşamam dedim son ayımda. o yüzden yazamadım işte.
Eski battaniyeler mi... Gül arkadaşım gülBenimde öyle oldu annem aldı birşeyler kv oğlunun eski battaniyelerini verdi bir çorap bi ağız mendili aldı:) gülsemmmi ağlasammı bide hiç sormadılar yardıma gelelim mi evde vs ütü mütü çocuğun şeylerine aman deselerde istememde insan bekliyor
Sanırım nişanın gelmiş.Öyle cm miktarda söylemediler sadece gelen akıntı mı su mu diye bi Çubuklu vajinadan sürüntü alındı ondan sonra kanama oldu sonrasında kahverengi gibi bi akıntı oldu işte az önce de lavaboya gittim yine gördüm
Ben hiç söylenmedim valla zaten her şeyi hallettim. Ama üzücü tabi.Bende en başta herseyi kendim aldım babası bile almadı ama keşke aldırsaymışım dediğim oldu ben yiyenlerine neler neler aldım ama en son ben söylendim walla niye kimse benim kızıma almıyor birşey diye daha yeni aldılar
O zaman sıkıntı olmaz merak etme.Bu hafta sonu 37bitecek
canım ben de Gaziosmanpaşa da oturuyorum. Şimdi baktım Beylikdüzündeymiş.Teşekkür ederim ablası memnun kaldım aşırı temiz ve hijyenik bir yer ortamın ısısı da güzeldi çekimler rahat geçti. 3 paket var 500 750 900 içeriği en dolusu 900 canım albüm poster anane bananeye cep albüm veriyor. Ben bir çok yerden fiyat aldim ört hepsinin fiyatı aynı evime bu yakındı diye tercih ettim .Sen hangi semttesin aldığım fiyatlar varsa istagram dan atarım sana
inşallah canım çok sağ ol bakalım... aynen ya bölüm başkanı egosundan geçilmiyor, ben ne dersem o kafasında. çoğu hocaya ders bile açtırmıyor her şeyi kendi belirliyorAnlıyorum dedikleriniTürkiye'de görevde yükselenlerdeki ego patlaması beni benden alıyor. Burda yok öyle birşey. Tepeden konuşma karşı tarafı hiçe sayma kendi basima gelmese de öyle cok duydum ki bizim ulkemizde. Ben de yüksek lisansı Türkiye'de yaptım çok çok güzel bir ortamdi. Ama bölümüm Kadın çalışmaları. Hocalar çoğu zaten kadın, hepsi anlayışlı, destek olan ve alanlarinda zehir gibi maşallah ve halden anlayan insanlardı. Cook duydum akademide saçmasapan insanları başka arkadaşlarımdan. İnşallah sonuç alırsın. Hem çok güzel bir üniversite hem de bu kadar ilerlemissin, sonucu da iyi olur umarım
Çok mantıklıEpidural istemedim iğne kas gevşeticiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?