2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim gecmis olsun dis agrisi cok kotu ya keske hamilelikten once baslasaydi aradan cikardin bir an once ozele git
teşekkür ederim Nasip canım istedim de olmadı özelde yokmuş kaç yeri aradım diş tedavisi yapan yer yok şu ara tokatda.. karanfil atıyorum arada geçer İnşallah

iyi geceler kızlar gebeliğimi ilk öğrendiğimde gögüslerim çok agrır sızlardıı ama son gunlerde azaldı normalmi sizce endişelenmelimiyim? 7+2 haftalığız bu arada

Günaydın kızlar
Birazda hamilelikle ilgili aldığımız ve okuduğumuz kitaplardan bahsedelim mi
Ben internetten aldım 1 hafta balkonda beklettim hiç ellemeden şimdi yavaş yavaş okumaya başlayacağım. Benim akşamlara nazaran sabahları daha az oluyor mide bulantım. Kahvaltıdan sonra kitap okuma saatim. Biraz araştırdıktan sonra ekteki kitapları aldım.
Ekte paylaşıyorum. Okudukça fikrimide yazarım. İyi günler diliyorum herkese

Eklentiler

• 15869314712071847998213.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 33
teşekkür ederim Nasip canım istedim de olmadı özelde yokmuş kaç yeri aradım diş tedavisi yapan yer yok şu ara tokatda.. karanfil atıyorum arada geçer İnşallah
Canım benim de çok fena diş ağrım oldu 6. Haftadaydım herhalde. Bir de 20lik dişeti öyle bir ağrıyordu ki hep öyle devam edecek sandım çenemi bile ağrıtıyordu . Biraz araştırdım arada bir alevlenip sonra sönermiş bu ağrılar hamileyken önemli olan iltihap olmamamasını sağlamakmış. Çok bişey değdirmemeye çalıştım oraya sıcak yemek vs. Fırça falan çok değdirmedim. Tuzlu suyla gargara yaptım ve karanfil koydum. 3 -4 gün sonra kendiliğinden hafifledi Allah a şükür.

Midesi bulananlar arkadaslarim simdi dinledim murat topoglu ozellikle hamileler icin ilac alamiyanlar icin sag ve sol bileginin ic kismina el ve bilegin birlesim kismi var ya ordan 3 parmak altina buz koysunlar dedi gectigini gorecekler dedi, benim bulantim yok simdilik, deneyin derim sifa olsun insAlah

Günaydınlarrr Ben ‘bebeğinizin ilk 1 yılında sizi neler bekler ‘diye kitap almıştım o çok kapsamlı ve güzeldir tavsiye edebilirim.. bende çok kitap almıştım ilk hamileliğim de ilk onun adı aklıma geldi diğerlerini oğlum uyansın resmini çekerim mahallenin mutlu bebeği de vardı okudumlarımın arasında ama onda sıkıldım niyeyse

KizLar 2hafta once 5arti 5dedi yanlismi olctu simdi 6hafta 6gunlukdedi kalpatisini duyduk
Herşey yolunda dedi anlamadım

KizLar 2hafta once 5arti 5dedi yanlismi olctu simdi 6hafta 6gunlukdedi kalpatisini duyduk
Herşey yolunda dedi anlamadım
Canım ilk gittiğinde kesin konuşmuş muydu bana kesin konuşmamıştı tam bebek görünmediği için ama 5 haftalık falan demişti 2 hafta sonra gittiğimde de ultrasonda 6+4 çıktı . Doktorun birşey demediyse hiç sıkıntı yapma kalp atışını duymuş onu görmüşsün ya o yeter

ayni duurmdayiz 5haftalık gibi dedi herhalde
Tam hatırlamadım suan 6hafta 6gunluk dedi
Sorun ykdedi kalpatisini duyduk dedi iyi dedi yolladi 3haftasonraya çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…