Bu sefer duyarsınz bn dün duydm çok şükür bnm de 7+1 daha. Henüz çok küçükler şöyle bi üç ayı tamamlasak hayrlısıyla inşallahAmin inşallah .ben bugün tam 8+0 oldum.evet benimde biri küçük. Küçük olanın kalp sesini duymadık henüz. 2 hafta önce gitmiştik. Yarınn tekrar gideceğiz. Çok merak ediyorum
Bulantılar gecerse kolaylasır inşallahBu sefer duyarsınz bn dün duydm çok şükür bnm de 7+1 daha. Henüz çok küçükler şöyle bi üç ayı tamamlasak hayrlısıyla inşallahBelki kolaylaşır büyürler de sağlıkla
Zaten herkes kendi bunyesini bilir canim benim dr um kendisi oruc tutmayan biri olarak ilk aylarda sakıncası olmadığını söyledi kimsede oruc tutuyorum diyerek kendini süründürmez zaten baktık olmuyor yarıda kesilir ben şu anda hiç doğru düzgün beslenemiyorum findik badem ceviz yiyorum sadece besleyici değeri olsun diye su anda bebegin zaten kaloriye ihtiyaci yok boyle besleyici degeri olan şeylere ihtiyaci var sahuru kahvaltı şeklinde sıkıca yapıp iftarda ve iftardan sonrada dikkat ederek hic problemsiz orucumu tutabileceğimi gözüm kesiyor bunun bebeğe etkisi olmayacak 20 haftaya kadar ben normal zamanda oruçla falan degil hep hamileliklerimde 5 6 kilo veriyorum doktorum ona bile sorun yok o alacağını aliyor annesi derdiHanımlar yapmayın etmeyin Allah aşkınıza, o bünyenizin en çok suya ihtiyacı var. Her saat başı su için diyorlar ve siz oruç tutmayı mı düşünüyorsunuz. Diyanet bile tutmasın diyor hamileler. Her 3 saatte bir ana öğün ara öğün yapın diyorlar. Sağlıklı yemek yiyin diyorlar. Kan şekerinin düşmesi, tansiyon vs bunlar bebeğin hayatını etkileyen şeyler. Evet çevrenizde tutanlar olabilir ama herkesin bünyesi varklılık gösterir. Lütfen iyi araştırın.
Daha sonradan bir hak verilmiş borç ödeme şeklinde.
İyi düşünün derim. Çocuğa cidden yazık.
Masallayh ya benimde icime bir erkek bi kiz dogdu Rabbim nazarlardan saklasin Rabbim hepimuzin bebislerini sagsalim kucagimizaalmayi nasip etsinAmin inşallah .ben bugün tam 8+0 oldum.evet benimde biri küçük. Küçük olanın kalp sesini duymadık henüz. 2 hafta önce gitmiştik. Yarınn tekrar gideceğiz. Çok merak ediyorum
Masallah kızlar iki tane de ikizimiz var demekMasallah canım çok tatlı gorunuyorlar.benimkilerin keseleri daha ince uzun.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ben tutabilecegini dusunenlere bile masallah diyorum. Ben de normalde az yerim kilolu degilim oruclarimi da her sene tuttum en uzun gunlerde bile tuttum ve iftar saati yaklastiginda bile halsizligim olmazdi cogu zaman. Hep enerjiktim normal zamanda da isten donup yemek yapardm sonra spora giderdim ev temizlerdim.Zaten herkes kendi bunyesini bilir canim benim dr um kendisi oruc tutmayan biri olarak ilk aylarda sakıncası olmadığını söyledi kimsede oruc tutuyorum diyerek kendini süründürmez zaten baktık olmuyor yarıda kesilir ben şu anda hiç doğru düzgün beslenemiyorum findik badem ceviz yiyorum sadece besleyici değeri olsun diye su anda bebegin zaten kaloriye ihtiyaci yok boyle besleyici degeri olan şeylere ihtiyaci var sahuru kahvaltı şeklinde sıkıca yapıp iftarda ve iftardan sonrada dikkat ederek hic problemsiz orucumu tutabileceğimi gözüm kesiyor bunun bebeğe etkisi olmayacak 20 haftaya kadar ben normal zamanda oruçla falan degil hep hamileliklerimde 5 6 kilo veriyorum doktorum ona bile sorun yok o alacağını aliyor annesi derdi
Ama bencede herkes kendi kendini ölçsün burda tutanlar var diye de gaza gelmesin herkes kendi bunyesini bilir değerleriniz normalde de zaten düşükse yada kan şekeriniz falan dayanmazsa kesinlikle tutmayin tabi
Bnde sizin gibiyim çok zayıfm ama hep tuttum şimdi cesaretim yok migrenim de var namaz kılıyorum bn başta iyiydi şimdi kanamam oldu oturarak kılıyorum ayakta denedim bnde çok öğürdümBen tutabilecegini dusunenlere bile masallah diyorum. Ben de normalde az yerim kilolu degilim oruclarimi da her sene tuttum en uzun gunlerde bile tuttum ve iftar saati yaklastiginda bile halsizligim olmazdi cogu zaman. Hep enerjiktim normal zamanda da isten donup yemek yapardm sonra spora giderdim ev temizlerdim.
Hamilelik beni baya etkiledi normalde tansiyonum biraz dusuktur zaten sanki simdi daha da dustu. Nabizim normal nabzima gore daha yuksek. Kalkip sadece mutfak tezgahini silsem sanki nefes nefese kaliyorum gibi. Bugun idrar tahliline gitmem gerekiyordu evden cikmaya usendim inanir misiniz. Kendimi cok dayanikli sanirdim cok nazliymisim meger. Namaz bile kilamiyorum kac gundur halbuki son zamanlarda neredeyse 5 vakit tamamini kilardim simdi sanki secdeye egilip kalkarken oguruvericem gibi oluyor. Umarim 9 ay boyle gecmez daha simdiden baydim
Diş hekiminizi arayın ilaç verir size antibiyotik olmadan geçmez malesef kanal tedavisi zor biraz yazsın sizde eczaneden alın ilacıkızlar nasılsınız
benim 2 gündür dişim ağrıyo kanal tedavisi yaptırcaktım salgın başladı kaldı gece de hiç uyuyamadım düzgün, sürekli de parol içmek istemiyorum diş hastanesi çalışmıyo malesef özel muayene arıyorum bi bitseydi şu salgın hayırlsıyla
Evet canim bende simdilik böyle öngörüyorum ama bakarsın halim olmaz tutamam hic belli olmaz bulantıyı çözmeye çalışıyorum şu anda bulantılar kesilince çok rahatlayacağımBen tutabilecegini dusunenlere bile masallah diyorum. Ben de normalde az yerim kilolu degilim oruclarimi da her sene tuttum en uzun gunlerde bile tuttum ve iftar saati yaklastiginda bile halsizligim olmazdi cogu zaman. Hep enerjiktim normal zamanda da isten donup yemek yapardm sonra spora giderdim ev temizlerdim.
Hamilelik beni baya etkiledi normalde tansiyonum biraz dusuktur zaten sanki simdi daha da dustu. Nabizim normal nabzima gore daha yuksek. Kalkip sadece mutfak tezgahini silsem sanki nefes nefese kaliyorum gibi. Bugun idrar tahliline gitmem gerekiyordu evden cikmaya usendim inanir misiniz. Kendimi cok dayanikli sanirdim cok nazliymisim meger. Namaz bile kilamiyorum kac gundur halbuki son zamanlarda neredeyse 5 vakit tamamini kilardim simdi sanki secdeye egilip kalkarken oguruvericem gibi oluyor. Umarim 9 ay boyle gecmez daha simdiden baydim
Kızlar ben de tutmayı düşünmüyorum, mide bulantım çok fazla zaten doğru düzgün yiyemiyorum, acıkınca daha da beter oluyor. Göze alamıyorum açıkçası Allah affetsingünaydın herkesebugün bizim kontrol günümüz
oruç ilk gebeliğimde tutmadım o zaman 8.ayıma denk gelmişti. süre de baya uzundu yaz ayında zorlanırım dedim. bunda da tutmayı düşünmüyorum. çok halsiz ve susuz kalmak da iyi değil. sonuçta muafız. Allah izin verirse borçlarımı tutarım sonra.
kızlar nasılsınız
benim 2 gündür dişim ağrıyo kanal tedavisi yaptırcaktım salgın başladı kaldı gece de hiç uyuyamadım düzgün, sürekli de parol içmek istemiyorum diş hastanesi çalışmıyo malesef özel muayene arıyorum bi bitseydi şu salgın hayırlsıyla
Sağol canım evde var antibiyotik içiyorum daha etki etmedi 1-2 güne ağrıyı azaltır inşallah özeller de çalışmıyomuş malesefDiş hekiminizi arayın ilaç verir size antibiyotik olmadan geçmez malesef kanal tedavisi zor biraz yazsın sizde eczaneden alın ilacı
İnşallah biter bu ay bu salgın canım yoksa çok zor başıma da vuruyo ağrısı evde karanfil var canım deniym çok sağol bende zeytin koyuyodum sürekli biraz iyi geliyodu Allah şifa versin hepimize inşallahmerhaba ben de çok acı çektim dolgum düşmüştü benim de. İnanın öyle bi acı ki mide bulantılarımı falan unutturdu. Üç dört karanfili ağzımın diğer tarafında ezip ağrıyan dişin üzerine götürdüm ilk sefer yarım saatte geçti,iki üç hafta sonra bir daha oldu bu kez 4-5 saat sızlayıp biraz daha uzun sürede geçti.Kesinlikle diş ağrısında en etkili çözüm karanfil mutlaka deneyin, umarım şifa olur,çok geçmiş olsun. Bu arada ilk trimester bitmeden diş için işlem yapılamıyor diye biliyorum yani umarım 12. Haftayı tamamladığımızda şu salgın bitmiş olur gideriz diş hekimine, yoksa işimiz zor gibi.
Canım mutlaka dene fayda edecektirİnşallah biter bu ay bu salgın canım yoksa çok zor başıma da vuruyo ağrısı evde karanfil var canım deniym çok sağol bende zeytin koyuyodum sürekli biraz iyi geliyodu Allah şifa versin hepimize inşallah
Gecmis olsun cnm zorluk yok yatarak bile kilsan olurBende tutmayı düşünmüyorum zaten hersabah lavobaya koşuyorum o geçse bile beslenmem gerektiği için doktor müsaade etmez önceki gebeliğim dede müsaade edilmediborçlarım için çok üzülüyorum... Namaz kılarken zorlanan arkadaşım okudum ama adını unuttum istersen eğilmeden secde yapabilirsi yada yastık koyup yarım eğilebilirsin Allah bize zoru şart koşmuyor çok şükür.. Benim ayağım ameliyatlı yıllardır oturarak kılıyorum evet baştan sinmiyordu ama alıştım
Canim gecmis olsun dis agrisi cok kotu ya keske hamilelikten once baslasaydi aradan cikardin bir an once ozele gitkızlar nasılsınız
Bende bugun oldu sol kasik ayni dediginiz gibi ama suan yok rahim buyudugu icin olabilrAranızda kasıklarında gerilme batma olan varmı benim niyeyse bugün sol kasık tarafımda böyle gerilme batma hissi var özellikle ayaktayken ve çok sık wcye gidiyorum ama 1 2 damla en fazla o da sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?