Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Anacım oğlanalr hami anneye düşkündü yada koca stresi gidince bebekte mi rahatladı
kendi oğluma, bana ve babasına tavrına bakınca düşkünlük hafif kalır bence yaa bana gelince canım annişkom, annekuşum, annetatlısı, babasına gelince BABAĞĞĞĞ
şimdi kız geliyo diye çok mutlu eşim, bu bari bana düşkün olacak oh diyor, inşallah olur da adama 2. şok yaşatmaz, hatta birbirlerine çok düşkün olsunlar da geceleri ben uyuyim

Kan uyuşmazlığı varsa hamileyken de 28. hafta gibi anti D aşısı yapılıyor. Doğumdan sonra da eğer bebek sizinle aynı kan grubundaysa tekrar anti d ye gerek kalmıyor ama farklı kna grubundaysa anneye anti d yapılıyor.
Benim perinatolog bunu dedi kızlar

Evet zaten tamamen 2inci bebeği korumaya yönelikmiş. Yarın hatırlatacağım bakalım,doktorum ne derse o. Severim kendisini.
ben ilk hamileliğimdede kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmuştum ilklerde sıkıntı olmuyor ama 2. hamilelik için çok önemli

Ilk zaman zibin cok iyi canim bi ele avuca gelince de badiler iyi oluyor hatta ilk zaman bunayakli altlar cok sikinti bebehin ayagindan kayiyor surekli bacaklarini cektikleri icin yukari.corapsiz alt alip corap gitdirmek daha rahat oluyor
Evet canım patikli altlarda sıkıntı ilk aylar sonrasında iyi oluyor tabi, bölye iç zıbınlar iyi olur dimi ilk aylar, gerçi ben kullanmadım bunlardan fazla 2-3 tane vardı sadece, bizim bebiş ele avuca geliyordu.

Kızlar e bebeğe girmeyin derim fena tekstil indirimi var kendimi tutamadım site çökmese daha alacaktım kurtardıklarımı kaptım, ay kız bebiş kıyafetleri ne ciciymiş çıtlı badiler bile dantelli tüllü bandanalı arkadaş.. ben düz beyazdan başka yok sanırdım

Ayrıca kan uyuşmazlığında coombs indirekt testi yapılıp bu test sonucunun negatif çıkması gerekir. Bunun anlamı anne ve bebek arasındaki etkileşimde antikor üretilmemesi demektir. Bu test sağlık ocağında yok özel labratuarlarda ya da ünivesrite hastanesinde yapılıyor.

evet bende vuruldum 28. haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde vuruldum çocuğun kan grubu babayla aynıydı

kan uyuşmazlığı için haftaya gidicem doktorum iğne vurup serviste 1 günlük yatış yapmam gerekiyor dedi günü birlik çıkarsın hastaneden dedi

E bebeğe para kalmadı 15’inden sonra tekrar sahalarda olucam

canım benim oğlum 40+0 da sezeryanla oldu,sütümde hemen gelmedi,oğlumuda uyandırmakta zorluk çektik,eşim ve kayınvalidemde mama vermeye izin vermediler anne sütü almazsa diye ama süt gelene kadar oğlum sarılık oldu 2 gece yoğun bakımda kaldı

Ben kizima hep citcitli badi kullandim ic zibin dedigin ne onu bile bilmiyirum gobek dusmeden once giydrlen seyse sayet kizimn gobegi hastaneden ciktigimiz gun dustu 3 tane var elimde onlardan sifir gbiler hic kullanmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…