- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
Yalnız 28.haftada olanı siz nerde yaptırdınız ? Çünkü pahalı bir aşı ? Ben o yüzden devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum başarabilirsem. benim dr aşının reçetesiz halinin 500 TL olduğunu söyledi.zaten bildiğim kadarıyla hemşirelerde takip ediyor dosyadan 72 saat gibi bir dilim var o zamana ayaklanır hatırlatırız
evet bende mor reçete diye bliyorum ama yanlış olabilir çünkü ben ilk doğumda demiştim mor reçete ile eczaneden elimize gelecek demişti hemşire hanımaslında yatmıyoruz sadece yatış gösteriyorlar.O aşı kırmızı reçeteli miymiş neymiş o yüzden.
Canım ben de oğlumda aynı şekilde davrandım sezeryan önerdiler iri olduğu için kafa ve omuzda genişti ama ben doğum başlasın bir sıkıntı olursa sezeryana alırsınız dedim öylede oldu 5-6 saat sonra sezeryan oldum, sütüm geldi çocuğum ele avuca rahat geliyordu, sarılık sıkıntımız olmadı... bu kez de aynı şekilde istiyorum hatta sezeryan sonrası normal doğumu araştırıyorum burada destek olacak doktor bulamıyorum. doktorum 38+3 te sezeryana alıyor biraz daha bekletebiliyor bebek küçük ise büyüsün diye mümkün olduğunca beklemek güzel aslında. bebek doğumun başladığını bilmeli ne oldum dememeli bence de.Kızlar ben kızımı 39+5 sezeryanla doğurdum. Sezeryan son dakka çıktığı için 38de falan sezeryan olmamış oldum. Kızım gününü epey doldurdu. Bakımında çok rahat ettim. Sütüm de hemen geldi.
Şimdi planlı sezeryan olunca doktor daha önce almak isteyecek ama ben yine en az 39 dolana kadar beklemek istiyorum. Daha öncesinde sancı gelirse gider sezeryan olurum. Yani istediğim bebeği kendi doğmak istediği zamandan çok önce çekip almamak. Biraz daha doğala yaklaşmak.
Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?
Özellikle ilk doğumunu 37-38 haftalık yada daha önce yapan anneler. Sütünüz geldi mi hemen, bebeğiniz çok uyuyor muydu? Çünkü anne karnında geçireceği süreyi doldurana kadar uyandırmakta zorluk çektiklerini duymuştum emzirmek için.
evet ben özele gidiyordum malum yılbaşı sonrası fiyatlar çok arttı birde rakip özel hastane olmadığı için tahliller vs. hep ücret üstüne ücret artık devlet hastanesine gidiyorum sağlık çalışanıyım ayrıca yeni doktorlarımız geldi devlet hastanesinede devlette muayene oluyorum artıkYalnız 28.haftada olanı siz nerde yaptırdınız ? Çünkü pahalı bir aşı ? Ben o yüzden devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum başarabilirsem. benim dr aşının reçetesiz halinin 500 TL olduğunu söyledi.
Canim bende aynen oyle dusunuyirum ilk kizimdaki doktorum kizimi 39 +6 da aldi sezeryanla sancim gelmedi cnki hafif geldigi gbi kosacaktim sezeryana 15 subat pazartesi yaziyirum o zamana kadar kalmaz dedi ve o sabah sanci tuttu ameliyat gnu zaten dogacakmis kizim cok sukur ama simdi ki doktorum 38 de aliriz dediKızlar ben kızımı 39+5 sezeryanla doğurdum. Sezeryan son dakka çıktığı için 38de falan sezeryan olmamış oldum. Kızım gününü epey doldurdu. Bakımında çok rahat ettim. Sütüm de hemen geldi.
Şimdi planlı sezeryan olunca doktor daha önce almak isteyecek ama ben yine en az 39 dolana kadar beklemek istiyorum. Daha öncesinde sancı gelirse gider sezeryan olurum. Yani istediğim bebeği kendi doğmak istediği zamandan çok önce çekip almamak. Biraz daha doğala yaklaşmak.
Özellikle ilk doğumunu 37-38 haftalık yada daha önce yapan anneler. Sütünüz geldi mi hemen, bebeğiniz çok uyuyor muydu? Çünkü anne karnında geçireceği süreyi doldurana kadar uyandırmakta zorluk çektiklerini duymuştum emzirmek için.
bencede devlette yaptırın ben şeker yüklemesini bile devlette yaptırdım gayette memnun kaldımYalnız 28.haftada olanı siz nerde yaptırdınız ? Çünkü pahalı bir aşı ? Ben o yüzden devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum başarabilirsem. benim dr aşının reçetesiz halinin 500 TL olduğunu söyledi.
artık çok geç girdim bile :):) ama ürünlerin hiçbirinde kumaş içeriği yazmıyor neredeyse, alamam ki ben böyleKızlar e bebeğe girmeyin derim fena tekstil indirimi var kendimi tutamadım site çökmese daha alacaktım kurtardıklarımı kaptım, ay kız bebiş kıyafetleri ne ciciymiş çıtlı badiler bile dantelli tüllü bandanalı arkadaş.. ben düz beyazdan başka yok sanırdım
bende bu konuda araştırma yaptım 2019 yılı 301 tl dir diye okudum bu sene artmış olabilir dediğiniz fiyat reçetesiz ve eczaneden zor bulunan bir iğne diye biliyorumYalnız 28.haftada olanı siz nerde yaptırdınız ? Çünkü pahalı bir aşı ? Ben o yüzden devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum başarabilirsem. benim dr aşının reçetesiz halinin 500 TL olduğunu söyledi.
Evet cnm.10 gun kullandim ben rahat oluyor.bide onun incecik beyaz ici oluyor.Evet canım patikli altlarda sıkıntı ilk aylar sonrasında iyi oluyor tabi, Eki Görüntüle 2586182 bölye iç zıbınlar iyi olur dimi ilk aylar, gerçi ben kullanmadım bunlardan fazla 2-3 tane vardı sadece, bizim bebiş ele avuca geliyordu.
Şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırcam. Aşı için de daha önce devlette gittiğim bir kadın doğumcu vardı 27.haftada onla görüşeceğim.Ben özelde perinatoloğa gidiyorum ama tahlil gibi işlerimi sağlık ocağında yaptırdım. Bi de arada devlete gittim kontrole. Doğumu da gittiğim perinatologla özelde yaptıracağım.Aynı anda 2 doktorla görüşüyorum gibi oluyor ama evhamlıyım zaten böyle devam edeceğim.bencede devlette yaptırın ben şeker yüklemesini bile devlette yaptırdım gayette memnun kaldım
ben geçen hafta mağazada gördüm canım onları aldım yüzde yüz pamuktu çoğu :)artık çok geç girdim bile :):) ama ürünlerin hiçbirinde kumaş içeriği yazmıyor neredeyse, alamam ki ben böyle
canlı yardıma bağlandım, destek hattını arayın yazdı, ay nasıl güzel tulumlar var, iade işlerinden sıtkım sıyrılmamış olsa alırdım, mağazaya iade var mı öğreneyim bari
ana bizim oğlan 13 günlükken düşürmüştü canım valla bende de 3 tane var diye hatırlıyorum bak ne giydirdim unutmuşum bile ama çıtlı badi giydirdim sanırım.Ben kizima hep citcitli badi kullandim ic zibin dedigin ne onu bile bilmiyirum gobek dusmeden once giydrlen seyse sayet kizimn gobegi hastaneden ciktigimiz gun dustu 3 tane var elimde onlardan sifir gbiler hic kullanmadik
Kızımı 37+4 sezaryenle doğum yaptım. Odaya geldiğimde emzirebilmiştim gayet iyiydi sütüm maşallah. Bence süt gelme olayı vücutla alakalı bir şey. 40. Haftada doğum yapıp sütü hemen gelmeyen arkadaşlarım oldu. Humana çay da çok etkili süt artırma konusunda.Kızlar ben kızımı 39+5 sezeryanla doğurdum. Sezeryan son dakka çıktığı için 38de falan sezeryan olmamış oldum. Kızım gününü epey doldurdu. Bakımında çok rahat ettim. Sütüm de hemen geldi.
Ben de aynen senın gıbı duşunuyorum canım,bu konuda doktorun ne dedı?ben de kızımı 39.3te sezaryen ıle dogurmustum.
ayyy doktora kızdım şu an ama sorun yokmuş buna şükür
biz tek bebek taşırken nasıl zorlanıyoruz sen 2 tane birden Allah yardımcın olsun
bazı doktorlar kendi planlarına uydurmaya çalışıyor, riskli bir durum yoksa neden erken alsın ki? ilkinde sırf bu yüzden son aylarda doktor değiştirdim iyi ki de değiştirmişim. 40da sezaryen yaptım, çok rahat geçti ve sonrasında süt problemim de olmadı
bunda da doktorum 40a kadar bekleriz dedi, sancı ve açılma olursa normal deneriz, olmazsa sez. ile 40da alırız minnoşu dedi
canım benim oğlum 40+0 da sezeryanla oldu,sütümde hemen gelmedi,oğlumuda uyandırmakta zorluk çektik,eşim ve kayınvalidemde mama vermeye izin vermediler anne sütü almazsa diye ama süt gelene kadar oğlum sarılık oldu 2 gece yoğun bakımda kaldı
Çok teşekkür ederim canım yorumun içinCanım ben de oğlumda aynı şekilde davrandım sezeryan önerdiler iri olduğu için kafa ve omuzda genişti ama ben doğum başlasın bir sıkıntı olursa sezeryana alırsınız dedim öylede oldu 5-6 saat sonra sezeryan oldum, sütüm geldi çocuğum ele avuca rahat geliyordu, sarılık sıkıntımız olmadı... bu kez de aynı şekilde istiyorum hatta sezeryan sonrası normal doğumu araştırıyorum burada destek olacak doktor bulamıyorum. doktorum 38+3 te sezeryana alıyor biraz daha bekletebiliyor bebek küçük ise büyüsün diye mümkün olduğunca beklemek güzel aslında. bebek doğumun başladığını bilmeli ne oldum dememeli bence de.
Beklemek istersen izin verecek mi peki canım?Canim bende aynen oyle dusunuyirum ilk kizimdaki doktorum kizimi 39 +6 da aldi sezeryanla sancim gelmedi cnki hafif geldigi gbi kosacaktim sezeryana 15 subat pazartesi yaziyirum o zamana kadar kalmaz dedi ve o sabah sanci tuttu ameliyat gnu zaten dogacakmis kizim cok sukur ama simdi ki doktorum 38 de aliriz dedi
Ben de göbek düşmeden çıtçıtlıya geçmiştim. İncecik iç zıbını sadece hastanede kaldığı gün giydirmişlerdi. Ben evde hep çıtçıtlı giydirdim. Sadece göbeğin ordan geçerken dikkatli örtüyorsunuz aşağı kızlar o kadarana bizim oğlan 13 günlükken düşürmüştü canım valla bende de 3 tane var diye hatırlıyorum bak ne giydirdim unutmuşum bile ama çıtlı badi giydirdim sanırım.
Kızımı 37+4 sezaryenle doğum yaptım. Odaya geldiğimde emzirebilmiştim gayet iyiydi sütüm maşallah. Bence süt gelme olayı vücutla alakalı bir şey. 40. Haftada doğum yapıp sütü hemen gelmeyen arkadaşlarım oldu. Humana çay da çok etkili süt artırma konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?