Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
zaten bildiğim kadarıyla hemşirelerde takip ediyor dosyadan 72 saat gibi bir dilim var o zamana ayaklanır hatırlatırız
Yalnız 28.haftada olanı siz nerde yaptırdınız ? Çünkü pahalı bir aşı ? Ben o yüzden devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum başarabilirsem. benim dr aşının reçetesiz halinin 500 TL olduğunu söyledi.

Canım ben de oğlumda aynı şekilde davrandım sezeryan önerdiler iri olduğu için kafa ve omuzda genişti ama ben doğum başlasın bir sıkıntı olursa sezeryana alırsınız dedim öylede oldu 5-6 saat sonra sezeryan oldum, sütüm geldi çocuğum ele avuca rahat geliyordu, sarılık sıkıntımız olmadı... bu kez de aynı şekilde istiyorum hatta sezeryan sonrası normal doğumu araştırıyorum burada destek olacak doktor bulamıyorum. doktorum 38+3 te sezeryana alıyor biraz daha bekletebiliyor bebek küçük ise büyüsün diye mümkün olduğunca beklemek güzel aslında. bebek doğumun başladığını bilmeli ne oldum dememeli bence de.

evet ben özele gidiyordum malum yılbaşı sonrası fiyatlar çok arttı birde rakip özel hastane olmadığı için tahliller vs. hep ücret üstüne ücret artık devlet hastanesine gidiyorum sağlık çalışanıyım ayrıca yeni doktorlarımız geldi devlet hastanesinede devlette muayene oluyorum artık

Canim bende aynen oyle dusunuyirum ilk kizimdaki doktorum kizimi 39 +6 da aldi sezeryanla sancim gelmedi cnki hafif geldigi gbi kosacaktim sezeryana 15 subat pazartesi yaziyirum o zamana kadar kalmaz dedi ve o sabah sanci tuttu ameliyat gnu zaten dogacakmis kizim cok sukur ama simdi ki doktorum 38 de aliriz dedi

bencede devlette yaptırın ben şeker yüklemesini bile devlette yaptırdım gayette memnun kaldım

artık çok geç girdim bile :):) ama ürünlerin hiçbirinde kumaş içeriği yazmıyor neredeyse, alamam ki ben böyle
canlı yardıma bağlandım, destek hattını arayın yazdı, ay nasıl güzel tulumlar var, iade işlerinden sıtkım sıyrılmamış olsa alırdım, mağazaya iade var mı öğreneyim bari

bende bu konuda araştırma yaptım 2019 yılı 301 tl dir diye okudum bu sene artmış olabilir dediğiniz fiyat reçetesiz ve eczaneden zor bulunan bir iğne diye biliyorum

Evet cnm.10 gun kullandim ben rahat oluyor.bide onun incecik beyaz ici oluyor.

bencede devlette yaptırın ben şeker yüklemesini bile devlette yaptırdım gayette memnun kaldım
Şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırcam. Aşı için de daha önce devlette gittiğim bir kadın doğumcu vardı 27.haftada onla görüşeceğim.Ben özelde perinatoloğa gidiyorum ama tahlil gibi işlerimi sağlık ocağında yaptırdım. Bi de arada devlete gittim kontrole. Doğumu da gittiğim perinatologla özelde yaptıracağım.Aynı anda 2 doktorla görüşüyorum gibi oluyor ama evhamlıyım zaten böyle devam edeceğim.

ben geçen hafta mağazada gördüm canım onları aldım yüzde yüz pamuktu çoğu :)

Ben kizima hep citcitli badi kullandim ic zibin dedigin ne onu bile bilmiyirum gobek dusmeden once giydrlen seyse sayet kizimn gobegi hastaneden ciktigimiz gun dustu 3 tane var elimde onlardan sifir gbiler hic kullanmadik
ana bizim oğlan 13 günlükken düşürmüştü canım valla bende de 3 tane var diye hatırlıyorum bak ne giydirdim unutmuşum bile ama çıtlı badi giydirdim sanırım.

Kızımı 37+4 sezaryenle doğum yaptım. Odaya geldiğimde emzirebilmiştim gayet iyiydi sütüm maşallah. Bence süt gelme olayı vücutla alakalı bir şey. 40. Haftada doğum yapıp sütü hemen gelmeyen arkadaşlarım oldu. Humana çay da çok etkili süt artırma konusunda.

Ben de aynen senın gıbı duşunuyorum canım,bu konuda doktorun ne dedı?ben de kızımı 39.3te sezaryen ıle dogurmustum.

Doktorum dedi ki, 39 ve 40ıncı haftalarda bebeğin kordon dolanması riski vs olmasın diye 38den itibaren alıyorlarmış. Yani benim anladığım kaba tabirle şu: hazır çocuk yaşıyorken alalım gözümüzün önünde dursun. İçerde bişey olur falan riske girmeyelim diye.
Ama şöyle düşünüyorum aynı risk kızım için de vardı sonuçta. Aman bişey olur diye onu da önceden almamız lazımdı aynı düşünceyle. Yani somut bir sebebi yok aslında. Doktor bir takım bilimsel verilerden bahsetti bilmem kaçta kaç yüzdeyle 39 ve 40. haftalarda kordon dolanması vs gibi sebeplerden ölüm oranı var dedi. Çok yüksek bir rakam değil aslında ama, anladığım kadarıyla ne gerek var riske içerde durcağına dışarda dursun mantığıyla yaklaşıyorlar. Nasılsa dışarda yaşayabilecek duruma gelmiş alalım diye düşünüyorlar gibi anladım.

Sevindim bu yorumuna doktorum illa 38de alalım demedi ama 38den itibaren çok beklemeye gerek yok dedi. Ama ben bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 40a kadar. Sancı gelirse koşarız hastaneye napalım

Hımm demek 40 haftada da doğsa süt gelmeyebiliyor. Sonra noldu peki geldi mi, ne zaman geldi canım?

Çok teşekkür ederim canım yorumun için ben de beklicem

Beklemek istersen izin verecek mi peki canım?

ana bizim oğlan 13 günlükken düşürmüştü canım valla bende de 3 tane var diye hatırlıyorum bak ne giydirdim unutmuşum bile ama çıtlı badi giydirdim sanırım.
Ben de göbek düşmeden çıtçıtlıya geçmiştim. İncecik iç zıbını sadece hastanede kaldığı gün giydirmişlerdi. Ben evde hep çıtçıtlı giydirdim. Sadece göbeğin ordan geçerken dikkatli örtüyorsunuz aşağı kızlar o kadar

Evet ben de aldım bugün babymall de indirimdeydi. Ama çok uzun süre içmeyi düşünmüyorum. Aklınızda bulunsun içinde çemen olduğu için ter kokusu yapıyor. İlk bir hafta 10gün sütüm düzgün geldiğine emin olana kadar içerim sonrasına bakarız artık koku durumuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…