Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Planlı olduğu için mi 37+4 tü canım yoksa sancı açılma vs sebebiyle mi?

Bence citcitli badi kizlar icin daha guzel .erkekte ben genelde ya buyuk alyordum bacak kismi pipi kismi cok sıkmayacak sekilde giydirdim citcitli kismi cok kapamazdim evdeyken acik oluyordu.1 yasa dogru icine atlet cogunlukla giydiyordum.badileri cok kullanmadim

Kizlar su gri cantayi alsam mi 35 olani is gorur mu ne kadarlik alisveris yapinca kargo bedava oluyor e bebekte

Eklentiler

• Screenshot_20200207-113832.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
çok geçmiş olsun

Hımm demek 40 haftada da doğsa süt gelmeyebiliyor. Sonra noldu peki geldi mi, ne zaman geldi canım?

kolostrum geliyorducanım en başından ama yeterli değildi demek işte annem,ben ebe kızkardeşim mama dedikçe bizimkiler inada bindirdi,sanki ben istemem oğluma anne sütüvermeyi,neyse 3. gün sarılıktan yoğun bakıma alınınca bende göğüs kalkanları vardı,onları kullanmaya başlamıştım,sabah bi uyanırdımki o kalkanlar dolmuş,taşmış üzerime akmış sütler üzüntüden uyuyamıyorsunda ilk bebeğin vs ama uyuyakaldığım 1-2 saatlik bi zaman diliminde gelmiş demekki özetle 3. günde tam manasıyla geldi canım

Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Planlı olduğu için mi 37+4 tü canım yoksa sancı açılma vs sebebiyle mi?
Tansiyon yükselmesinden dolayı canım, 35. Haftamda yükselmeye başladı tansiyon doğumdan bir gün önce 15-10 olunca doktorum riske gerek yok bebeğinde kilosu uygun olduğu için aldı bebeği.
Humana da dediğin gibi acayip koku yapıyor, pastırma gibi kokuyordum ben karbonatla koku olayını halletmiştim aklında olsun.

Çok geçmiş olsun canım dikiş atıldıktan sonra 39 da doguran çok kişi var sıkıntı yapma kendine

Allah yardımcın olsun canım benim. Dualarımız seninle iyi haberlerle gel

Cok uzuldum canim ya allahnyrdimcin olsun dualaraim seninke

çok geçmiş Allah esirgesin canım

Doktorun tecrübeliymiş demek canım takdir ettim valla. Belki başkası olsa farketmeyecekti. Geçmiş olsun. Dikiş atarlar yatarsın. Dururlar Allahın izniyle biraz daha kuzucuklar. Stres yapma sen. Yatarak devam edersin bundan sonra nolcak. Onlar iyi olsun da.

Anladım canım. Hakikaten dinlenme çok etkiliyor ya. En çok gece uyuyunca geliyordu benim de. Gün içşnde koşturmaktan o kadar dolu dolu olmazdı. Gece çok dolarlardı. Hepimizin fırsat buldukça uyuması lazım. Ama bu sefer iki çocukla imkansız bakalım napçaz

Bende içemedim o çayı,aktarsan rezene,kimyon aldım,kimyonu limon katıp içtim bebek gazı için,bir damla da oğluma veriyorduk,oğlanlar gazlı oluyor

Dikis atiyorlar ya kuzum dursun diye rabbim yardimcin olsun stres yapmaduam seninle

Aaa nasıl yapıyosun canım koltuk altına mı sürüyorsun? Islatıp mı nasıl yapçaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…