Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Allah şifalar versin,Çok şükür dr.un erķen farketmiş,senin artık üzülüp stres yapmaman lazım,yatarsın bol bol doğuma kadar dinlen son aya kadar durabiliyorlar öyle,güzel haberlerle gel inşallah

Benim kanamam oldu doktor erkenden yaptirdi eczaneden aldim gittim saglik ocagina vurdurdum simdi haftaya bir daha vurulucam

Canım o test Nasıl bişi. Sadece kan mi veriyoruz. Ben hamileliğimin başında 6-7 falandı kanama şikayeti ile gidince iğne olmuştum ama testi yaptırmam gerekiyormuş. Çok sordu demezsen özelde mi yaptırdın fiyat olarak bişi dediler mi

Evet canım koltuk altıma sürüyordum. Duştan çıkınca nemliyken sürüyordum. Hindistan cevizi yağıyla karıştırıp sürenlerde vardı ama ben o hissi sevemedim.

Tamam canım bu çok iyi oldu. Çayın koku yaptığını farkettiğim öğrendiğim anda içmeyi bıraktım ama bu epey bir koku çektikten sonra oldu karbonatı muhakkak denicem ki çayı içmeye devam edeyim. Çook sağol

Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Allahimm cok gecmis olsun canimm insallah hallederler stres yapma sende nolur

aynen canım çok çok zor gece oğlum 3,5 ta uyandı mama yaptım,uyutmay çalıştım yok uyumuyor babası kalktı ben uzandım kıyamet kopardı,gene kalktım geri çok az uykuyla işe geldim vallahi 2. bebişte gelince nasıl olacak bilmiyorum babası yardımcı ama hem her zaman yanımızda olamıyor hemde oğlan bana çok süşkün yaza denk gelmese kanguru alırım diyordum

Gobek deligim minicik kaldi disari cikacakdun cok agriyordu dun

Ben de en azından kızımın uyutma işini eşime devredeyim diyordum. Ama kızım da bana düşkün aynı şekilde ben olmadan uyumuyor. Bu çocuklar hep annelere yapışık oluyor ya

Ben de en azından kızımın uyutma işini eşime devredeyim diyordum. Ama kızım da bana düşkün aynı şekilde ben olmadan uyumuyor. Bu çocuklar hep annelere yapışık oluyor ya
aynen canım hadi benimki oğlan kızlar normalde babacı olur :) ya benim kuzenim işte çıkıyor eve gidiyor kızı2 yaşında baba baba herşeyini kuzenıim yapıyor vallahi alt açması gece uyanması çok özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…