Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cati muayenesi 36 dan sonra yapiyorlar alttan elle muayene oluyor parmakla bakiyor
Benim ilkinde yapmadı doktorum
Her doktor rutin olarak yapmıyor sanırım
Sadece günüm.dolup sezeryan için gittiğimde muayene etmişti
Başı çok yukaridaydi suni sancı versem de yuzdw on on beş sansimiz var deyince sezeryan oldum

Hemen randevu alıyorm Umarim oyledir daha once hic troid sorunm olmadi cunku

Sanki karnımı kazıyormuş gibi oluyor geceleri yada merdiven çıkarken

Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
çok geçmiş olsun canım

Sagol canm senin degerin kacti bnm 5.43 bundan yuksek miydi

Kizlar tsh yani troidim 5.43 çıktı aranizda bu sekilde yuksek troidi olan var mi saglik ocaginda yapilan kan sonucmda cikti ve muhakkak dahiliyeye gitmemi istedi doktor korktum acikcasi
2 senedir tsh ile uğraşıyorum gebeliğimde doktor tarafından 25mg olan hapımı 100mg çıkarıldı korkulcak bir şey yok dahiliye doktoru size ilaç verecek sabah aç karnınıza içeceksiniz

Ay evet ya heyecanlı zmaanlar olacak
Bir de burda da birbrimize daha çok alisinca insan daha da merak ediyor bugün doğum yapan var mı diye
Ocak 2016 annelerindw çok keyifli swylrr paylasmistik
Hatta İzmir anneleri olarak dışarda ve evlerde bile buluştuk

İlk hamilelğimde rahimde perde olduğu anlaşılmıştı ve erken doğum riski, bebeğin ölme riski vardı. Perdeden dolayı normal doğum yapmam mümkün değildi. Ve 38+5 de bebeğin eşinin kireçlenmesinden dolayı sezeryan oldum.
İkincide de 38. haftaya girince hergün kontrole çağırdı doktorun ve yine kireçlenmenin artmasından dolayı 38+6 da sezeryan oldum. İkisinde de sütüm hemen geldi. Bir sıkımtı yaşamadım şükür. Hiç kimse yaşamasın, inşallah herkese gönlünden geçtiği şekilde ve sorunsuz doğumlar yapmak nasip olsun.

Sagol canm senin degerin kacti bnm 5.43 bundan yuksek miydi

4 küsur falandi sanirin, ama tam hatirlayamiyorum.
2 'nin altında olmasi gerekiyor gebelikte.
bu gebeligimde 3.5 çıktı bir gun 75 bir gun 100 içiyorum dönüşümlü..

Yine yapabiliriz aslinda izmirliler var aramizda :)

Peki bunun yeme icmeyle bi ilgisi var mi su yiyecek yukseltir veya dusurur diyebileceginiz?

hayır canım, ama evindeki tuz iyotsuz ise mutlaka iyotlu tuz kullan..
birde bu hafta kizimin endokrinoloji randevusu vardı o bana dediki
yemek yaparken tuzu ocagi kapattiktan sonra kat.. piserken atarsan tuzun iyotu buharlasir..

Kızlar birşey sormak istiyorum göbeğim ve çevresinde alerji gibi kırmızı döküntüler çıkmış. Böyle birşey yaşayan oldu mu
Bilmiyorum ama geçen bir yerde okumuştum döküntü şeklinde kizariklar olunca doktora muhakak danışmak lazimmis ..bence ara doktorunu en azından kafan rahatlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…