Eve sürekli girip çıkan mı oluyor? Çünkü çamaşır suyu da zararli bizim icin ozellikler ben sık kullanılan kapi kollarini siliyorum bir de günlük tuvalet temizliği. Tezgah temizligi.
Eve sürekli girip çıkan mı oluyor? Çünkü çamaşır suyu da zararli bizim icin ozellikler ben sık kullanılan kapi kollarini siliyorum bir de günlük tuvalet temizliği. Tezgah temizligi.
Eskiden oldugu gibi. Zaten acil durumlar icin onceden evde dogum yapma ihtimali icin gerekli malzemelerin bir kismini sigorta paket yapiyor. Siz gidip aliyorsunuz. Dogum baslayincada ebe ile doktor gelip dogurtuyolar.
Burda cok anormal bir durum degil bu. Insanlar asillarindan fazla sasmadilar.
Sezeryan gercekten eger kontrollerde bebegin hayati riski varsa yapiliyor, aksi taktirde istesenizde yapmazlar.
Kızlar şimdi op. Dr Banu Çiftçi.'nin canlı yayınını dinledim. Kaygılarınızı azaltın. Yapmış olduğunuz stres covid19 dan daha çok zarar veriyor bebeğinize diyor. Stresten dolayı erken doğum yapanlar varmış. Dikkat edin diyor. Hastanelerde doğum haneler ayrı. Covidli doğum yapanların yeri ayrı. Evde doğum diye bir şey söz konusu değil. İçiniz rahat olsun diyor. Kontrollere gitmemiz gerekiyormuş. Ertelemeyi doktorunuzla karar verin kendiniz ertelemeyin diyor
Roterdamda, ikinci dunya savasinda nerdeyse yerle bir olmustu.
Sonradan insa ederken bu tip seylere cok dikkat edilmis.
Sansima hastaneyede cok yakin oturuyorum.
Eger normal dogum yapacak durumda degilsen tabikide sezaryan oluyor.
Ama normal dogum tesvik ediliyor. Iyilesme sureci daha cabuk diye.
Ayrica dogum iyi gecince, bebeginde durumu iyise dogumdan bir kac saat sonra eve ugurluyolar.
Canim bizim ulkede zor hic bir dr eve gelmez dogurtmaya gelsede ekstra ucret alir.anca cok zengin olucan ki ambulans gelcek kapimiza dr ebe olcak.acil durumda gitcen hastaneye.hic bir hastane risk almaz
Geçen gün dr gittim doğum şekliyle ilgili sorular sordumda virüs tehlikesinden dolayı haftası gelen herkesi kesicem
( sezeryan yapicam) bekletmicem dedi. Tuhaf bi tabir neyse banada 1 ay sonra nolur bilemem konuşmak için erken dedi
Geçen gün dr gittim doğum şekliyle ilgili sorular sordumda virüs tehlikesinden dolayı haftası gelen herkesi kesicem
( sezeryan yapicam) bekletmicem dedi. Tuhaf bi tabir neyse banada 1 ay sonra nolur bilemem konuşmak için erken dedi
Benim dr. 36.hafta cagirdi.
Ozamana kadar stresi azaltip evden gerekli olmadikca cikmayip son hazirliklari yapicam.
Napalım hersey Allahdan.
Belki biz dogum yapana kadar bu illetde azaladir ya da biter.
Ziyaretci olayi cok yerinde olmus ama.
Ben kimse gelsin istemiyordum zaten umarim benim hastanemde uygular bunu.