Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ne zaman gittiniz en son benimde bu hafta randevum var ama gitmek istemiyorum 36 da gitsem problem olmaz insallah

günaydın kızlar
herkesin evinde oturduğu az vakalı güzel sağlıklı bir gün olur inşallah
en son 14 ünde kontrole gitmistim,o günden beri kapıdan dışarı burnumu dahi uzatmadim.persembe gününe randevu aldim calisamaz raporu alicam ve kan tahlillerim var..hastane özel hastane , vaka kabul eden bir hastane mi bilmiyorum.ne şekilde gitsem bilemedim maske+ eldiven okey de?
eşim sen artık araba kullanma ben seni götürürüm diyor ama ben tek gitme taraftarıyım aslında çünkü 4 yasinda kızım var eşim beni gotururse onu mecbur ananeye birakicaz.evden çıksın istemiyorum hic..
Allah'ım koşa koşa hastaneye giderdik, şimdi korka korka gidiyoruz

Ne zaman gittiniz en son benimde bu hafta randevum var ama gitmek istemiyorum 36 da gitsem problem olmaz insallah
cuma gunu gittim.
1 ayin uzerine gittim merak ediyordum kontrolum gelmisti.
Yani mecburuz bir sekilde gidiliyor

Canim bizim ulkede zor hic bir dr eve gelmez dogurtmaya gelsede ekstra ucret alir.anca cok zengin olucan ki ambulans gelcek kapimiza dr ebe olcak.acil durumda gitcen hastaneye.hic bir hastane risk almaz
Canim zaten hastane sezeryan ameliyatlari durdurursa ve virusten doluluk olursa nenelerimiz gibi evde ebesiz dogururuz demek istedim

Gunaydin cnm bende kendim arabamla gittim.evde esim cocuklara bakti maske eldiven taktim.dr de dedi iyiki tek gelmissin. hep aile boyu giderdjk

İnşallah oyle olur canim hergun vaka sayisi aciklandiktan sonra ruyada evde dogum yaptigimi veya sevdiklerime bisey oldugunu görüyorum

bir kisi refakatci olsun en azindan ne yapalim ziyaretcide olmasin yani.hakkikizda hayirlisi olsun

Amin canim ramazana inşallah bitmis olarak gireriz diye dua ediyorum baskada elimden bisey gelmiyor esimi ise yolluyorum aksam eve virus getirdimi diye cok korkuyorum
Aynen ya bizde oyleyiz disardan gelen hemenn elinj yuzunu yikiyor kolanya yafa direk banyo yapiyor zorlu surec sakasida yok.du gene markete gitiik maske kimse takmiyot bide bize uzayli gibi bakiyorlar mallar mi ne

Ben ilk doğumda epidural doğum yapmıştım hiç tavsiye etmem iki yıl belimden tam dogrulamadim.9 ay sonra ikinci çocuğuma hamile kaldım çocukları yıkarken inanın robot gibi tık tık dogruluyordum.zaten 4cm açıldıktan sonra iğneyi yapıyorlar 4 den sonra açılma hızlanıyor boşuna da olmuşum yani 4 cm açılana kadar asil sancı oluyor.iyi düşünün.sanci bikac saat ama belin toplanması en az iki yıl daha da uzun süren ki siler duydum.

Aaa bende olursa epiduralli normal düşünüyordum. Herkeste böyle mi oluyo acaba? Daha önce varmı böyle doğum yapan baska?

Herkesin bünyesi farklı oluyor galiba komsumuzun hiçbir sıkıntısı olmamıştı

Bir arkadaş 38.haftasında kontrole gitmiş. Her şey yolunda bir sıkıntı yok ama virüsten dolayı sezeryana alalım istersen bekleme demiş. Gelişimini tamamlamış zaten demiş. Bu doktorlar bizden daha panik. Biri stres yapmayın erken doğum olmasın diyor öbürü erken alalım diyor. Rabbim hayırlısını versin.

Benim de haftaya pazartesi kontrolum .maske eldiven takip tek gitmeyi düşünüyorum canım.kizim.var 4 yaşında .eşim o gün evde ama onunla kalır .yoksa ben de bakixisina bırakmak zorunda kalacağım.1 haftadır evdeyiz biz de .eşim ise ve markete gidip geliyor sadece

Doktorrlar da ne kadar az kişiyle gidersek o kadar mutlu olur bence.islwei çok zor , küçücük odalarda her gün onlarca kişi

Gecmis olsun cnm risk her zaman var epiduralde.benim arkadasimda memnun kalmadi bir kac ay hissizlik yasadi bel kisminda.

bu epidural iyi mi kötü mü ben anlamadım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…