Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bu epidural iyi mi kötü mü ben anlamadım valla.
Cnm aslinda olabiliyorsa normal olsun epidural falan olmasa daha iyi bence.sonucta omur ilikten igne oluyor.tabi agri cekmek istemeyenler epidurali tavsiye ediyor.bence yan etkileri vucutla alakali memnun olanlarda cok olmayanda cok.

Mesala Bu yöntemin dezavantajları ve istenmeyen yan etkileri var mıdır?
Çok sayıda avantajına rağmen bu yönteminde bazı dezavantajları vardır. Deneyimli anestezi uzmanları tarafından epidural kateter takıldığında yan etkiler çok azdır. Ayrıca bazı istenmeyen yan etkiler ile de karşılaşılabilir. Bunlar; hafif baş dönmesi, geçici tansiyon düşmesi, bulantı, kaşıntı, sersemlik, idrar yapamama daha sık görülür fakat kolaylıkla tedavi edilebilir.

Ayrıca; %1’den düşük olasılıkla baş ağrısı ve sırt ağrısı,
Verilen ilaçlara bağlı olarak bacaklarda geçici güçsüzlük,
Bebek kalp atımlarında yavaşlama,
Sinirlere zarar verilmesi ve enfeksiyon riski oldukça nadirdir.
Felç olma ihtimali ise son derece nadirdir, ancak bilgisiz ve deneyimsiz ellerde oluşabilecek bir komplikasyondur. Alinti.

Boyle yazmis ama hepsinde risk var.

Allah korusun

Kızlar yavaş yavaş bende çantamı hazirlasammi erken mi bilemedim yaaa..bana bir akıl verin normalde 35 haftada hazırlardım

Kızlar yavaş yavaş bende çantamı hazirlasammi erken mi bilemedim yaaa..bana bir akıl verin normalde 35 haftada hazırlardım
Ben bugün bebisimin kıyafetlerini yıkadım ütülücem allah izin verirse bu hafta çantamı hazırlarım 36 haftadan sonra belli olmuyo ne zman geleceğine kendi karar veriyo

Kızlar selamun aleykum bir şey soracağım sizlere. Park yatak mı yoksa sabit beşik mi aldınız böyle ahşap olanlardan? Park yatak için Joie Kubbie Sleep Park Yatak modeli nasıl sizce? Boyutu küçük mü bilemedim açıkçası çünkü yorumlarda 50 x 90 yatak tam oluyor demiş birisi :/

Teşekkür ederiz moon, ben devlet hastanesine gidiyorum epidural var ama keyfi uygulanmıyor. 4 cm açıklıkta anneye bakıyorlar doktorlar zaten hastanın halinden anlıyorlar elzem mi değil mi

Ben ilkinde 32 de haxirlamistim canım nolur nolmaz diye ☺bunda hazirlamadim henüz
Ben de bebek çantasını hazırladım. Anne çantası duruyor hazırlamadım. Ona zaten ne koyucaz ki, gecelik, pijama, çorap, terlik, belki emzirme sutyeni, üşürsek diye şal, lohusa pedi. Başka aklıma gelmiyor.

Teşekkür ederiz moon, ben devlet hastanesine gidiyorum epidural var ama keyfi uygulanmıyor. 4 cm açıklıkta anneye bakıyorlar doktorlar zaten hastanın halinden anlıyorlar elzem mi değil mi
Aynen canim drlar artik kim sezeyan kim normal yapar kim epidural yapabilir anliyor hersey bebegin gelisine bagli misal benimki daha donmedi daha son haftalarda belli olcak ne olacagi .kismet artik

Gogus ucu kremi. Ic camasir makyaj cantasi

Benim de bebek çantası hazır ama kendi çantam hazır değil. Pijama gecelik ve sabahlıkları yıkadım, iç çamaşırlarını da yıkadım ütüleyip çantaya koymak kaldı. Nedense bu aralar hiçbir şey yapasım gelmiyor hep uyuyasım var.

Bugün kontrole gittim. Bakanlıktan yazı gelmiş zamanı gelenleri normal doğum için bekletmeyin sezeryana alın demişler. Yeni araştırmalara göre covid 19 anne sütünden bebeğe geçiyormuş. İnşallah bir an önce bu virüs kaybolur

İnşallah biz doğurana kadar ortalık biraz düzelir ya..ne bebek arabası alabildim ne gecelik ...geceliğe internetten bakıyorum şimdi. Biberon vs kredi kartım kesilince hemen alcam ...artık alışverişe vs çıkılmaz nisanda olaylar zirve yapar..mayısa kadar biraz durulur diye umuyorum inşallah

Canim zaten hastane sezeryan ameliyatlari durdurursa ve virusten doluluk olursa nenelerimiz gibi evde ebesiz dogururuz demek istedim

ben bunu doktoruma söyledim, o da bana evet haklısın vaka sayısı 10 milyonu bulursa dedigin dogru diyip dalgaya aldı beni..
icimi rahatlatti o günden beri daha rahatım..
italya gibi olursak dedim?
o da italya suan genc ve acil hastalarinin ameliyatlarına yoğunlaştı dedi(doğum,apandist,kaza vs.)
rahat olun olumlu düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…