Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gunaydin cnm bende kendim arabamla gittim.evde esim cocuklara bakti maske eldiven taktim.dr de dedi iyiki tek gelmissin. hep aile boyu giderdjk

ben arabada beklerim seni dedi, o da ayri panik, hastaneye gidip tek başıma dogururum falan diye mi korkuyo nedir

Gecelik vs alınır gene de biz normal araba almayı düşünüyoduk binek araç, bu zamanda hayatta alınmaz çok da lazım son haftalarda napıcam bilmem.

Bende almadim bebek arabasi anakucagi puset abilerden kalma var dogsun aliriz artik acelesi yok ne yapalim

Dış fırçası,macun ,bir iki ufak makyaj malzemesi,ufak bir ayna,taç ,tarak aklıma gelenler

Bebek arabası falan en son iş. Kıyafetlerini beşiğinin bezini yani temel ihtiyaçlarını alırsanız yeterli. Ben önceden hangi Marka daha iyi diye araştırma yapıyordum hepsini bıraktım. Sağlıklı bir şekilde doğsun evimize gelelim yeter diyorum. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu salgından.

Ya hersey hallolur yeterki.su kaos bitsin hersey yoluna girsin.insallahhhh

Kızlar toplanın önemli bir sorum olacak ama önce herkese bol sağlıklı ve yüksek moralli günler diliyorum. Geçenlerde de aynı sorundan bahsetmiştim size. Bugün kontrolüm vardı. 33+1 deyim. Son kontrolümde bebeğimin baş ve boyu 2 hafta önden göğüs çevresi bir hafta geriden geliyordu. Bugünki ölçümde başı 3 hafta, boyu iki hafta ilerinden, gövdesi ise 10 gün geriden çıktı. Kilosu nerdeyse 2300. Çok endişeliyim. Doktorum ince uzun bir bebeğimin olacağını endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Ama ben çok kafaya taktım. Aklımda sadece bu var. Acaba beyinle ilgili bir problemi mi var. Başka doktora görünmeli miyim? Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Gelişmesi için elimden geleni yapıyorum ama gövdesi niye geri kalıyor anlamıyorum.

Merhaba kızlar. Bir çok soruma sormadan cevap buluyorum. Çok teşekkürler herkese. Bir şey danışmak istiyorum. Göğüs koruyucular var ya bu gümüş kapak falan gibi. Kullanan, önerisi olan var mi? Philips Avent in göğüs kalkanını görmüştüm iyi gibi gelmişti ama gümüş kapaklar daha iyi diyenler oldu.

SCF15702 Göğüs Kalkanı 2 li
Philips Avent SCF15702 Göğüs Kalkanı 2 li

Koruyucu Gümüş Göğüs Kapakları
Silverina Koruyucu Gümüş Göğüs Kapakları

Bunlar arasında kaldım. Fikir verirseniz çok mutlu olurum. Marka önerisi olan varsa onları da alabilirim.

Hiç bir fikrim yok canım ama stres sana daha çok zarar verir bunu bir çok doktordan duyuyorum. Bu dönemde dışarı çıkman çok zararlı zaten. Ben doktoruma güvenirdim sanırım. Özenle seçtik sonuçta. Ama için rahat etmiyorsa bişeyler yap. Özel bi muayene ayarlayabilirsin. Sürekli devam etmeyecek olduğun için.

Gelisimi guzel cnm bende 32+3 de gittim.2200 kilosu 46 cm boy cikti fark yok.yani normal dedim.evhama.gerek yok masallah hersey yolunda bence dr guven sen.

Ben iki bebektede kullanmadim ama bunda normal kalkan aldim.gumus daha iyi diyorlar ama sahsen kullanmadim cnm

Yani ikisi arasında da fazla bi fiyat farkı yok. Gümüşler daha iyi diyorlar evet. Yine de size de sormak istedim.
Ben kendim e bebekten aldim 40 tl lik bisey seninkinin fiyati yuksek.cnm.gumus orani yuksekse gumus olanin fiyati iyi.

Ben rahat etmek için büyük boyunu aldım
O zaman benden önce dogum yapan arkadaşım orta boy almıştı onun uyarısı uzerine büyük boy almıştım. Orta dar oluyor demisti. Simdi de büyük boy aldim.
Evet canım ama bu paketin sayısı çok fazla o kadar gerek yok bence migrosta 9 lu var daha uygun fiyata migros kartla 27 küsur liraydı geçen hafta aldım ben de
Hepinize tesekkur ederim ben de alayım en azından ilk günler icin. Ilk dogumumda hasta bezlerinden vermislerdi fakat 2.yi falan isteyince mikrop kaparsın hasta bezi çok kullanma demislerdi niyeyse ben de orkid kullanmistim sonra.

Hepinize tesekkur ederim ben de alayım en azından ilk günler icin. Ilk dogumumda hasta bezlerinden vermislerdi fakat 2.yi falan isteyince mikrop kaparsın hasta bezi çok kullanma demislerdi niyeyse ben de orkid kullanmistim sonra.
Bende e bebekten lohusa pedi aldim uygundu fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…