Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Havuç suyunu ben de çok duydum.
Ne raporu aldınız çalışabilir raporu mu çalışamaz raporu mu.

Bakim ortuleri guzel gene alcam bir pakette baska marka var bende 2, 3 tane daha alirim bitmeden

oyyy yesinler onun sac fircasini
guzel gunlerde kullanilsin canim.
Alt acma bende 1pkt dalin aldim.
Ama baby me alim diyorum bana kalmaz sanirim bimde ancak esim gelirken bakar.
Bebe kolonyasi ebebekde indirimdeydi almistim.
Esim diyor cok gelmis altacma olur muhakak.sagol cnm

baby me denemek istedim ya cesaret aldim bakalim.
İslak mendil (3lü aldim memnun kalirsam fazla alirim) gogus pedi aldim bi de.

Kızlar izmir özel can hastanesinde doğum yapmış,yapacak olan var mı?

Doktor bişey dedi mi ben de alıcam da cuma günü, korkuyorum doktor vermem derse diye. Başka bir forumda sorun çıkaran doktorlar olduğunu okudum. Etik değil diyorlarmış falan.
Doktor bi şey demedi. Şuan da okul açık olsa çalışırdım. Okullar belki de yaza uzayacak bilemiyoruz. Bakalım hayırlısı inşallah bian önce biter de şu salgın okullar açılır.

Merhabalar bende geçen haftalarda aynı problemi yaşadım başı ve gövdesi 3 4 hafta önden boyu haftasıyla uyumlu demişti hatta Dr sat ım yanlış olduğunu erken doğum yapacağımı kafası büyük olduğu için sezaryen dedi Muş'ta.bende daha önceki ultrasonları ve ayrıntılıyı yanımda götürdüm bana hepsinin yanlış olduğunu bebeğimin gözetime alınması gerektiğini söyledi. Gecen hafta memlekette geldim hemen başka bir Dr göründüm Dr dediklerinin hepsini anlattım hatta muşta yapılan tüm ölçümleride gösterdim. Kendisi de ölçüm yaptı baya ayrıntılı da baktı kafasının kesinlikle büyük olmadığını sağlıklı olduğunu muş hariç diğer tüm ölçümlerde uyumlu olduğu dedi. Ben çok ağlamıştım o yüzden üzülme hata yapılabiliyor.

Gecelik vs alınır gene de biz normal araba almayı düşünüyoduk binek araç, bu zamanda hayatta alınmaz çok da lazım son haftalarda napıcam bilmem.
Aynı sorun bizde de var. Yaklaşık 5 aydır araba arıyoruz. Hem çok pahalı hem temiz araba yok ve doğum yaklaşıyor. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…