Günaydın kızlar. Bugun 32+0 olduk. Rapor almak için hastaneye gittim. Yeni geldim. Güle oynaya heyecanla gittiğimiz hastaneye büyük bi stresle gittik. Maske tak eldiven tak oraya dokunma buraya dokunma dezenfekte et kolonya sür derken kendimizi evde bulduk. Yine buna şükür. Rabbim bundan geri koymasın. Doktor benden daha stresliydi hasta yok ama 5 tane yatış var bugün doğum için dedi. Doğumlar birden artmış stresten sanırım. Bebeğin suyu azalmış. Bi kaç gündür az su içiyorum ondan kaynaklanabilir mi bilginiz var mı. Artması için ne yapmalıyım.
oyyy yesinler onun sac fircasini
guzel gunlerde kullanilsin canim.
Alt acma bende 1pkt dalin aldim.
Ama baby me alim diyorum bana kalmaz sanirim bimde ancak esim gelirken bakar.
Bebe kolonyasi ebebekde indirimdeydi almistim.
oyyy yesinler onun sac fircasini
guzel gunlerde kullanilsin canim.
Alt acma bende 1pkt dalin aldim.
Ama baby me alim diyorum bana kalmaz sanirim bimde ancak esim gelirken bakar.
Bebe kolonyasi ebebekde indirimdeydi almistim.
Doktor bişey dedi mi ben de alıcam da cuma günü, korkuyorum doktor vermem derse diye. Başka bir forumda sorun çıkaran doktorlar olduğunu okudum. Etik değil diyorlarmış falan.
Doktor bişey dedi mi ben de alıcam da cuma günü, korkuyorum doktor vermem derse diye. Başka bir forumda sorun çıkaran doktorlar olduğunu okudum. Etik değil diyorlarmış falan.
Doktor bi şey demedi. Şuan da okul açık olsa çalışırdım. Okullar belki de yaza uzayacak bilemiyoruz. Bakalım hayırlısı inşallah bian önce biter de şu salgın okullar açılır.
Kızlar toplanın önemli bir sorum olacak ama önce herkese bol sağlıklı ve yüksek moralli günler diliyorum. Geçenlerde de aynı sorundan bahsetmiştim size. Bugün kontrolüm vardı. 33+1 deyim. Son kontrolümde bebeğimin baş ve boyu 2 hafta önden göğüs çevresi bir hafta geriden geliyordu. Bugünki ölçümde başı 3 hafta, boyu iki hafta ilerinden, gövdesi ise 10 gün geriden çıktı. Kilosu nerdeyse 2300. Çok endişeliyim. Doktorum ince uzun bir bebeğimin olacağını endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Ama ben çok kafaya taktım. Aklımda sadece bu var. Acaba beyinle ilgili bir problemi mi var. Başka doktora görünmeli miyim? Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Gelişmesi için elimden geleni yapıyorum ama gövdesi niye geri kalıyor anlamıyorum.
Merhabalar bende geçen haftalarda aynı problemi yaşadım başı ve gövdesi 3 4 hafta önden boyu haftasıyla uyumlu demişti hatta Dr sat ım yanlış olduğunu erken doğum yapacağımı kafası büyük olduğu için sezaryen dedi Muş'ta.bende daha önceki ultrasonları ve ayrıntılıyı yanımda götürdüm bana hepsinin yanlış olduğunu bebeğimin gözetime alınması gerektiğini söyledi. Gecen hafta memlekette geldim hemen başka bir Dr göründüm Dr dediklerinin hepsini anlattım hatta muşta yapılan tüm ölçümleride gösterdim. Kendisi de ölçüm yaptı baya ayrıntılı da baktı kafasının kesinlikle büyük olmadığını sağlıklı olduğunu muş hariç diğer tüm ölçümlerde uyumlu olduğu dedi. Ben çok ağlamıştım o yüzden üzülme hata yapılabiliyor.