Ya kızlar ben sondada bişey hissetmedim. Doğumda uyusturduktan sonra taktilar. Ama doğum öncesi bir de ameliyatım var. Ameliyattan çıktım ayağa kalkmam yasak ama nasıl tuvaletim geldi anlatamam. Surguye yapamadim tabi yatarken. Hemsire geldi sonda takti ve hiç bir şey hissetmedim. Yani şimdi bunları okudukça diyorum o kadar kötü bişey mi bu sonda Ben neden hissetmedim
moon83
çok sevindim senin adına, gözün aydın canım, darısı bekleyeni olanların başına inşallah.Benimki 2 sokak ileride ama en son 14 martta gördüm onları, çok özledim, çok da görmeye ihtiyacım olan bir dönem ama onların iyiliği için
Ben yarın doktorumla konuşucam, ilk doğumum olacak ama sezaryen istiyorum dicem. Bakalım o ne tavsiye eder ya da gün verir mi. Tahminimce gün verse bile 15 Mayıs’tan önce vermez.
Bende yarin kontrole gidecem ama kendi doktorum yok acilde nöbetteymis gece nasil olacak bilmiyorum kendi doktorum diger doktor arkadaşlarada gidebilrsin demisti malum ortalik karisik
Ben yarın doktorumla konuşucam, ilk doğumum olacak ama sezaryen istiyorum dicem. Bakalım o ne tavsiye eder ya da gün verir mi. Tahminimce gün verse bile 15 Mayıs’tan önce vermez.
Çok değişik duygular,annelik bebeği görünce bedene inen mucizevi bişey,bu sefer hamileliğin tadını çıkarıcam,kaygı etmicem dedikçe daha farklı şartlar oldu ve zamanı gelsede doğursak diyorum sağ salim inşallah
Çok değişik duygular,annelik bebeği görünce bedene inen mucizevi bişey,bu sefer hamileliğin tadını çıkarıcam,kaygı etmicem dedikçe daha farklı şartlar oldu ve zamanı gelsede doğursak diyorum sağ salim inşallah
İlk bebeğin değil sanırım senin, benim ilk olduğundan biraz korku da var çok sevebilecek miyim of diyecek miyim ona gibi
Kaburgalarım filan acıyınca eşim diyo oğlumuz mu eziyo seni orda bile vicdan yapıyorum hayır diyorum onun zaten yeri dar onun suçu yok
Ben aldım canım 24 Nisanda 38+1 de olacak. Kan tahlillerim ve anestezi ile görüşme işlemlerimi tamamladım son olarak 20 Nisan da bir komtrolüm daha var.
moon83
çok sevindim senin adına, gözün aydın canım, darısı bekleyeni olanların başına inşallah.Benimki 2 sokak ileride ama en son 14 martta gördüm onları, çok özledim, çok da görmeye ihtiyacım olan bir dönem ama onların iyiliği için