Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
seninki acitmayan sondamis kuzum
Yada takanin elimi hafifti

moon83 çok sevindim senin adına, gözün aydın canım, darısı bekleyeni olanların başına inşallah.Benimki 2 sokak ileride ama en son 14 martta gördüm onları, çok özledim, çok da görmeye ihtiyacım olan bir dönem ama onların iyiliği için

Kızlar kimler sezeryan tarihi aldı? 38+3 de alıcak doktorum beni. Sizde durumlar nedir?
Bende yarin kontrole gidecem ama kendi doktorum yok acilde nöbetteymis gece nasil olacak bilmiyorum kendi doktorum diger doktor arkadaşlarada gidebilrsin demisti malum ortalik karisik

Ben yarın doktorumla konuşucam, ilk doğumum olacak ama sezaryen istiyorum dicem. Bakalım o ne tavsiye eder ya da gün verir mi. Tahminimce gün verse bile 15 Mayıs’tan önce vermez.
Benimki de 36+2 de çağırdı
O gün netlestiririz tarihi ,saati dedi
Bakalım ne diyecek

Çok heyecanlı. Bazen diyorum içerde dursun anne olmaya hazır değilim. Bazen diyorum hemen gelsin şimdi doğsun sarılalım
Çok değişik duygular,annelik bebeği görünce bedene inen mucizevi bişey,bu sefer hamileliğin tadını çıkarıcam,kaygı etmicem dedikçe daha farklı şartlar oldu ve zamanı gelsede doğursak diyorum sağ salim inşallah

Ben yarın doktorumla konuşucam, ilk doğumum olacak ama sezaryen istiyorum dicem. Bakalım o ne tavsiye eder ya da gün verir mi. Tahminimce gün verse bile 15 Mayıs’tan önce vermez.
Sen ve bebek uygunsanız bence normali dene,

İlk bebeğin değil sanırım senin, benim ilk olduğundan biraz korku da var çok sevebilecek miyim of diyecek miyim ona gibi
Kaburgalarım filan acıyınca eşim diyo oğlumuz mu eziyo seni orda bile vicdan yapıyorum hayır diyorum onun zaten yeri dar onun suçu yok

ay ben nefes alamıyorum ciğerlerim kalp gibi atıyor zonkluyor bebiş mi sıkıştırıyor yok sa hasta mı oldum

Gözünüz Aydın canim
Gozun aydin canimm
Moon gözün aydın
Sagolun canlarimm kızımda dönerse tamamdir

ay ben nefes alamıyorum ciğerlerim kalp gibi atıyor zonkluyor bebiş mi sıkıştırıyor yok sa hasta mı oldum
Yaa bana da biseyler oldu bu akşam ter basiyo birdenbire. Bebek zaten sürekli hareket halinde. Karnımı yarıp ortadan çıkacak sanki patlayacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…