Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ay ben nefes alamıyorum ciğerlerim kalp gibi atıyor zonkluyor bebiş mi sıkıştırıyor yok sa hasta mı oldum
Benimde gogsumde cok baski var canim kafa yukarda diyeagrin mi var

Bugün ishal olmuştum. Az önce peçeteye yok denecek kadar az leke geldi ilk defa.
Bebek hareket ediyor, sancım yok. Doktorum yat dinlen kalkma dedi, sancı olursa hastaneye gitmemi söyledi.
Bu normal mi arkadaşlar? Leke gelmesini beklemiyordum

Yaa bana da biseyler oldu bu akşam ter basiyo birdenbire. Bebek zaten sürekli hareket halinde. Karnımı yarıp ortadan çıkacak sanki patlayacak gibiyim
ic savasi sorma hiç bu bebeler yerinde durmuyor esime diyorum ogullarim cok uslu sakindi karnimda ama kiz cok hareketli. dedi simarik olcak son bebek kiz ve iki abisi var herkes sever diyor

Sagolun canlarimm kızımda dönerse tamamdir
Canım gözün aydın öncelikle, döner bebiş sen hiç merak etme. 3. gebeliğin senin dönmesi için yeterince yerin vardır :) dönmese bile hiç canını sıkma çok şükür sağlıkla bu haftalara geldik nasıl istiyorlarsa öyle gelsin bebişler. Her türlü unutuluyor yaşananlar nasılsa :) ben de normal doğum çok istiyorum ama sezaryen olsa da dert etmem. Annem iki sezaryen olmuş hem benim hem kardeşim için tamamen keyfi. Hiç sıkınıtısı da olmadı hem de ta 29 sene öncesinin teknolojisiyle yapılan ameliyatta.

Makattan falan gelmis olabilirmi.haftan Daha erken cnm takip et artis olursa ve vajinadan geliyorsa git cnm dr a

ay ben nefes alamıyorum ciğerlerim kalp gibi atıyor zonkluyor bebiş mi sıkıştırıyor yok sa hasta mı oldum
merak etmeyin bebiş sıkıştırıyordur :) bana da oluyor bazı geceler adeta nefessiz kalıyorum. akşam yemeklerini hafif yemekte buldum çözümü. Özellikle 6 dan sonra tatlı yemiyorum yoksa sağolsun bütün gece hareket ediyor :) çok hareket edince de tuvalete sık çıkma, nefes darlığı vs sorunu oluyor :)

Yaa bana da biseyler oldu bu akşam ter basiyo birdenbire. Bebek zaten sürekli hareket halinde. Karnımı yarıp ortadan çıkacak sanki patlayacak gibiyim
Benimde gogsumde cok baski var canim kafa yukarda diyeagrin mi var
kuzum en son poposu yukarda o baskılıyordur dedi doktor ama baskı gibi ağrı gibi ciğerlerim belim zonkluyor ay neler oluyorduuuğğğ oturamıyorum yatamıyorum gonşulaaar

Insallah cnm her seyde bir hayır vardır.belki zamanı vardır kismet diyorum artık.

kuzum en son poposu yukarda o baskılıyordur dedi doktor ama baskı gibi ağrı gibi ciğerlerim belim zonkluyor ay neler oluyorduuuğğğ oturamıyorum yatamıyorum gonşulaaar
Oyy o poposunu ısırırım onun minnos ya.bende bugun biraz yurudum tam penguen gibi yuruyorum artik onu farkettim ne hallere düstük

evet bugün geç yedim yemeği manyak gibi ondan olmuş olabilir dikkat edem bundan sonra

Benim de karnım daha da hızlı büyümeye başladı sanki. Ve sadece karnıma aldım kiloları dengemi sağlayamıyorum. Ağırlık merkezim değişti. Belim de ağrıyo. Oooy az kaldı sabır sabır

Kan degerim 10 cıkmıs gene hic yukselmiyor nebicim is anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…